Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сняг , гуми , кебапчета...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: сняг , гуми , кебапчета...

Браво, alex_markov!
    Мисля, че на някои от снимките си показал "в профил" и любимата ми Люлин планина
    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Благородно завиждам на всички, намерили време да се "поровят" в снега. А и снимките в пътеписите са уникални.

Коментар

днес претичахме до плана с Търтей. беше.... кално грам сняг няма вече. за 2 дни всичко се е стопило и оголило. имаше много бурен вятър. местеше патрула на Търтея на баира на летачите. би могъл да изкърти врата на кола ако я изпуснеш. обръщаше му дясното огледало наопаки аз пък си гоних шапката... не снимахме, по понятни причини. шкембето не беше лошо. жалко че нямахме повечко време. другия път
        не бързам за никъде...
        XJ 2.5TD '98

Коментар

вчера се прибрах със семейството от добринище... почти не снимах, защото карах, пък бяхме с хапарата на жената. но прескочихме до поизтърканата Ковачевица където бяхме на 30ти , че жената не бе ходила. само няколко кадра имам май по скоро кулинарни

изглед към ждрелото на местната рекичка, малко преди ковачевица...

останките от джуланчето в кръчмата на "братята" ...

десерта на жена ми... домашно мляко с боровинки /разкошно беше, аз го изядох/...

от Дядо ми , който бе родом от Долен бях чувал че имало път през планината от Ковачевица до Долен... видях пред кръчмата че го има на едно табло отбелязан като екопътека... мерак ми е да го мина с джипа, ама трябва и компания да си намеря,да не съм една кола, пък и трябва да проверя проходим ли е за джип и дали е разрешено да се минава...
          не бързам за никъде...
          XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
            от Дядо ми , който бе родом от Долен бях чувал че имало път през планината от Ковачевица до Долен... видях пред кръчмата че го има на едно табло отбелязан като екопътека... мерак ми е да го мина с джипа, ама трябва и компания да си намеря,да не съм една кола, пък и трябва да проверя проходим ли е за джип и дали е разрешено да се минава...
            А ЧНГ!
            Къде тая еко пътека
            дай нещо на картата че съм скаран с географията
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

верно бе! ЧНГ! то аз вече забравих...

става дума за родопите, близо до Гоце Делчев /на 30тина км от там/ между селата архитектурни резервати - Долен и Ковачевица...
              http://www.dolen.hit.bg/ , http://kovachevica.com/bg/History/

ако на 3ти се разходим ще го обсъдиме

п.с.: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%28%D0%9E%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82_%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B5%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%29
              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...B8%D1%86%D0%B0
              Последно редактирано от glinski; 01-01-10, 20:02.
              не бързам за никъде...
              XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
                верно бе! ЧНГ! то аз вече забравих...

става дума за родопите, близо до Гоце Делчев /на 30тина км от там/ между селата архитектурни резервати - Долен и Ковачевица...
                http://www.dolen.hit.bg/ , http://kovachevica.com/bg/History/

ако на 3ти се разходим ще го обсъдиме
                За 3и има тема за разходката - идвай
                аз мисля че ще оправя Лиза до тогава и ще бръмчимммммм
                Ако ходим по Елешница, както е по план, си вземи фотото - има защо, билив ми
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  За 3и има тема за разходката - идвай
                  аз мисля че ще оправя Лиза до тогава и ще бръмчимммммм
                  Ако ходим по Елешница, както е по план, си вземи фотото - има защо, билив ми
                  окъ!
                  не бързам за никъде...
                  XJ 2.5TD '98

Коментар

Съжалявам че пиша в на колегата темата,надявам се да не се сърди.
                    На някой да му се разхожда към златните мостове днес към 13,00ч.
                    Аз си нямам работа и мисла да видя какво става нагоре.
                    Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

тамън оставих Белчо в бокса... ама след ден два съм на линия..
                      не бързам за никъде...
                      XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
                        Най-искрено и благородно ти завидях. Ние тук по морето скоро няма да видим сняг .
                        Е виде ли сега като викаш дявола!!
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

От: сняг , гуми , кебапчета...

покрай падалият снежец вчера поднових кулинарните ми разходки около и по витоша. ханче Ярема не работи, има една голяяма табелка... та от там със семейството се отнесахме пак на Златните Мостове където бай Кольо ни нахрани простичко и чудесно. а днес както се мотах пак се озовах там и похапнах чуден бобец. райско е през седмицата.хора няма. само снега да задържи,,,
                          не бързам за никъде...
                          XJ 2.5TD '98

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                          X