Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се поразтъпчем тия дни? (30.12 - 04.01)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се поразтъпчем тия дни? (30.12 - 04.01)

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
    С Определено терена не е за силно агресивна гума без ламел
    и ся ние с агресивните без ламели да не идваме, а
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
      Спарки, там мястото е заледено със наклон и изисква някакъв вид опит. Другото, което искам дебело да подчертая е че на такъв терен зимните и всесезонните гуми се справят с лекота. Там дори не се изисква намаляваща предавка с цел по-динамичното развъртане и предварителна засилка.
      До това място сложно няма. Горски широк път, по който често вървят и обикновенни коли.
      След изкачването има широки красиви поляни на които не съм успявал да мина заради навяванията (в случая снега не е толкова много) Определено терена не е за силно агресивна гума без ламел, така, че сув-четата ще се справят повторно по-добре.
      Рисково място е само силния наклон с лед. Участък около 200 метра.
      Това място сигорно няма да се осети ако сте си купили от течните вериги на шпрей. За съжаление в момента нямам, иначе бих взел за да прекарам цялата група.
      Моето мнени е, че ще има и подготвени джипки, които ще могат да помагат. Лично аз ще бъда със Сув. Пък нали все пак трябва да има и минимално приключение. Гледките си заслужават. Не ги изпускайте.
      Групата не трябва да се дели.
      Голди, преди време се въртяхме на такъв лед в Лозенска планина и си беше голямо приключение. 200 метра са доста, пък и при наклон ще е сериозен проблем. С различни по подготовка джипове ще направим една тапа. По-добре да избегнем това място.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        и ся ние с агресивните без ламели да не идваме, а

LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
          Голди, преди време се въртяхме на такъв лед в Лозенска планина и си беше голямо приключение. 200 метра са доста, пък и при наклон ще е сериозен проблем. С различни по подготовка джипове ще направим една тапа. По-добре да избегнем това място.

Злати, поне аз не знам обиколен път. Другият е 50 кил. по-хасфалт.
          Тапата е така или иначе гарантирана.
          Носете си въжета.
          LZ1VMH

Коментар

Аз съм с кобри. И ще се пробвам.

Goldy, ти с патрола ли ще си бре? Ако да, не виждам как би мигъл да минеш за СУВ с тия "гуменца".

...а и нали в крайна сметка затова решихме в 9:00. Там и ще решим кой, как и откъде.

За изкачването мисля бяха 2 пътчета, които по-късно се събират. Довечера ще гледам на картата. Сега отивам да си товаря джипа с квото трябва. Колани и шекели джекове, и всякакви такива...

Всички пътчета там ги има на картата на Събин.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

В момента в Рударци вали сняг и има към 10 см натрупани..
              Кладница и Селимица 100% сигурно е много повече

Коментар

Колеги, дайте трак на евентуалната разходка, че се двуомя дали на не намина и аз. Проблема е, че не ми се рискува, Тераното е с зимни гуми но без лифт (лебедка и прочие)

Ако говориме за спокойна разходка с елементи на приятни гледки и природа, съм с вас. Но ако говориме, за мизерия, кал и "приключения" мисля да продължавам да си почивам кротко в къщи. Все пак "почивни" им викат на тези няколко дена...

Коментар

Гледам има черно пътче и покрай язовир Студена, до Боснек, и от там пак по черно до Горна Диканя. Това също е вариант. Вероятно ще е по-леко.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Говорих с Яро, той пътува от Триград към София, но и той като мене не е мераклия за леда, та дайте друг маршрут, по-софт, ако има. Това, дето Спарки предлага, някой минавал ли го е?
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Аз съм с кобри. И ще се пробвам.

Goldy, ти с патрола ли ще си бре? Ако да, не виждам как би мигъл да минеш за СУВ с тия "гуменца".

Спарки, то Нисана не вървял с тях.....

Да с него ще съм. Нали разходката е СУВ. Пък и блокажа още не съм сложил.
                      Пък после като ме опънете по асфалт ще мога да ви настигам.
                      LZ1VMH

Коментар

Сигурно и аз ще се включа.
                        Единственото, което ме притеснява е че съм с гуми BFG - Winter slalom:

Не съм сигурен в неутъпкан сняг, дали няма да се вкарам в приключения.
                        Нищо не пречи да се опита, де...
                        Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                          Сигурно и аз ще се включа.
                          Единственото, което ме притеснява е че съм с гуми BFG - Winter slalom:

Не съм сигурен в неутъпкан сняг, дали няма да се вкарам в приключения.
                          Нищо не пречи да се опита, де...
                          Аз пък се притеснявам че съм с кални. Абе май някой седи и ни гледа сеира.

Коментар

На мене пък, геройски ми замина акумулатора - пада за една нощ, така че, ако не намеря кой да ми даде ток сутринта, отпадам за утре.
                            Извън темата - някой да има представа за цените на 80Аh ?

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                              На мене пък, геройски ми замина акумулатора - пада за една нощ, така че, ако не намеря кой да ми даде ток сутринта, отпадам за утре.
                              Извън темата - някой да има представа за цените на 80Аh ?
                              От 163 до 221 кинта друже като ти говоря за 75-77 ампера

Коментар

Да, нещо такова ще е, мисля да слагам лебедка напролет, затова гледам да е над 65Ah. Стария беше или 36 или 42, че и с някакви тънки клеми, ще трябва и тях да сменя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X