Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка Бургас - Карандила .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Здрасти на Бургаската група. Ако знаете как ви завиждам сега и как ми е залипсвал снега и ми се идва с вас по чукарите, но за съжаление съм доста далеч от Бургас. Обаче като се прибера ще си наваксам бързо.
    Радвам се че вече и в Бургас има хора които се организират и правят такива разходки а още повече ще се зарадвам ако се появи и някой с ATV или бъги знам страхотни маршрути за такива машинки около Бургас.

Коментар

Малко снимки

Ето и малко снимки как се каляме ние

по скоро глина не кал

А тук яко закъсахме

Коментар

v0id
        Вероятно на си виждал Дайхатцу Роки на живо !!!!
        Но е по-голям от твоята къса база ....
        Ама като се видим ..... тогава ще завиждаш ...

А относно датата ... АЗ СЪМ ЗА !!

Само дето не мога да планирам ... толкова напред във времето ...
        Но мога ли ИДВАМ !
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Count me in!
          Дано не изкочи нещо непредвидено.

Коментар

РЕ:

Така, цената е 7 лв на човек, датата 3-ти февруари . В хижата има места за 28 максимум 30 човека , ако се съберем повече трябва да си носим спални чували но за сега смятам че ще сме около 20-25 така че няма да има проблем . Долу има зала с маси за 30ина човека, има хладилници и кухня която можем да ползваме и няма работно време .
            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

РЕ:

Записването започва така че бързайте защото последните ще спят в спални чували
              За сега сме 10 човека сигурни на 101% + още 10ина не толкова сигурни

Ииии стана грешка с датите нещо, не знам какво гледах обаче става въпрос за следващата събота - 27-ми януари ( Събота ) .
              Последно редактирано от v0id; 19-01-07, 18:21. Причина: грешка :)

Коментар

Прибирам се и гледам нов форум, хайде да ми е честит. Ще дам отговор в понеделник или вторник, по принцип съм съгласен, само трябва да видя как съм с ангажиментите другата седмица. Има ли някакъв маршрут или ще е "накъдето ни видят очите"

Коментар

РЕ:

Вариантите са няколко и ще ги мислим като се съберем, за сега гледам че се събират доста софт разходкаджии и само аз и ти сме готови на преход през планината така че трябва да се съберем и да поговорим сутринта и да преценим как ще се придвижим . В краен случай ще отидем до там по асфалта и там горе ще се окаляме яко . До момента сигурните сме 14 човека .

Коментар

аз съм от Сливен,но няма кой знае каква файда понеже съм твърдо начинаещ и незнам маршрути по които да се мине... но за тази разходка съм ЗА, при положение,че нещастниците от сервиз Ситроен успеят да ми сглобят витарката днес ходих да си я видя..сглобили са двигателя, но незнам дали ще са готови до края на седмицата-много несериозни! Воид ти коя хижа си уговарял? не е проблем да се кача и да разгледам какви предложения ще ми дадат
                    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                    Mercedes w212 E350 4matic
                    Ducati Monster 600
                    O888795575

Коментар

РЕ:

Говорих със собственика на хижа "карандила", много ще се радвам ако можеш да се качиш и да разгледаш хижата и да кажеш как е защото аз не съм я виждал на живо . Ако искаш ще ти дам и телефоните да звъннеш и да се уговорите нещо . А ако ти се идва и не са ти сглобили джипката до края на седмицата не е проблем да те качим с жена и деца и после да те върнем

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                        ...само трябва да видя как съм с ангажиментите другата седмица...
                        моята джипка стои в халето на сервиза от петък сутринта и те чака
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ще се кача,не е никакъв проб. прати ми телефоните,да се уговоря нещо,да хварля един поглед на терена. можеш да ми ги пратиш и на телефона - 0888795575 или на ЛС,както решиш..
                          на мен ми се идва,имам транспорт по асфалта-едно берлинго дето незнае го чакам всеки момент да се катурне на някои завой
                          Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                          Mercedes w212 E350 4matic
                          Ducati Monster 600
                          O888795575

Коментар

Не съм сигурен, че е това хижата ама вижте

http://www.karandila-sliven.hit.bg/hijakarandila.htm

Коментар

ре:

Гледах я тази страница, от там намерих телефоните .

Коментар

Аз имам една нивка тука от бургас съм взех я нова и гуми малатести кобри и взех нищо не разбирам от жипки и тракове никви не знам за софт разходка мисля поне трябва да ставам ако датата е 27 ми даите да се разбереме нещо се си мисля че няма да съм прикачен инвентар поне гуми имам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X