Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да полудуваме край Шумен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да полудуваме край Шумен

аз сам на линия за утре ама няма да имам интернет утре сутрин "гробар" може ли да ти се обадя на теб за среща утре когато сте се оговорили или вие се обадете ако нещо трагна да ви изпускам че реално нямам идея кога да ви се обадя иначе аз още от кам 10 ще сам с джипарката и схте чакам някак да се сваржем

Коментар

Първоначално публикуван от capesize Преглед на мнение
      Айде бе "гробар" съвсем забравихте да каните по разходки!!! Варненци се чувстваме малко пренебрегнати! И имам да си връщам на вашите баирчета. Счупи се пустото Паджеро точно в началото на разходката. Приятно изкарване утре! Ние заминаваме да караме с Хасковлий, защото нямаме покани по на близо

Айде де заповядайте!!Че да си поразтъркам новите гуми!Интерико Супер Суомпър 34/9,5/15!Скорпионите/пирели/си почиват в гаража и си търсят нов джип!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

да де кам колко часа да се обадя вие кам 11 ли правите срещтата?

Коментар

май скоро не е валяло може и аз да дойда

Коментар

Днес си изкарахме добре!Кал имаше тук таме локвите замръзнали с по 10см.лед,Наложи се да разпъна една лебедка че го играх ледоразбивач!Колегата"divaka89" с заварения диф.на витарката също му се наложи да пуска лебедка.....имаме напредък с "баба ферозка"на Владо ,,вече не заобикаля локвите и калта,също така откри и за какво служат бавните скорости!На Цецо му е време да си купи джек че да си намества пружините....много големи ходове,бреййй!
            Добре че имам генератор за ток че на дивака му изтрещя хебела/нали е с уазков преден мост/,,,дрелки бургии болтове,подвижен сервиз!
            Имаше емоции!
            "новите"ми обувки излизат много по добре от коловозите,и почти не опира никъде !

Коментар

Ааа, само с приказки няма да се отървете. Искаме и снимки. И клипове. Като не можем да дойдем с вас поне вечер да подсмърчаме пред мониторите.
              Къде ходихте?
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Там откъдето ти е аватара!Дебел тоз лед бе!После в едни горички около с.Лозево!

Коментар

И на мен ми хареса днешната разходка, въпреки че напоследък бяхме свикнали да караме по "големи калове" както обича да казва 3г. ми навигатор
                  Останах впечатлен от заварения заден диф на Добромир-Дивака след като издърпа Патрула на Светльо затънал здраво в кал и дебел лед , но като че ли целия преден мост както Кольо се беше изразил в един по-преден пост намалява проходимостта от към клирънс значително. Той щото моя е много голям както и ходовете ми отзад, та не ми се беше случвало досега ама намествахме изпаднала задна пружина

Благодарности за отзивчивостта на Светльо за мобилния генератор и ремонта който спретнахме в горски условия при който извадихме 3 скъсани 10мм шпилки/болта от кормилната уредба на Добромир.

Имаше и едни ентусиасти с една не много подготвена Лада Нива които къде изчезнаха че ми стана интересно как щяха да карат с нас......

За другия уикенд дано да има повече кал че смятам да слагам новите си универсални уширители да видим как ще е със тях
                  TG

Коментар

Няма ли фото бе?
                    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Те тез образи с нивата -като им казах какви ги вършим из горите избягаха и- ааааа не ние не можем,не и с нивата че много лачена/иначе според тях тя не излизала от гората.../
                      Но имали и витарчица с която щели да се"пуснат" следващия път....мераклии!Да заповядат!
                      да имаше и хард елементи днес ама незнам кой е снимал!
                      На места бяхме ледоразбивачи.....пък какви баирчета изследвахме,само да завали малко!

На авто мивката пак докараха количка и лопата.....

Коментар

разходката беше много хубава верно трябва да се разкаля малко поне и ще е много по добре, много благодарности на всички които се одзоваха да помагат за скасаните блтове, за пореден пат се оверих че жените не стават моита ме отеба за свраска с помощ.Имам много да вращам вече е дано на никои да не му се налага да се правят ремонти в гората но ако има нещои сам в шумен няма пробем.Тос патрул много драпа трябва да го видим и на по разкаляни баирчета
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-02-11, 20:16.

Коментар

Първоначално публикуван от divaka89 Преглед на мнение
                          разходката беше много хубава верно трябва да се разкаля малко поне и ще е много по добре, много благодарности на всички които се одзоваха да помагат за скасаните блтове, за пореден пат се оверих че жените не стават моита ме отеба за свраска с помощ.Имам много да вращам вече е дано на никои да не му се налага да се правят ремонти в гората но ако има нещои сам в шумен няма пробем.Тос патрул много драпа трябва да го видим и на по разкаляни баирчета
                          Ей Дивак ли си,Питомен ли си, какъв си не знам, ама се научи да пишеш, да не излагаш Шуменци.
                          Последно редактирано от Тодор Тодоров (Тошко); 14-02-11, 21:27. Причина: няма значение
                          Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

На някой да му се намира капачка за уазков хъб.

Коментар

Дидо, и аз да ти кажа същото. Правописа е първото с което човек прави впечатление. Уважавай себе си.

Аз днес започвам възстановяването на витарата-ще закарам рамата в завода на пясукоструй, следва подсилване на слабите места, грунд, боя и започвам с прехвърлянето на агрегати и окачване.
                              Изтървах калния сезон...
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колееее,какво и направи на Витарката?Не те виждам по снимките в темата.Следя със интерес темата Ви,много добре се забавлявате.Евала.
                                Каде го намерихте този Divak89?....Ако Divak89 иска, мога да проверя за капачка от Уазков Хъб.
                                тел.0879292900 Калин Костадинов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X