Здрасти на Бургаската група. Ако знаете как ви завиждам сега и как ми е залипсвал снега и ми се идва с вас по чукарите, но за съжаление съм доста далеч от Бургас. Обаче като се прибера ще си наваксам бързо.
Радвам се че вече и в Бургас има хора които се организират и правят такива разходки а още повече ще се зарадвам ако се появи и някой с ATV или бъги знам страхотни маршрути за такива машинки около Бургас.
Радвам се че вече и в Бургас има хора които се организират и правят такива разходки а още повече ще се зарадвам ако се появи и някой с ATV или бъги знам страхотни маршрути за такива машинки около Бургас.

но за сега смятам че ще сме около 20-25 така че няма да има проблем . Долу има зала с маси за 30ина човека, има хладилници и кухня която можем да ползваме и няма работно време .
днес ходих да си я видя..сглобили са двигателя, но незнам дали ще са готови до края на седмицата-много несериозни! Воид ти коя хижа си уговарял? не е проблем да се кача и да разгледам какви предложения ще ми дадат
Коментар