Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща и разходка около София - Несериозните Ферози

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Среща и разходка около София - Несериозните Ферози

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
    Трасето си беше премерено като за 20тина джипки с различна "подготвеност". Само тези 20-30 метра с дъбоки коловози и локви се оказаха разделни. След това не знам какво е било трасето де, но повечето се върнахме и се запътихме към дядо Владо, да му докажем че не сме НЕСИРИОЗНИЦИ.
    По-добре и да не знаеш. Дърпаха ме 5-6 пъти. Сгънах ауспуха, за което аз съм си виновен, щото така и не го направих като хората, а пък тръбата от задното гърне до отзад се намачка като макарон, счупи се и ми разпра гумата. А гърнето думна. Предполагам заради сгънатат тръба вътре са се насъбрали недоизгорели газове, след което като съм и дал газ е цъфнало като майска роза.

Добре че вчера правих кюнци, та болтовете към катализатора бяха прясни и се развиха безгрижно, че иначе щяхме да берем доста ядове, понеже нямаше как да се сложи резервната гума, без да се махне гърнето (или каквото беше останало от него), понеже щеше да разпори и нея.

Та тъй. Само една фероза мина първоначалното трасе, с цената на едно гърне, разпрана гума, и сигурно 5-6-7 лягания по корем и "помощ от приятел.

В тоя дух, благодаря на всички за помощта още веднъж, и особено тая за преборването на гърнето.

А това ми беше първия истински хард, предвид възможностите на машината.

И не на последно място - не съжалявам! Може би съм бил в тежест на някои колеги, но това не развали купона.

А ако си бях направил кюнците както трябва, сега нямаше и щети да имам. А ако си бях сложил лебедката и сменил ресорите, вероятно и дърпанията щяха да са по-малко.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
      Вие още колко веме се вадихте?
      Ние калното трасе до минахме за 20 минути но видяхме зор с гумата на Спарки защото тръбата на гърнето му се беше изктивила и спука задна гума за съжаление непоправимо.
      Това ни забави иначе си мислех да се върнем към вас.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

sparky това гарне като излезе от ямата нали уж беше наред...

къде се огъна така? След завоя ли?

И btw добре, че не беше с тераното....
        One Planet, One Internet!
        We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Спарки я коло е сряза на непоправимата гума? Пусни една снимка.
          Още докато беше я локвата ферозката едвам свистеше, явно от запушен от кал ауспу. Но в едим момент се чу леко "ПА" и извади звук като на ендуристите които бяха там.
          О899 2б2 1З2

Коментар

С Тераното може би щеше да се справи по-лесно.
            Хубава разходка се получи. Жалко, че отпадна инициатора още в началото. Ние си спретнахме скаричка над Рударци. Пак не се оттъркалях до Дядо Владо, да ма удави в ряката, ама...другия път.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Пичове
              Ето ме и мен І-я паднал в жертва на калчицата.
              Да успокоя питащите "Какво стана с мен".
              Оказа се, че не съм спраскал раздатката
              Минах с лекият вариант след едночасово чакане на майстора (Баща ми). На мястото, на което ме извлече Тигърчето от Дупница (за което съм му адски благодарен) започнахме незабавна диагностика на раздатката. Разглобихме я и се установи, че тя е напълно суха (грам масълце няма в нея) и от там видяла доста зор (първо), недостатъчната ми сила за да включа 4 бавни (лоста от зор се изключи сам) и остана в някакво страно положение (второ).
              Отскачайки до Лукойл за литър масло за скорости се оказа добра насока. Малка интервенция с наличната манивела под предният капак
              и ОООООООООООООО чудо раздатката превключи на 4 бавни.
              От там с изключени предни хъбове и на собствен ход се придвижих ме до село Големо Бучино и по точно до горажното помещение за довършинелни мероприятия.
              Сега съм готов за нови подвизи, но само да не са след толкова дъжд излял се от небесата.
              Ще се видим на следващото събиране да покараме.
              Но най важното се оказа, че не сме чак толкова НЕСЕРИОЗНИ както се носят слухове в форума. По несериозни се оказаха от групата на Фронтерите. Да ме извинят но от 3 да се появи 1.
              На колегите на който съм обещал да видят Бъгито ще е следващият път

Коментар

Той доста агитираше за тази река...

