Обява

Свий
Няма добавени обяви.

18-19/01/08 Обзор покана за интерсна игра с 4х4 и банкет с прасе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: 18-19/01/08 Обзор покана за интерсна игра с 4х4 и банкет с прасе

Който ще участва в играта и смята да тръгва в събота трябва да знае че трябва да е в обзор в 8:00 сутринта най късно ! Явор ще ни обясни какво точно ще представлява играта, ще се прави записване за участие и старта ще бъде точно в 9:00 .
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Намериха съкровището две момчета от Русе с бяла Тойота.
      Тази вечер в 20 ч. в ресторант Севастопол ще се връчи голямата награда от 22 участника по 20 лв.
      Честито на печелившите. Да почерпят!
      Прикачени файлове
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Благодар на Явор вромос за това, което направи за нашия кеф.
        Имаше много ядене, пиене вино, бира безалкохолно изобщо прекалено много, много за нашия кеф.
        Много са се постарали за нас.
        Това са джиповете преди старта на едно голямо плато.
        Прикачени файлове
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Хайде на горещите снимки

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...AlbumId=110561

Довечера като се прибера от сватбата на която съм сега ще пусна по интересните снимки в отделна тема с обяснения
          Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 19-01-08, 19:30.
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

ОЩЕ СНИМКИ!
            Прикачени файлове

Коментар

снимки са чудесни... само може да вмъкнеш коментар че победителите от русе са всъщност от БУРГАС, ХИПХИП УЕЙ

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...AlbumId=110561

Довечера като се прибера от сватбата на която съм сега ще пусна по интересните снимки в отделна тема с обяснения [/quote]

Коментар

ДА ДА АМА НЕ - ДВЕ МОМЧЕТА ОТ БУРГАС, ХИП ХИП УЕЙ

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Тази вечер в 20 ч. в ресторант Севастопол ще се връчи голямата награда от 22 участника по 20 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Всичко мина много добре,организацията беше перфектна,прасетата също,само едно не ми хареса: Много пият тея Русенци бе....

Коментар

Благодаря на всички уважили нашата покана за участие в играта!!
                    23 екипа се наредиха на старта на новата игра която представляваше смесица от ориентиране в гората което налягаше да се слиза от колите и да се търсят инструкциите скрити на странни места достижими само пеша, естествено бяха нужни и умения за offroad шофиране, участниците трябваше да открият 5 части от текст който представлява инструкция(карта) на съкровището, но нямаха право да взимат инструкциите с тях трябваше или да ги помнят или да снимат, става и с преписване, но се губи време. Без да подозират, че маркера от който почва търсенето на съкровището е точно до финала всички участници в крайна сметка се върнаха пак на финала където беше и BBQ-то и всички "сеирджии" очаквахме да почнат с меренето на крачки и лутането из огромното плато . В крайна сметка съкровишето бе отрито от екипа на Иво с бяла ТЛК пристигнала на финала 30мин. след първите.
                    Всички пържоли бяха изядени не простихме и на кюфтетата, вечерта се събрахме в ресторант Севастопол да свършим и другата работа за която бяхме там, а именно да изядем 2 те прасета пренесени в жертва в името на източния offroad . Не съм очаквал и съм изключително полъскан от факта, че се събрахме над 110 запалени офроудари. Ще направя всичко възможо това мероприятие да стне традиционно по това време на годината. Вече имам малък опит и се надявам до година да ви изненадам с още по-голямо трасе и по-интересни загадки и капани в гората.
                    В момента качвам видеото снимано от потдържащата виетнамка, има уникални кадри, моля и всички които имат снимков материал да го споделят с нас.

Коментар

Прибрах се и аз до София. Благодаря за перфектната организация, и веселото настроение на организаторите. Всичко бе, на 6 !!!!!!
                      Снимки малко по-късничко.
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Играта бе доста добре премислена като регламент и трудност. трябваше движейки се по маркери да се намярят обяснителни бележки които да ни упътят към определено място, където бе и съкровището или по скоро ваучера за наградата.
                        както си трябваше имаше общ старт (на който аз забравих да стартирам), последван от разгръщане на кевалкадата от 25-тина джипки (много, много антусиазъм!) доста публика и много кал.
                        голямо меле настана!
                        напред-назад джипки, маркери, табели "не оттук" и пак кал.
                        района над Обзор се оказа едно доста гадничко местенце .
                        хитроумни клопки, указание в гроб, иманярска лопата в хралупа (без майтап) и пак кал, и рекичка...
                        въобще емоция и адреналин до насита.
                        намерено бе и съкровището. от едни иманяри от русенско-бургаски произход !?.
                        шест по петобалната система за обедното барбекю.
                        местните горски се оказаха големи пичове с доста широки интереси и познания в отглеждането и консумацията на диви хайвани. а ние им показахме на импровизираната разходка след играта, че ОТТАМ вече могат да минават джипки.
                        и двете вечери бяха като мили сватби горките сватбари ... , особенно "свинската" вечер.
                        ма много пият тия бе
                        а и този Симеон, няма толкова приятен заядлив веселяк на 73 години.

качен на камъка, Явор изглеждаше към три метра висок, а вечрта в компанията бе и толкова загрижен за това да си изкараме добре.
                        искренни комплименти за Явор и съорганизаторите на обзорската 4х4 игра с прасе.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

И аз си изкалях... ботите! Видях! Всичко мина интересно. Не личеше организацията, което ще рече че е била отлична.
                          С варненци постигнахме принципно съгласие да си приберат Данчо Ментата. Допълнителните условия ще се уговарят.
                          А инак си беше 51% Бургас и по 24,5% за Русе и Варна
                          "Набуко" отпадна.

Коментар

Вече и аз съм в състояние на пиша.

Големи благодарности на Явор и Явор и на всички останали, кото организираха тази сбирка. Специални и на горския, които ме изуми с прагматичния си подход и здрав разум.
                            Трасето си беше супер за разходака. Играта беше нова и необичайна за повечето от нас ( макар, че сме играли такива навремето по летните пионерски лагери). Аз лично се изкефих много.
                            Дано има още такива събирания.
                            Тъй като уазката беше единствения представите на съветската школа , организаторите ми бяха осигурили личен ескорт в личето на една газка с 4 ( четирима ) фотографа и един оператор. Еее нямаше нужда, но благодаря
                            Майтапа настрана очаквам с интерес снимките.

Ще пусна контестация ( все ще измисля за какво) и ще искам преиграване на играта. Това включва и двете прасета.
                            Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                            NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

БЛАГОДАРЯ НА ЯВОР И ВСИЯКИ ЗА ПРЕКРАСНО ОРГАНИЗИРАНИЯ УЙКЕНД.
                              ЯВОРЕ ТИ ПОСТАВИ НАЧАЛО НА НЕЩО ПРЕКРАСНО.
                              ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ
                              --------------------------------------------------------------
                              Ал. Иванов
                              +359888561561

Коментар

Ето тук Горби отвори нова тема със снимки от играта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X