Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща и разходка около София - Несериозните Ферози

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Среща и разходка около София - Ферозите

Значи за Неделя, в 10:00 на Лукойл бензиностанцията. Последно това ли се разбираме?
    Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

Да точно така.

Коментар

мнооого благодаря за съдействието !!! Проблема обаче се оказа не само паричен а и времеви! Неостава време да прибера феро от самоков! А и 200 лева в този момент са ми непосилни ще се наложи да почакам до заплата!
        благодаря ви пак!!!
        Ще следя темата с голям интерес! И се надявам да покараме и някои друг път! Не само по збирките!

Коментар

Първоначално публикуван от tazz77 Преглед на мнение
          мнооого благодаря за съдействието !!! Проблема обаче се оказа не само паричен а и времеви! Неостава време да прибера феро от самоков! А и 200 лева в този момент са ми непосилни ще се наложи да почакам до заплата!
          благодаря ви пак!!!
          Ще следя темата с голям интерес! И се надявам да покараме и някои друг път! Не само по збирките!
          Ице, при мен има място бе....е не е фероза ама пак става
          Y61

Коментар

Като гледам как "напоително" вали и прогнозата - май "софт" ше е само голямата кал!
            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
            ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
              Като гледам как "напоително" вали и прогнозата - май "софт" ше е само голямата кал!
              То там има и маршрутчета, дето са си софт и при най-големия дъжд.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

спокойно, аз съм със "специални" гуми. Ако се наложи ще съдействаме на колегите с гуми за мъгла Никой няма да остане у калта. И аз имам свободно навигаторско място. 1000 в неделя съм там.

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                  спокойно, аз съм със "специални" гуми. Ако се наложи ще съдействаме на колегите с гуми за мъгла Никой няма да остане у калта. И аз имам свободно навигаторско място. 1000 в неделя съм там.
                  Това вече е"мъжка" приказка комшийке!
                  Следя темата с интерес, защото ми е мерак да дойда и аз, но на това време ще трябва май да си седим по колите!

Fight global warming !
                  ... turn on your A/С !

Коментар

Това вече е"мъжка" приказка комшийке!
                    Следя темата с интерес, защото ми е мерак да дойда и аз, но на това време ще трябва май да си седим по колите!
                    ъ? Где сме комшии, че аз похайманосваам доста
                    Ако на тази червената тойотка шофьора се качва от грешната страна се сещам (за джипа, а не за човека).

Коментар

ъ? Где сме комшии, че аз похайманосваам доста
                      Ако на тази червената тойотка шофьора се качва от грешната страна се сещам (за джипа, а не за човека).
                      Кафенето ми е на "Шандор Петьофи", но много рядко съм там.
                      Виждам ти редовно Фероза-та на "Люлин планина"/дано не издавам нещо!/.
                      Пък бях и свидетел на "възкръсването" на бегачката при Митко-Фулда.
                      Карам червен, къс Патрол.

Fight global warming !
                      ... turn on your A/С !

Коментар

Кафенето ми е на "Шандор Петьофи", но много рядко съм там.
                        Виждам ти редовно Фероза-та на "Люлин планина"/дано не издавам нещо!/.
                        Пък бях и свидетел на "възкръсването" на бегачката при Митко-Фулда.
                        Карам червен, къс Патрол.
                        не издааваш нищо, там живея. Виждали сме се из улиците в квартала да Ето колега, сега ще караме в Люлин планина, но не улицата. Заповядай с нас

Поздрави.

Коментар

Тая червената тойотка, е Нисан
                          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                          Walter Rohrl
                          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Саше предложението ми хареса... Ама аиде......ще се чуем в събота! Пък може и да додам!

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                              Тая червената тойотка, е Нисан
                              Не, има червена тойота англичанка в квартала, за това питах Но може и да бъркам, знам ли тойота - патрул, компоти-компютри
                              Яворе, ти ще идваш ли?

Коментар

Яворе, ти ще идваш ли?
                                За идване - идва ми се, но преди събота няма да знам със сигурност... Още съм "заточен" на черноморието...
                                “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                                Walter Rohrl
                                GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X