Обява

Свий
Няма добавени обяви.

18-19/01/08 Обзор покана за интерсна игра с 4х4 и банкет с прасе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 18-19/01/08 Обзор покана за интерсна игра с 4х4 и банкет с прасе

Яворе, и за мен една двойна стая за събота. И пиши в колко започва играта , за да знам кога да тръгна. Ще трябва и да се настаним в хотела. Според мен ако старта е към обед ще е най-добре, защото повечето ще идват в събота, но ти си знаеш най-добре.

Да нося ли голямата скара дето храня туристите на нея? Към 1 метър е.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Яворе, и за мен една двойна стая за събота. И пиши в колко започва играта , за да знам кога да тръгна. Ще трябва и да се настаним в хотела. Според мен ако старта е към обед ще е най-добре, защото повечето ще идват в събота, но ти си знаеш най-добре.
      Аз предлагам да е по раничко - 9:0 - 10:00 е добро време, ние ще тръгваме в 7:30 . Като се има предвид че ще сме около 30 джипки и играта може да се проточи дълго най добре си е да започнем по рано, пък и да имаме време след играта да изядем прасето на открито
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Утре се качвам в Обзор и незнам дали ще мога да актуализирам информацията, така че всеки който реши да идва е добре дошъл място за спане има достатъчно! Телефона ми е в подписа звънете на него ако имате въпроси или след като пристигнете във Обзор. Града е малък и не е нужно да уточнявъме къде да идвате, ще се виждаме отдалеч .
        Старта на играта е планиран да е в 9.00 събота задължително е да сте по-рано на линия за уточнения и захранване на съкровището, радио станции PMR са силно препоръчителни, GPS също, за тази игра няма да е нужен GPS но е добре да има. Групата на "сиирджиите" ще поеме по софт трасе, веднага след старта на "игривите", към мястото на BBQ-то и там ще има хард цър-пър може да измисля и софт заигравки утре ще знам.
        Който иска да носи матрял за скарата е welcome.
        Обещавам да остане мръвка и за участниците в играта след като свършат, така че да не се притесняват и да си карат внимателно.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
          Утре се качвам в Обзор и незнам дали ще мога да актуализирам информацията, така че всеки който реши да идва е добре дошъл място за спане има достатъчно! Телефона ми е в подписа звънете на него ако имате въпроси или след като пристигнете във Обзор. Града е малък и не е нужно да уточнявъме къде да идвате, ще се виждаме отдалеч .
          Старта на играта е планиран да е в 9.00 събота задължително е да сте по-рано на линия за уточнения и захранване на съкровището, радио станции PMR са силно препоръчителни, GPS също, за тази игра няма да е нужен GPS но е добре да има. Групата на "сиирджиите" ще поеме по софт трасе, веднага след старта на "игривите", към мястото на BBQ-то и там ще има хард цър-пър може да измисля и софт заигравки утре ще знам.
          Който иска да носи матрял за скарата е welcome.
          Обещавам да остане мръвка и за участниците в играта след като свършат, така че да не се притесняват и да си карат внимателно.

Браво Яворе, много добре звучи ! Благодаря ви за сериозните усилия, които полагате само за нашия кеф . Нямам търпение да дойде събота и да почваме ! Очертава се страхотен купон .

Коментар

динственото ми притеснение , че списъка пак съм 1+1 , а в същност съм 2+1 - затова предпочитам апартамент (ако има възможност).
            Играта с ГПС отпада , така ли?
            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
            0899187766

Коментар

Вярно Яворе много се грижите за нас, и още петък ще се видим, а ако играга с gps /така май се наричаше скарата нали така някъде горе беше обяснено/, а...бе нали има ядене пиене и добра компания, какво му трябва на човека?
              Надявам се занимателните игрички да започнат още петък вечер.
              Стягаме се вече.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                По-рано-не.Шпиони не пускаме
                а папараци .... ?

Утре след обед по някое време ще ви търсим... Ако не открием джипките, ще прозвъним..... Ще донеса малко материал за барбекюто, но дали ще има къде да остане до събота..... ? Или ще го оползотворяваме още утре... ??

Коментар

Току що се върнах от Обзор... Слагайте "калните" гуми, снегът се е поразтопил, трасето на места е станало very hard, наложи се да избираме ново...
                  За тия, които ще дойдат по-раничко следобед, препоръчвам кафето на ъгъла на светофарите до автогарата. Паркингът е голям, в кафето уютно.
                  Чакаме ви!
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Току що се върнах от Обзор... Слагайте "калните" гуми, снегът се е поразтопил, трасето на места е станало very hard, наложи се да избираме ново...
                    За тия, които ще дойдат по-раничко следобед, препоръчвам кафето на ъгъла на светофарите до автогарата. Паркингът е голям, в кафето уютно.
                    Чакаме ви!
                    Хич ли няма поне 1-2 хард местенца беееее .... имаме нов джек 60" за кво сме го взели ! ?

Коментар

• До: 18-19/01/08 Обзор покана за интерсна игра с 4х4 и банкет с прасе

... Слагайте "калните" гуми, снегът се е поразтопил, трасето на места е станало very hard, наложи се да избираме ново...
                      И що така? Я ги пускайте по трасето! Таман може и организаторите да се облекчат, че по-малко прасета ще трябват ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        И що така? Я ги пускайте по трасето! Таман може и организаторите да се облекчат, че по-малко прасета ще трябват ...
                        Еми и аз тва казвам ама на никой не му пука за хардаджиите

Коментар

За тия, които дойдат, можем да предложим алтернативно хард трасе, или просто ще ги заведа там да си играят... Днес, въпреки лебедката, не успяхме да се изкатерим (всъщност дори ходенето пеша беше като на ледена пързалка)... дано Ачо пусне някое филмче, за тия, които няма да идват...
                          Добри, хайджека няма да ти свърши работа по 40-градусов наклон с жълта глина по която тече "река"... и така, нагоре... няколкостотин метра.
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

За тия, които дойдат, можем да предложим алтернативно хард трасе, или просто ще ги заведа там да си играят... Днес, въпреки лебедката, не успяхме да се изкатерим (всъщност дори ходенето пеша беше като на ледена пързалка)... дано Ачо пусне някое филмче, за тия, които няма да идват...
                            Добри, хайджека няма да ти свърши работа по 40-градусов наклон с жълта глина по която тече "река"... и така, нагоре... няколкостотин метра.
                            Потекоха ми лигите Искам да го видя това местенце !

Коментар

Чакаме ви!
                              Стига си плашил хората бре става и без гуми ама на BBQ-то. На трасето ще има и интересни места, разкопки на стара крепост и разни други местенца като танкови укрития ама стига съм разкривал трасето който дойде ще види. Днес направихме връзка с местните горски стражари, посрещнаха на на нож, но после станахме дружки благодарение на дар словото на giorgio, даже утре в 8.00 тръгваме заедно да маркираме трасето. Пак казвам ОЧАКВАЙТЕ ВСИЧКО, обуйте се с хубави обувки ще ви трябват , втори жокер, тефтер и химикал или дигитален апарат също ще са от полза.
                              Утре който пристига да спира на автогарата и да звъни на 0888254326-Емо(хотелиера) той ще ви настанява, аз ще съм в гората.

Моля всички пристигнали в петък да не навлизат в гората за да не развалят играта, има и места на които хранят животни и горските много ще ни се разсърдят ако някой стигне там, оказа се, че трасето е на територията на развъдно стопанство.

Коментар

до сега не бях решил с какво да дойда, но вече е ясно вадим бръмчилката. с лошите гуми.
                                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X