2 дни эваня на хижата-никой не отговаря,,,не сьм ходил,эащото няма файда да и гледам фасадата,,,иначе с моита витарка иэлеэе по-сериоэен проблем-спукан блок ;( така че аэ сьм аут
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложение за разходка Бургас - Карандила .
Свий
X
-
РЕ:
torozoff: Нищо, ще се оправим, говорил съм твърдо със собствениците, за сега сме 16 човека + ALFA155Ts ( Сам ли ще дойдеш ? ) .
Другото което е, пригответе се за софт разходка, т.е. до там по асфалт, няма джипъри
а там горе аз и брат ми ще се поокаляме и толкоз, скука обаче тва е положението, аз направих каквото можах но явно в Бургас няма мераклии - т.е. има обаче се броят на пръстите на едната ръка - буквално .
Коментар
-
РЕ:
Предлагам в събота ( утре ) да се съберем на паркинга на метро в 10 часа първата група и в 2 часа 2-рата група пак там . Аз съм в първата със зелен тракер ( витара ) - къса, брат ми е със втората черна витара - дълга .
Със сливналиите и други извън Бургас не знам как ще се уговорим, най добре елате направо горе на хижа карандила сме, хижарите казват че до там се стига лесно и лесно ще се ориентираме за всеки случай оставям моя телефон :
0878 197 903 - Добрин Господинов .
Коментар
-
Окей, ти поне си наблизо може и вечета да дойдеш само за напиването, само звънни преди това да ти кажа дали са останали места .Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнениене мога,прецакаха ме! ако успея да се иэмькна ще ти се обадя v0id
mnogo da se okalqte
Коментар
-
РЕ:
Нищо, ще очакваме следващия път да се реваншираш като организираш разходка в странджатаПървоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеза съжаление, аз ще пропусна разходката... по технически причини
И дано бързо да се излекува джипката ти !
Коментар
-
Много е болна горкатаПървоначално публикуван от v0id Преглед на мнениеНищо, ще очакваме следващия път да се реваншираш като организираш разходка в странджата
И дано бързо да се излекува джипката ти !
Коментар
-
РЕ:
Както вече писах по рано, до там стигнахме по асфалт и добре че не се объркахме да тръгнем по черно че както сме неподготвени щеше да пристигнем другата седмица
И така малко след пристигнето на първите 3 джипа, CarTest™ ни показва тайните на GPS системите
Пристигна и останалата част от групата
И първата наздравица
Хижаря направи това специално за нас :
А това го продаде на търг който завърши доста бързо защото веднага беше предложена блиц цена ( 2.50 Лв )
Тука единия джпър показва че е силен не само извън пътя а и на масата :
Малко картички :

Тук сме почти всики :
Малко дрифтинг :
https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...a/MOV02295.MPG
https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...a/MOV02297.MPG
И малко от разходката :
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар