Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сняг , гуми , кебапчета...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: сняг , гуми , кебапчета...

Е направо зяпнах. Просто ми секна дъхът. Страшни снимки, страшно Чероки, страшни кебапчета и чушлета- страшна разходка. БРАВО!
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Глински, Ти си Роден ФОТОГРАФ!
      Браво за разходката и за Пътеписа. Чакам с нетърпени още и още такива разкази!
      А след тази бариера освен Кумата е и пътя за Конярника - писта с два влека, която аз лично не съм виждал в деиствие, но е много красиво там, а и от там минава една прекрасна пътека за Черни връх... Аман от Бариери

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        .... п.п.Ако може само другия път снимките да са с една идейка по-малки...1024 на колкото дойде..

разбира се! видях преди малко че големички идват за среден монитор. извинявам се. деформиран съм, но няма вече

колегите от Бургас, честит първи сняг! стига мрънкане, и вашия час ще удари
        Последно редактирано от alex_markov; 12-12-09, 12:27.
        не бързам за никъде...
        XJ 2.5TD '98

Коментар

Страшна разходка. Карта на Витоша що годе прилична може да си купиш от магазин Стената. Ето сайта: http://www.stenata.com/ Там пише как да го намериш.
          Михаил Филипов 0887895169
          As long as she still goes and runs well who cares about the Horse Power
          Lockem in low and over the hills we go!!!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
            ...
            А след тази бариера освен Кумата е и пътя за Конярника - писта с два влека, която аз лично не съм виждал в деиствие, но е много красиво там, а и от там минава една прекрасна пътека за Черни връх... Аман от Бариери
            Бариерата преди беше до самата хижа Кумата, сега защо са я преместили не знам. Но ако не е тази бариера, има колеги, които през Конярника ще се качат и до Черни връх! А все пак Витоша е парк.
            По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от silentrat Преглед на мнение
              Страшна разходка. Карта на Витоша що годе прилична може да си купиш от магазин Стената. Ето сайта: http://www.stenata.com/ Там пише как да го намериш.
              благодаря!

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
              Глински, Ти си Роден ФОТОГРАФ!
              Браво за разходката и за Пътеписа. Чакам с нетърпени още и още такива разкази!
              ама аз съм.
              Последно редактирано от alex_markov; 13-12-09, 08:46.
              не бързам за никъде...
              XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
                ...
                ама аз съм.

Явно съм Познал - Познавач трябва да съм

Коментар

днес по обед ходих "на шкенбе" до ханче Ярема...после се завъртях към Плана малко, уж да поснимам пейзажи, но бе сиво и мъгливо. като под похлупак. нищо общо с разкошната светлина от онзи ден и чудесните гледки. яд ме е че не си носех апарата тогава...

изглед към една от махалите на плана...

по едно време свих по едно разклонение в дясно, като се качих на билото имаше няколко постройки и един симпатяга край пикап с няколко кучета... каза че пътя излизал чак до ярема. върнах назад, щото съм сам ,че и лопата дори нямам в колата... да не дърпам дявола дет се казва ...

върнах се до разклона и се качих до едно възвишение след "антената". от там обзора е чудесен, но днес всичко бе като затиснато с похлупак...

на Белчо му харесва явно в снега...

позяпах малко околните красоти завиждайки на местните , за огъня в печката, за трушията и ракийката довечера. така зимата е мноого по красива ... после се спуснах до пътя и бавно поех към София....
                  не бързам за никъде...
                  XJ 2.5TD '98

Коментар

Харесвам ти JEEP-a
                    Y61

Коментар

Днес като се прибирах и се сетих за твойте пътешествия и от дума на дума продължих към Витоша отне ми 20-30 минути и ме зареди с много емоции

Коментар

сигурно сме се разминали за малко. бах горе на обяд, та до към 15.30... ама е много гот! за нула време зарежда "бялото".

само дето е замязало малко на тестови полигон. някой хубавец се беше пробвал даже да се качва с джипа при беседката срещу поляната под хижа Тинтява... беше копал здраво по гърбицата, в снега калта и дупките седяха като рана... снимах го, ама грозотии не ми се постват.
                        както и да е.на обяд в понеделник на бистро "златните мостове" е перфектна "сбирка" за "джипъри", не е ли?!?
                        Последно редактирано от glinski; 14-12-09, 20:27.
                        не бързам за никъде...
                        XJ 2.5TD '98

Коментар

сигурно сме се разминали за малко. бах горе на обяд, та до към 15.30... ама е много гот! за нула време зарежда "бялото".

само дето е замязало малко на тестови полигон. някой хубавец се беше пробвал даже да се качва с джипа при беседката срещу поляната под хижа Тинтява... беше копал здраво по гърбицата, в снега калта и дупките седяха като рана... снимах го, ама грозотии не ми се постват.
                          както и да е.на обяд в понеделник на бистро "златните мостове" е перфектна "сбирка" за "джипъри", не е ли?!?

Има Работа за съжаление, днес отделих 20-30 минути на път за "домашният офис" нещо като обедна почивка
                          Ще ми се да имах повече време (и пари), ама.....

Коментар

Неееееее, мъка, мъка ...... Толкова ни се идва, ама пустото "щар по щар" не работи. Неволя. Дано да го оправим скоро и да сме на линия. Така де и стартир. Абе...... Ще се ходи в дружба сигурно на доктор.
                            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Като гледам как трупа в момента, дали няма да се хапне някое кюфтенце в събота или неделя ? Ама на някоя хижа, след софт разхождане !!!
                              Боян 0898 / 63 66 73
                              Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база

Коментар

в почивни дни движението на автомобили по витоша до Алеко и до Златните мостове е забранено. и има кат... утре е работен ден ама и аз като никога ще бачкам. че и в неделя

днес не можах да издрапам баира с антената до горе. имаше към 40см сняг навян там. това ме успокои, иначе щях да реша че мишелинките стават и за снегорин... ама и не си давах много зор де
                                не бързам за никъде...
                                XJ 2.5TD '98

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X