Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща и разходка около София - Несериозните Ферози

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Среща и разходка около София - Ферозите

Всички са добре дошли
    с гуми и без няма да се къпем в кал (е поне малко)да се изцапаме може

Тава е да не спамя темата.

То всичко в живота е Пожелание.
    Последно редактирано от Georgi Rudy; 09-04-10, 20:21.

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
      Всички са добре дошли
      с гуми и без няма да се къпем в кал (е поне малко)да се изцапаме може
      Абе, както го дават да вали цяла седмица, май няма да липсва калчица.
      Ама калянето си е по желание, де...
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• До: Среща и разходка около София

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
        Ще имам тежка вечер,но ако успея да стана ми се изка да се присъедина към вас.Ако там е срещата,ще дадете ли някакъв адрес или координати.
        Как от сега разбра че ще е тежка вечерта???Ей....много организиран човек-и пиянството си планувал!!
        А за срещата-това е на разклона за Горна Баня.Като идваш от Костинброд,подминаваш Овча купел и следващото кръстовище-на дясно.Пред сервиза има автомивка-вижда се.
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Вчера се срешнах с господин Горчев, на по Бира.
          Та се оформят 2 маршрута.
          1.Маршрут
          бензиностанция Лукойл (зборен пункт) - Горна Баня (покрай училището за надарени дечица на управницитени) - местноста Бонсови поляни (спирка за изчакване на изостаналите) - Лек брифинг - Тръгване към бившето поделение на ПВО (на връх Дупевица) - Разглеждане на останките от поделението - Насочване към месноста Дабринова скала - Позиране за Групата от Фотографи която ще ни чака там - от тук два варянта 1. слизане към Мало Бучино и 2. варянт по билото на Дупевиза към Големо бучино (каране на бъги)
          Забравих да спомена спиране и подгряване на скарите с пържолите и тн. Морафите с леки възгласи "Бре Танас додели"
          2.Маршрут
          бензиностанция Лукойл (зборен пункт) - Княжево - Владая - атака на планината (маршрута е известен на Иван Горчев от зимата) този маршрут ми е неизвестен затова немога да посоча подробно описание.
          Но в двата варянта ще си прекараме страхотно само да не вали.

Коментар

И да не вали, пак ще е кално - дават доста валежи през седмицата.Хубаво ще е, да има някой добре подготвен автомобил с групата.....

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
              И да не вали, пак ще е кално - дават доста валежи през седмицата.Хубаво ще е, да има някой добре подготвен автомобил с групата.....
              То и по двата маршрутя няма кой-знае какви хард места, стига зорлем да не се набутаме в такова... което със сигурност ще стане.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А, аз си пиша по принцип, изненади винаги са възможни, знаеш как е. Иначе не познавам маршрутите, но като цяло калта в Люлин е гадна.

Коментар

Момчета за Неделя го дават да е облачно.
                  Но те и за вчера го даваха, че ще вали.
                  Последно редактирано от Georgi Rudy; 12-04-10, 10:21.

Коментар

Но те и за вчера го даваха че ще вали.
                    Дават, и те не знаят кво....

Петък-събота ще се разбере с някаква по-вменяема точност какво ще е.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Но те и за вчера го даваха, че ще вали.
                      Не може ли за дъждовно време да се предвиди резервен вариант (план Б) със скара на закрито. Я някой заслон, я някое хубаво кръчме... Иначе за карането на кой му пука вали ли, или пече
                      "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                      Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от andreiboyanov Преглед на мнение
                        Не може ли за дъждовно време да се предвиди резервен вариант (план Б) със скара на закрито. Я някой заслон, я някое хубаво кръчме... Иначе за карането на кой му пука вали ли, или пече
                        То заслони има, ама не съм сигурен дали ще сме единствените.

Коментар

Вчера се срешнах с господин Горчев, на по Бира.
                          Та се оформят 2 маршрута.
                          1.Маршрут
                          бензиностанция Лукойл (зборен пункт) - Горна Баня (покрай училището за надарени дечица на управницитени) - местноста Бонсови поляни (спирка за изчакване на изостаналите) - Лек брифинг - Тръгване към бившето поделение на ПВО (на връх Дупевица) - Разглеждане на останките от поделението - Насочване към месноста Дабринова скала - Позиране за Групата от Фотографи която ще ни чака там - от тук два варянта 1. слизане към Мало Бучино и 2. варянт по билото на Дупевиза към Големо бучино (каране на бъги)
                          Забравих да спомена спиране и подгряване на скарите с пържолите и тн. Морафите с леки възгласи "Бре Танас додели"
                          2.Маршрут
                          бензиностанция Лукойл (зборен пункт) - Княжево - Владая - атака на планината (маршрута е известен на Иван Горчев от зимата) този маршрут ми е неизвестен затова немога да посоча подробно описание.
                          Но в двата варянта ще си прекараме страхотно само да не вали.
                          Какво сега - трябва да изберем 1 или 2 така ли????
                          На мен ми е все тая, решете и кажете.
                          По мненията виждам, че колегите предпочитат много софт, а и сме доста шарени по отношение на подготовка на джипки гуми муми, така че изберете мега софт маршрута и да се събираме.

Спарки, вземи уреда за мерене на температура, моля те. Сега ще има и друга фероза за сравнение

Поздрави.

Коментар

Аз лебетка имам... но за съжаление вече е 100% сигурно, че гумите ми ще пристигнат след разходката
                            Та съм по цвички с лебетка
                            Ако е много кално винаги може да се върнем наобратно
                            One Planet, One Internet!
                            We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                              Спарки, вземи уреда за мерене на температура, моля те. Сега ще има и друга фероза за сравнение
                              Дано не забравя...

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                              Ако е много кално винаги може да се върнем наобратно
                              Не винаги. Има една приказка "по нанадолнище и лайно слиза", която за нанагорнището не важи.

Коментар

С лебедка или без може ..... ама без съединител ??!!??!!?
                                Дамусенезнае няма да успея до неделя да го сменя!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X