Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се поразтъпчем тия дни? (30.12 - 04.01)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се поразтъпчем тия дни? (30.12 - 04.01)

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
    Спарки, намерих координатите на заслона:
    N42 24.596 E23 13.372
    Това от google earth ли е, или от нечий GPS? Да знам до колко е точно.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ааааа. Чакаме снимки и хубав репортаж! Исками се и аз да дойда, но ме притеснява съединителя, доста ниско долу отлепя... но още не съм намерил к-т, за да го сменя целия. Приятна разходка пожелавам.

П.п. Жалко, че Влади е в "почивка"... дано някой направи хубаво разказче.

Коментар

Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение
        Ааааа. Чакаме снимки и хубав репортаж! Исками се и аз да дойда, но ме притеснява съединителя, доста ниско долу отлепя... но още не съм намерил к-т, за да го сменя целия. Приятна разходка пожелавам.
        Той по-долу няма да слезе. Може само да се качи нагоре. Или да се скъса жилото, ако причината е в него.

...или поне не се сещам за друг вариант де...
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това са координатите на заслона, според OFRM TOPO 4.70CYR:

N42 24.591 E23 13.351

Има го на картата, обозначен като "ЛОВНА ВИШКА". Във версоя 4.50 го няма. За 4.60 не знам.

Коментар

няко ще минели през цетара да ми подаде ток че не паляа
            Последно редактирано от Юли; 03-01-09, 08:58.
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

мале , мале колегите вече са около скарата на вино тц,тц, , аз запалих но късно беше
              Последно редактирано от Юли; 03-01-09, 14:23.
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Аз съм първия прибрал се. Дори софт маршрута си беше малко хард, имаше закъсвания. Софт групата вече са на асфалта на път към София, а хард групата тамън стигнаха заслона. Не се пулете, току що говорих с Голди и той чака останалите в 6 часа вечерта пред вратата на заслона. От Боснек до Диканя са видели голем зор, откопавали са се от снега с лопати.
                Аз слязох сам от горе до Диканя и на едно место и аз покопах, че поднесе и ме хвърли настрана. Но като цяло беше страхотен ден, истинска зимна приказка. Мерси на организаторите и чакам снимки, че аз си бях забравил фотото.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Аз очевидно съм втория прибрал се.
                  На Боснек се отделих от групата и тръгнах към София.
                  Бях твърде уморен да продължа към заслона.
                  Сега даунлоудвам и ще пусна трак от ГПСа, както и малко снимки.
                  Георги Тонев

Коментар

Прибрах се и аз от Боснек, преждевременно. Останах без вентилатор на парното, оттам и без парно. А бяхме доста мокри. На билото над Чуйпетльово снега беше 70-80 см. Добре че беше Влади отпред да отваря път с 37-ците. Там някъде, разходката се превърна в хард. На оголените места, освен дебелия сняг имаше и навявания. Път нямаше. Ориентацията ставаше повече по интуиция, отколкото по GPS. И все пак благодарение на сплотения колектив и перфектния водещ, благополучно слезнахме в Чуйпетльово.
                    Преди малко се чухме с Влади, групата благополучно се е добрала до заслона.
                    Благодаря на всички колеги за прекрасната компания и изпълнения с емоции ден!

Коментар

Сериозна работа!

Ето го трака: http://www.geodesy-bg.net/GeoRT/MISC...P/SNOWTRIP.gpx
                      Започва от бензиностанцията и свършва след моста в Боснек, където се отделих аз.

Това са снимките ми, има и три кратки клипчета.
                      http://www.geodesy-bg.net/GeoRT/MISC...P/SNOWTRIP.rar

Разходката беше невероятна.
                      Поздрави на всички.
                      Георги Тонев

Коментар

Снимки,снимки.... Днес наистина беше Зимна приказка! Доста готино валеше, и наваля най-вече прах. Или на скиезик POWDER! Сух и пуФкав сняг. Чакаме "фиестата" от снимки!

Лека.

Коментар

и аз се прибрах преждевременно от Чуйпетльово. реших, че като за първи път ми е достатъчно, а и краката ми бяха мокри друг път ще се подготвя повече за дълбокия сняг

разходката беше супер, с леки елементи на хард, но винаги имаше обиколен път. а ако някой ми беше казал да си спадна гумите по-рано, щеше да ми е още по-лесно

Нисан с 37" е невероятен SUV !!!! а пък ферозката с зимните гуми.......шапка свалям!

имам няколко клипчета и доста снимки, но не мога да ги кача на сървъра, ако някой иска, да му ги пратя по скайпа и да ги качи.
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                            а пък ферозката с зимните гуми.......шапка свалям!

имам няколко клипчета и доста снимки, но не мога да ги кача на сървъра, ако някой иска, да му ги пратя по скайпа и да ги качи.
                            Ще черпя щедро за добрите слова!

П.П.
                            Надявам се за мен да ставаше дума.
                            Георги Тонев

Коментар

Хммм, аз мислех, че съм единствения дето си тръгна преждевременно от Боснек. Не можах да си дотроша УАЗ-а. На мен пък ми се скъса маркуч на сервото и до София развивах мускули.

Защо да е хард, то това беше леко разтъпкване в 1 метър сняг, нищо работа. (шегичка)

Разходката беше супер, адреналина много висок
                              Последно редактирано от Стоян Францов; 03-01-09, 21:11.

Коментар

Приятна разходка. Предполагам, че на всички им беше хубаво.
                                Никой не сме изоставил, никой не сме насилили...
                                Разходката беше на ръба между Харда и Софта. Определено не се стигна до хард все пак. Аз съм изключително доволен, че никой не мрънкаше, никой не се оплака и групата каквато тръгна от София такава стигна до крайната цел. Просто успях да направя едно трасе обединявайки две различни прослойки хора и машини. Доволен съм от това, че дори и на неподготвени хора им беше хубаво.
                                Времето беше уникално. Сняг се сипеше на парцали. Машината уверено пореше дълбокият сняг. Впечатлен съм от силата и моща на тази машина наречена Нисан. За гумите просто нямам думи. Няма втори като тях.
                                Благодаря на всички за доверието и се надявам да правиме по-често подобни прекрасни разходки.
                                Всички, които не посмяха да дойдат или ги домързя ще им кажа, че много загубиха.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 10,645 в 21:34 на 23-01-26.

Зареждам...
                                X