Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сняг , гуми , кебапчета...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: сняг , гуми , кебапчета...

EEE много ви е хубава Витоша !Страхотна красота, тука натрупа и след 2 часа ,няма никой, топи се като снега в/у капака на Jeep-а . Glinski страхотни снимки и Белчо ме изкефи много ! Поздрави от Бургас !
    JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
    JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
    JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
    JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

благодаря! мене пък за морето ми е мъчно... а там на вас странджа ви е на час път... сигурно е яко...
      не бързам за никъде...
      XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
        Пътя свършва на хижа боерица... гостоприемни надписи - внимание КУЧЕТА! явно не чакат "гости"...
        малко преди това бе разклона към хижа кумата/ако не бъркам/ , беше стръмничко. самоче сега там седи новичка бариера с катинар, а табелата е отскубната... явно е в процес на приватизация.
        Мндаа - пред малко минах от там - бариерата дигната и понеже ме хапе щъркела викам да видя кво има нагоре. И ...

както е казал поетът миг невнимание цял ден в канавката
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

е ти си жив класик! как можа там да се завреш - тясна алея , но за сметка на това е и проклета пусни снимки после
          не бързам за никъде...
          XJ 2.5TD '98

Коментар

е ти си жив класик! как можа там да се завреш - тясна алея , но за сметка на това е и проклета пусни снимки после
            Е как. Акъл море, глава шамандура ...
            хахаха
            абе с малко копане и бутане взе че излезе. Тва кобрите на сняг си е е@#@$ мамата

Снимки - толко си може пианиста не стреляйте

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Чакаме продължението. Става интересно.

Коментар

мамк@ му! а аз баш днес да се разработя...
                не бързам за никъде...
                XJ 2.5TD '98

Коментар

мамк@ му! а аз баш днес да се разработя...
                  Ем ся то понякога трябва и да се работи щото пък после пари йок
                  Така като гледам някъде на 3 януари можем да направим някво бръмчене да видим има ли още сняг

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Така като гледам някъде на 3 януари можем да направим някво бръмчене да видим има ли още сняг
                    Ами... http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=48659&page=15
                    Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                    Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

За Кобрите на сняг съм съгласен с Петъо.
                      Гола вода са.
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

откакто ходих веднъж без хапарат и се изядох заради чудната светлина, все не ме свърта, ама и плана втори път такава не ми се показа... ето малко снимки от днес. поне без мъгла. баира с антената поочти го качих днес. само някви си 20тина метра ми останаха, след последната гърбица дет ме спря.

да почти издрапах до горе, почти, ама йок! доло се вижда пътя за плана...

мноу електрика, мноу нещо... следите нагоре са моите... нейде зад борчетата обърнах поради невъзможност...

там някъде се събират... земният и небесният път...

витоша, откъм плана...

и малко по крупна...

и рила с едни облаци дето си мечтаят да са северното сияние...

Търтей, утре да метнем по едно шкембеза обяд на ханче ярема?а?
                        не бързам за никъде...
                        XJ 2.5TD '98

Коментар

Търтей, утре да метнем по едно шкембеза обяд на ханче ярема?а?
                          Че кво ни пречи - нито акъл нито образование
                          Дрънни 088 555 99 59

Коментар

днес пропуснахме. сега ти видях чак поста.ама и утре е ден днес бях на морените на златните на обяд...

даже се запознахме с алекс марков, оказа се че и той е почитател на супите в планината... ще трябва да повториме.
                            Последно редактирано от glinski; 22-12-09, 18:43.
                            не бързам за никъде...
                            XJ 2.5TD '98

Коментар

Днес неочаквано, но продиктувано от тази тема, се качихме с Дъщерята и един Много добър Приятел на Витоша, поразходихме се, позяпахме, пък решихме да Хапнем в препоръчаното от колегата glinsky заведение, но забелязах, че не му е споменал името... Оказа се че се казва "Златни Мостове" и Найстина е с Превъзходна Кухня!!!
                              Там се и запознахме с Прекрасният Фотограф автор на тази тема и сигурно щяхме да прекараме един великолепен следобед в Сладка Раздумка, когато Дъщерята ни Пришпори и трябваше да се разделим
                              Но Пак денят мина Чудесно!
                              Ето и малко снимки, малко защото нещо хич не ме изби на снимане, а и времето макар и приятно не предразполагаше към Пеизажни напъни

Готиният Кабинков лифт е изоставен и Пустее като грозна рана върху красивата планина

А това Дишаме

Реалност

Шаровците бяха Разкошни (видях и прекрасните кутрета с "разбърканите очи" но не ги снимах, не остана време

Коментар

Наистена страхотно е на Витоша.Благородно ви завиждам.Тая нова година има вероятност да съм в София и най-вероятно и аз ще видя тези места.А пък ако се засечеме и запознаеме някъде,още по добре.
                                Поздрави!
                                [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                                [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                                [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                                [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X