Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща и разходка около София - Несериозните Ферози

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Среща и разходка около София - Несериозните Ферози

Първоначално публикуван от 6efa Преглед на мнение
    тц тц тц е за такива "прекарвания" не хода с теб никъде що не отиде с дългия бебевоз бре
    Чакаи бебето да стане поне на 2 месеца и ще се разхождаме с бебевоза
    Николай Георгиев 0+
    тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
      Момзи
      Незнам докаде сте ходили в разходката, но ако сте стигнали до местноста "Дабринова скала" сте забелязали, че има някакво подобие на Националното знаме (разпокъсано).
      Предлагам да съберем и да закупим и заменим с ново това знаме.
      Все пак сме българи.
      Ние знамето сме го набавили но го забравихме в бокса.
      Тъи че може да направим една вече софт разходка с бербекю и тържествено поставяне на знамето.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Евала
        кажете кога само да направим процесията по тържествено вдигане на знамето.

Коментар

• Re: Среща и разходка около София - Несериозните Ферози

До хард частта не успяхме да стигнем, но се получи екстра преходче.

Тука е момента да благодаря на Дядо Владо за гостоприемството и за автомивката

Мишо
          "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

[QUOTE=turbo d;1129060]... да направим една вече софт разходка... /QUOTE]

Ти ще идваш ли
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

[QUOTE=TigerHunter;1129088]
              Първоначално публикуван от turbo d Преглед на мнение
              ... да направим една вече софт разходка... /QUOTE]

Ти ще идваш ли
              Аз ще доида с това нещо (на жената с колата), а и ще ни трябва стълба, ХИХИХИХИХИХИ:
              Че искам да пробвам на детската количка калните гуми.
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 18-04-10, 22:46.
              Николай Георгиев 0+
              тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                Спарки я коло е сряза на непоправимата гума? Пусни една снимка.
                Още докато беше я локвата ферозката едвам свистеше, явно от запушен от кал ауспу. Но в едим момент се чу леко "ПА" и извади звук като на ендуристите които бяха там.
                Среза е на 2 места по борда, близо до джантата, всяко с дължина 15-20см. Не е срязана, направо е разкостена тотално.

В локвата/ямата го изкривих. Там се е огънал и двигателя едва е дишал. Гърнето цъфна като му дадох повечко газ. Явно не е издържало на налягането, или по-вероатно е да са се натрупали вътре неизгорели газове, които да са думнали, като и дадох газ. После, по-нагоре явно с подскачането по коловози, дупки и сие, съм докривил тръбата и на второ място, и се беше увила около ресора, амотрисьора, счупила се на едно място в края, и предполагам при някое опиране на джипката по корем се насочила към гумата. От там е ясно - като съм давал напред-назад, в някоя посока е запънала и разпрала гумата.

Не знам дали с тераното бих се справил по-добре. Вероятно в началото да, но после минавахме из гората, където коловозите бяха още по-големи, и се наложи да се нижем измежду дърветата. А тераното е по-голямо и по-дълго.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ето малко снимки и от мен, тоест от приятелката ми:

Ето и няколко клипа:

Кучето си гони опашката надолу по баира.

Пускаме се надолу, това май бил прочутия газопровод.

Дечурлигата.

Спарки си прави кални бани.

Спарки в коловози.

Аз се юркам с вратите напред.

Теглят ме през локвата.

Теглят ме по баира.
                  Георги Тонев

Коментар

Гадове. Ама - кой за каквото учил.

Аз бях затънал в ремонти и молитви към богинята-майка. Изказвам официална благодарност на iiiopo, DesertAnt, choko и дядо владо за оказаната дейна подкрепа. Колата тръгна, въпреки гнусния саботаж от страна на магазините за резервни части.

Коментар

Разходката си беше много добра. Жалко, че след "премеждията" групата се раздели на три, но пък пак си беше добре. Нашата част от групата се отправи към Рударци, да покатерим още малко по планината, преди да разпалим барбекютата. Сашко ни отведе на страхотно място за барбекю, с чудесна гледка към Рударци, Кладница, Студена, Делта хил и т.н.

След това групата отново се разцепи Моя екипаж се отправи през гората към Владая, докато останалите слязоха обратно през Рударци, да се връщат по асфалт. Малко ни остана да ги изпреварим обаче

Ако не беше едно място, където изглежда горският беше изкопал пътя заради бракониерите (поне на това ни заприлича, след разказите на Сашко) щяхме да стигнем по-бързо.

Ето какво разбрах обаче за себе си. Докато се наслаждавах на последното удоволсвтвие на офроуда - ваната, си мислех за деня и усетих, че всъщност съжалявам, че не продължихме след първата група, да им "помагаме"... Лоши знаци за софт ориентацията ми...
                      "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                      Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

И аз не изках да се разцепваме но гумата доста ни забави или по точно гърнето, а и за нас връщане назад няма и така през сичката кал ( повярваите кал има в изобилие) до заслона при параклиса.
                        Ето снимка на параклиса кадето исках да отидем с групата да хапнем:
                        пп. последните 2 снимки са стари от маршрута по които минахме да добиете представа.
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 19-04-10, 11:16.
                        Николай Георгиев 0+
                        тел.0887357722

Коментар

И аз не изках да се разцепваме но гумата доста ни забави или по точно гърнето, а и за нас връщане назад няма и така през сичката кал ( повярваите кал има в изобилие) до заслона при параклиса.
                          Къде са въпросните снимки?
                          "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

пп. последните 2 снимки са стари от маршрута по които минахме да добиете представа.
                            На тия снимки си е направо сухо и плитко бре. Вчера на няколко пъти като запецнех, не можах да си отворя вратата да изляза. Толкова дълбоки бяха траповете.

Иначе, маршрута наистина не е кой-знае колко страшен за подготвена машина. Но за там си трябват поне 31-ци, на маломерна джипка и 33-ки на голяма. Иначе не си струва изобщо да се опитва - резултата е ясен. Окантарвания и лягания по корем. Като се добави и калта и пълните локви, та да се хлъзга и да не можеш да караш винаги извън коловозите, и да не виждаш като се набуташ в трапа какво има отдолу и дали изобщо има смисъл да се мъчиш, картинката става доста интересна.

Ама, купона си беше купон. Просто никога не съм бил толкоз често прикачен инвентар.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да, забравих да отбележа в предишните си постове, колко доволен останах от разходката и най-вече от приятелската атмосфера, която цареше през цялото време.
                              Специални благодарности и на гостоприемния Дядо Владо, който освен гостоприемството ми даде и водоструйка, с която бутнах десетина лопати кал за около 30 минути.
                              Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                На тия снимки си е направо сухо и плитко бре. Вчера на няколко пъти като запецнех, не можах да си отворя вратата да изляза. Толкова дълбоки бяха траповете.

Иначе, маршрута наистина не е кой-знае колко страшен за подготвена машина. Но за там си трябват поне 31-ци, на маломерна джипка и 33-ки на голяма. Иначе не си струва изобщо да се опитва - резултата е ясен. Окантарвания и лягания по корем. Като се добави и калта и пълните локви, та да се хлъзга и да не можеш да караш винаги извън коловозите, и да не виждаш като се набуташ в трапа какво има отдолу и дали изобщо има смисъл да се мъчиш, картинката става доста интересна.

Ама, купона си беше купон. Просто никога не съм бил толкоз често прикачен инвентар.
                                Добре де ето по ясни снимки аз за да не изплаша някои.
                                А на горните снимки са същите локви в средата на лятоти когато не е валяло.
                                Прикачени файлове
                                Николай Георгиев 0+
                                тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X