Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се поразтъпчем тия дни? (30.12 - 04.01)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се поразтъпчем тия дни? (30.12 - 04.01)

там сме
    0900 или 1000 - какво решаваме?
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

запаля ли идвам!! в хиляда часа
      Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        там сме
        0900 или 1000 - какво решаваме?
        май по-добре 9.00,... ма нали Спарки почна темата, да си понася тежестите и да казва!
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо
        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
          Опитах се да направя нещо, ама.... не знам дали се получи!

Получило се е. А (по)казано по друг начин:

N 42 40.345

E 23 14.596

Ако утре успея да си уредя едни неща, в събота съм там. В 10.00 - което според мен е добър час, стига да е часът на тръгване, а не на започване на пиене на кафе...

Поздрави!
          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение

Ако утре успея да си уредя едни неща, в събота съм там. В 10.00 - което според мен е добър час, стига да е часът на тръгване, а не на започване на пиене на кафе...

Поздрави!
            Ами нали остана на място да се доуточни маршрута и кой от къде ще минава, та едва ли ще се тръгне в 10.00 според мен де. Както кажете, само дайте да се уточним, че утре дойде .
            Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
            Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
              Монтер я кажи ще има ли самурай или няма да има?
              Абе, ще карам с тези ресори и след това ще ги мислим, че с тези ресори е баси дилемата... !!!

Коментар

ем ако ще обсъждаме на живо е добре в 0900 да е срещата че да има време да го мислим и да закупим мръФки
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Нека да е 9:00, за да имаме време да обсъдим кой-откъде ще минава, и да напазаруваме каквото трябва. По тоя начин мисля че към 10:00 най-късно ще можем да тръгнем.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    ем ако ще обсъждаме на живо е добре в 0900 да е срещата че да има време да го мислим и да закупим мръФки

Съгласен.
                    LZ1VMH

Коментар

Аз имам един въпрос. Маршрута позволява ли по софт каране, че все още имам проблем със задната пружина? И ще мога ли например към 14 часа да се отделя и да се прибера към София, че ще имаме гости и трябва да съм си в къщи не по-късно от 16 часа?
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                        Аз имам един въпрос. Маршрута позволява ли по софт каране, че все още имам проблем със задната пружина? И ще мога ли например към 14 часа да се отделя и да се прибера към София, че ще имаме гости и трябва да съм си в къщи не по-късно от 16 часа?
                        Ами до Г.Диканя по асфалт и от там има 10-тина км., които мисля че няма да са проблем.

Коментар

Вижте сега, то и през Рударци към Чуийпетлово може да се окаже не толкова трудно. Не съм го минавал, и не знам. Но може да се окаже и костелив орех, и да се наложи да се връщаме, срам не срам. Там се разходжат разни горски и дървосекачи, и от време на време изравняват, май. Каква е хавата точно в момента обаче, не знам.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Пепи, Алекс и компания съвсем скоро опитаха Кладница-Чуийпетлово,
                            но не са могли

Ето темата със снимките:
                            Поредната (дежурната) обиколка на Витоша

Сега времето е много по лошо от когато бяха ходили.

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
                              Ами до Г.Диканя по асфалт
                              е това са си 40 км
                              има ли смисъл??

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Вижте сега, то и през Рударци към Чуийпетлово може да се окаже не толкова трудно. Не съм го минавал, и не знам. Но може да се окаже и костелив орех, и да се наложи да се връщаме, срам не срам. Там се разходжат разни горски и дървосекачи, и от време на време изравняват, май. Каква е хавата точно в момента обаче, не знам.

Спарки, там мястото е заледено със наклон и изисква някакъв вид опит. Другото, което искам дебело да подчертая е че на такъв терен зимните и всесезонните гуми се справят с лекота. Там дори не се изисква намаляваща предавка с цел по-динамичното развъртане и предварителна засилка.
                                До това място сложно няма. Горски широк път, по който често вървят и обикновенни коли.
                                След изкачването има широки красиви поляни на които не съм успявал да мина заради навяванията (в случая снега не е толкова много) Определено терена не е за силно агресивна гума без ламел, така, че сув-четата ще се справят повторно по-добре.
                                Рисково място е само силния наклон с лед. Участък около 200 метра.
                                Това място сигорно няма да се осети ако сте си купили от течните вериги на шпрей. За съжаление в момента нямам, иначе бих взел за да прекарам цялата група.
                                Моето мнени е, че ще има и подготвени джипки, които ще могат да помагат. Лично аз ще бъда със Сув. Пък нали все пак трябва да има и минимално приключение. Гледките си заслужават. Не ги изпускайте.
                                Групата не трябва да се дели.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X