Дори и мен с асвалтовите гуми ме побутваше
                One Planet, One Internet!
                We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
                  Пичове
                  Ето ме и мен І-я паднал в жертва на калчицата.
                  Да успокоя питащите "Какво стана с мен".
                  Оказа се, че не съм спраскал раздатката
                  Минах с лекият вариант след едночасово чакане на майстора (Баща ми). На мястото, на което ме извлече Тигърчето от Дупница (за което съм му адски благодарен) започнахме незабавна диагностика на раздатката. Разглобихме я и се установи, че тя е напълно суха (грам масълце няма в нея) и от там видяла доста зор (първо), недостатъчната ми сила за да включа 4 бавни (лоста от зор се изключи сам) и остана в някакво страно положение (второ).
                  Отскачайки до Лукойл за литър масло за скорости се оказа добра насока. Малка интервенция с наличната манивела под предният капак
                  и ОООООООООООООО чудо раздатката превключи на 4 бавни.
                  От там с изключени предни хъбове и на собствен ход се придвижих ме до село Големо Бучино и по точно до горажното помещение за довършинелни мероприятия.
                  Сега съм готов за нови подвизи, но само да не са след толкова дъжд излял се от небесата.
                  Ще се видим на следващото събиране да покараме.
                  Но най важното се оказа, че не сме чак толкова НЕСЕРИОЗНИ както се носят слухове в форума. По несериозни се оказаха от групата на Фронтерите. Да ме извинят но от 3 да се появи 1.
                  На колегите на който съм обещал да видят Бъгито ще е следващият път
                  Жоро, радвам се, че сте успели да я закарате на самоход и се надявам да няма проблеми с отстраняването на повредата.
                  Пак ще се съберем да покараме. Нека си говорят, че сме несериозни
                  Мерак ми е да се изсипеме на барбекю на параклиса, дето Любо беше изстудил касата бира.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    С Тераното може би щеше да се справи по-лесно.
                    .
                    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ може ли такъв израз в темата на Ферозите.
                    Николай Георгиев 0+
                    тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      .... Пак не се оттъркалях до Дядо Владо, да ма удави в ряката, ама...другия път.
                      Давеното в ряката категорични го избягвам и вчера и днес при Дядо Владо.
                      Но брат ми се "подведе" и хакна ферозката с Владо в реката докато си клльопах пържолите. Ама не се одави, само и измиха стъклата.
                      Последно редактирано от iiiopo; 18-04-10, 21:46.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Не предавам марката!
                        Просто Тераното е по-мощно, а и неговото е прилично височко

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                          Давеното в ряката категорични го избягвам и вчера и днес при Дядо Владо.
                          Но брат ми се "подведе" и се хакна ферозката с Владо в реката докато си клльопах пържолите. Ама не се одави, само и измиха стъклата.
                          Добре са направили!
                          Ако бях дошъл, и аз щях да се хакна.
                          Време беше да му строшим хатъра на деди
                          Откога е мераклия да дави Фероза...

Коментар

Здравейте нороде ) Искам да ви благодаря за хубаво прекарания ден и приятаната ви компания. Също така да благодаря на госпожите и госпожиците които се погрижиха спомените да не останат само в съзнанието ами да ги има черно на бяло както се казва. )

Живи и здрави

Коментар

Първоначално публикуван от turbo d Преглед на мнение
                              Трасето беше прилично само накрая не трябваще да ви прекарвам през големите локви , ама се надявах да са поспаднали, ние ги искарахми до края ама зор видяхме.
                              тц тц тц е за такива "прекарвания" не хода с теб никъде що не отиде с дългия бебевоз бре
                              който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Момци
                                Незнам докаде сте ходили в разходката, но ако сте стигнали до местноста "Дабринова скала" сте забелязали, че има някакво подобие на Националното знаме (разпокъсано).
                                Предлагам да съберем и да закупим и заменим с ново това знаме.
                                Все пак сме българи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X