Обява

Свий
Няма добавени обяви.

18-19/01/08 Обзор покана за интерсна игра с 4х4 и банкет с прасе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: 18-19/01/08 Обзор покана за интерсна игра с 4х4 и банкет с прасе

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Това е много добре, като идея, но за да станат тези игри ПЕРИОДИЧНИ, ще трябва да обмислим финансирането на клубни начала.
    Спонсорството на тази състезателна игра, беше сериозно. Аз лично си бях предвидил бюджет с 100 лева отгоре.
    Не си правя илюзии, знам че тези 100 лева , дето си ги върнах в София, някой друг ги е платил. Опита ми на предприемач, показва , че една форма на организация оцялява, само ако е финансово мотивирана, или поне в нашия случай равновесна. Извинявайте че ви занимавам с това, мисля че всички знаем тези азбучни истини, но ако искаме да се кефим и за в бъдеще трябва да се въведе, не само такса участие но и някакъв куверт за банкета. Между впрочем, така беше организирано първото състезание от клуб Еди Моторс, и аз с кеф си платих куверта.
    А за сега огромни благодарности на ВРОМОС, на Явор и Явор, на Джорджо и другите замесени в перфектната организация.
    Абсолютно те подкрепям, като член на Бургаския Ретро клуб за класически автомобили мога да споделя че било то на рали "Розова Долина" било на друга национална сбирка, винаги има определена такса за участие в която е включена: пътна помощ, линейка, куверт за банкета, такса за покриване разходите на организаторите и нощувките в определения за целта хотел.При нашите мероприятия е достатъчно таксата да включва: покриване на разходите за подготовката и куверт за почерпката вечерта в ресторанта.Даже според мен това за ресторанта не е задължително защото не всеки ще иска да се съобразява с определен куверт.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Това е много добре, като идея, но за да станат тези игри ПЕРИОДИЧНИ, ще трябва да обмислим финансирането на клубни начала.
      Спонсорството на тази състезателна игра, беше сериозно. Аз лично си бях предвидил бюджет с 100 лева отгоре.
      Не си правя илюзии, знам че тези 100 лева , дето си ги върнах в София, някой друг ги е платил. Опита ми на предприемач, показва , че една форма на организация оцялява, само ако е финансово мотивирана, или поне в нашия случай равновесна. Извинявайте че ви занимавам с това, мисля че всички знаем тези азбучни истини, но ако искаме да се кефим и за в бъдеще трябва да се въведе, не само такса участие но и някакъв куверт за банкета. Между впрочем, така беше организирано първото състезание от клуб Еди Моторс, и аз с кеф си платих куверта.
      А за сега огромни благодарности на ВРОМОС, на Явор и Явор, на Джорджо и другите замесени в перфектната организация.
      +1
      Така е Ники от както финикийците са дали на света парите, те са еквивалент на нашия труд, време, материали и т.н.т.
      Куверт трябва да има, не само защото има разходи за ядене и пиене а те в тази случка никак не бяха малко, а има и много много други разходи, които само който го е организирал това и го е плащал после-той знае.
      Безплатен обяд НЯМА! Нека не разчитаме някой друг да ни го плати, и както казва Явор-Дорзи от спонсори. Ако сина ми иска примерно да се състезава и има заложби бих приел спонсорство. Но не бих приел спонсорство в резултат от което да ям и пия на аванта. А и никой спонсор не би бил доволен от това. Твърдо ЗА куверт, такса или както искате го наричайте, но ние трябва да си плащаме за кефа, който ни го доставят. Нека Остане спонсорирана за нас само положителната емоция, която ни я предоставиха организаторите, но не и "кльопачката и пиячка"
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Малко късно , ама да си изкажа и аз благодарностите към организаторите и сервитьорката в ресторанта Беше много готино и ако има някъде такава сбирка и не ме изгонят ще съм там
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

тфу... не можах да остана в ресторанта за прасетата.... ама то затова и е останало за другите...
          Дали да има куверт или не - нека си реши организатора, може да иска да почерпи за здраве с две прасета и да му е кеф. Инак винаги съм всеки да си плаща всичко. Чисти сметки - добри шриятели....
          Аз специално в ресторанта всичко което си консумирах си платих, а за скарата на поляната участвах с месо, колкото предполагах че ще изконсумираме плюс още малко, за да има достатъчно за всички.... Предполагам че всеки е постъпил така и това е естествено. Благодаря на майсторите от барбекюто, специално кюфтаците бяха супер......
          На снимките се виждат кои са.... Че после и останаха да чистят и да оправят, та на другия ден на поляната нямаше и хартийка.....

Коментар

повечето платихме данък "мазна кал".

а лично аз се пребрах едноок

а тоз горби дето се скатава. ехо горби обади се.
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

ААА така ли се казвал тоз данък.

Имам добра новина! Към края на февруари ще има втора игра в Странджа планина, по-голямо трасе и повече прасета надявам се и повече луди глави да се съберем. Подробности след понеделник в нова тема

Коментар

към края на февруари и аз мислех да направя втора серия на курбанджийския патрул събор в шкорпиловци. какво ще кажеш. искам да изпратим зимата още докато е в калта.
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
                  към края на февруари и аз мислех да направя втора серия на курбанджийския патрул събор в шкорпиловци. какво ще кажеш. искам да изпратим зимата още докато е в калта.
                  Дай да се обеденим. При нас работат стана сериозна ще намесим община Бургас и спонсори намерихме мисля че дата ще е 23 а без вас няма да стане интересно

Коментар

Още от сега си размахвам флагчето - ако някой иска да ме закара и докара. Естествено поемам разходи.

Коментар

Първоначално публикуван от optron Преглед на мнение
                      Още от сега си размахвам флагчето - ако някой иска да ме закара и докара. Естествено поемам разходи.
                      Марински, не се кахъри ще те вземем Този път ще го направим на по-високо ниво.Обещавам да ви тормозя с мегафона повече време, а може да взема и малко тонколони за купона
                      Къде ще е партито след състезанието ?
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                        Марински, не се кахъри ще те вземем Този път ще го направим на по-високо ниво.Обещавам да ви тормозя с мегафона повече време, а може да взема и малко тонколони за купона
                        Къде ще е партито след състезанието ?
                        Еха ще си имаме истински диджей, голям купон ще стане
                        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Покана към optron, да си напише от къде е... До колкото разбирам от Бургас, а това не е срамно!
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            Покана към optron, да си напише от къде е... До колкото разбирам от Бургас, а това не е срамно!
                            Срамно е и още как. Много пиете бре )))
                            Искам Явор да ме назначи за PR, на новата среща на доброволни начала.
                            Може и комплект със Джорджо. Така и така сме решили да ставаме въздържатели.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

...Искам Явор да ме назначи за PR, на новата среща на доброволни начала...
                              Ники, ние дейсваме бързо... преди няколко дни още, обсъдихме кандидатурата ти за PR... Вече си назначен! Честито!... и да почерпиш (има и такива, които за разлика от нас, пият... все още...
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Е, моля за извинение!!! Живея в Бургас, близо до центъра.
                                Благодаря на giorgio за поканата! Ще участваш ли или си зрител/папарак ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X