Обява

Свий
Няма добавени обяви.

18-19/01/08 Обзор покана за интерсна игра с 4х4 и банкет с прасе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: 18-19/01/08 Обзор покана за интерсна игра с 4х4 и банкет с прасе

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Намериха съкровището две момчета от Русе с бяла Тойота.
    Тази вечер в 20 ч. в ресторант Севастопол ще се връчи голямата награда от 22 участника по 20 лв.
    Честито на печелившите. Да почерпят!
    Да ПОПРАВЯМ СИ ГРЕШКАТА! Момчетата не са от Русе. Моля Ви за извинение. Аз така разбрах. Сега знам, че са от Бургас.
    Много се радвам, че се запознах с толкова много хубави хора, благодарение на организаторите.
    Сега ще си закача на видно място жълтата връзка с надпис "VROMOS.COM", за да ми напомня за чудесния уйкенд.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      Да ПОПРАВЯМ СИ ГРЕШКАТА! ...... напомня за чудесния уйкенд.
      Поправи си я! Нали си филолог ) Че, много секси звучи.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Оживяхме ей, тежък уикенд беше .... много емоции, адреналин и купон Евала на организаторите . Апичовете дето взеха наградата са наши хора, това им беше първи офроуд и много се запалиха ... така Бургаската група нарастна с още един джип .. ХИП ХИП УЕЕЙ
        Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
          Оживяхме ей, тежък уикенд беше .... много емоции, адреналин и купон Евала на организаторите . Апичовете дето взеха наградата са наши хора, това им беше първи офроуд и много се запалиха ... така Бургаската група нарастна с още един джип .. ХИП ХИП УЕЕЙ
          Супер: бойно кръщение с победа.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Да поразкажа малко за времето от началото на пътуването: Петък след обяд в неустановено време натоварихме багажа и със съпругата и детето подкарах джипа към Обзор. Имах малко търкания със сина ми, който искаше "поне едното АТВ да ми вземете", ама го срязах, че от снега на село даже не се виждаше къде е платформата. Добре пътувах, ама от с. Гроздьово до Обзор имаше мъгла. Помислих си: наште хора се опитват да скрият прасетата и да ни дезорганизират и пускат мъглата. А пътя също не беше чистен и от сняг и така се беше събрала вода, че се замислих дали не ми трябва шнорхел на паркетника, без да ми се налага да влизам у ряката /в реката/. Стигнахме в Обзор и започнахме да се оглеждаме за грозни и кални 4х4 превозни средства. Обадих се на тел. даден от организаторите. Веднага се озова един готин мъж Емо, който ни настани в спретнато симпатично хотелче. Специални благодарности от мен за Емо, защото петък вечер той посрещна и настани всички пътуващи и се отзоваваше много, много бързо. След като си хвърлихме багажа се запътихме пеша до ресторант Севастопол в центъра на Обзор. Заедно с Пламен Варна и Алексмотор бяхме от първите. Явно от управата на ресторанта малко ни бяха подценили количеството или ни бяха взели за "мезе" т.к. в Обзор насред зима толкова народ на едно място никой кореняк от Обзор не е виждал. По някое време вечерта се появиха главния виновник Явор-вромос, заедно с Явор-Дорзи, Гошо Капитана и Джорджо. Те току що бяха завършили маркирането на трасето и бяха скрили ваучера. Заформи се още вечерта здрав купон и запознанство между колегите и техните спътници. А колегите продължаваха да пристигат, забавени от Мъглата, като Ник Николов и др, поагали на закъсали на пътя. Настроението беше приповдигнато от предстоящото събитие и само организатора Явор запази мълчание за разходката в съботния ден. Разбрано бе само, че сбирката е на автогарата на 19.01 в 09.00 часа и закъснелите няма да ги чакат.
            В уречения ден още бяхме в леглото и сина ми спеше, когато Пламен-Варна подкара джипа се така, сякаш ще излита от хотела. На уреченото място, ама в 9.15 мин. вече никой нямаше. Разбрах от колегите къде са и тръгнах нагоре през ужасна кал, през която ако бях сам нямаше да се пробвам да се кача на това плато. Както и да е с много пързаляне се накатерих горе, където Явор даваше последни разяснения на участниците. Последва старта /масов в една редица всички, без някой, които малко се "успаха" и тръгнаха после/ Всички се юрнаха като на надпреварата за Янки Зефир да атакуват гората. Ние които останахме тук вече знаехме, че съкровището е в мръфките, които се пекат на скарата, а истината е в чудесното вино, с което ни напои организатора. Явор Дорзи предложи да отидем по пътя, за да гледаме форсиране на реката от учасниците. Отидохме и не бяхме стояли и 10 мин. на реката, когато се появиха най-бързите. А джорджо беше казал, че ще ги чакаме поне 2 часа. Да ама не наш'те състезатели бяха бързи кат' насапунисани светкавици бързо се 'лъзгаха по ужасно калния терен. За мое съжаление никой не закъса в наноса до реката, всички преминаха без никакво спиране или несигурност. Даже казах на Дорзи да окопае нивата напреко в калта, че иначе няма емоции и ще се приберат кални само джипките, а участниците ще останат сухи и чисти.
            Върнахме се на старт-финала. Там пушеше всичко и навсякъде миришеше на мръвки. Имаше доста финиширали вече участници, които търсеха "съкровището". Имаше и един участник пропусналл и не прочел последното указание, който се подкара напреко през гората по най правата линия да превзема целта. Добре, че Явор го върна да мине по билото. Както си хапвахме и пийвахме се появиха двете момчета с листа-ваучер за наградата. Имаме си победители, ама аз сгреших, че бяха от Русе, някой така ми каза, а аз не ги познавах лично. Та от Бургас са победителите. Да им е честита наградата. Аз си имах своите подозрения къде е скрита наградата, но т.к. не бях участвал не ми се искаше да ходя да ровя, за да не предизвикам нечии интерес. Много се радвам, че поне този път нямаше спорове и пререкания и всичко мина тихо и мирно въпреки големите количества алкохол, който изляхме в гърлата си. Та с яденето и пиенето организатора се беше престарал. Имаше всичко в огромни количества. Събрахме и погледите на горския и неговата компания от дървосекачи. И кучетата, които уважиха купона преядоха.
            Около 13.00 се отдадохме на почивка, за да се подготвим за вечерта в ресторанта.

Коментар

В 20.00 вечерта бяхме в ресторанта, който беше пълен и се наложи сами да си внасяме столове и маси от лятната градина. Обслужването беше много бавно и само от двама човека персонал на 100 купонджии трудно се справяха. Стана щур купон и здраво надприказване, че даже музиката не се чуваше. По едно време бяхме забравили за прасетата, които дойдоха с фойерверк. А наистина бяха много вкусни. Получи се много весело, оффроудаджийте са много весели хора и много наблягат на пиенето. В ресторанта свърши пиячката, макар, че си носеха много от нас и също и от магазините, а Джорджо посред нощ, като попитал къде в Обзор по това време може да си купи цигари му казали че има две места-Бургас и Варна.
              На сутринта /по обяд де/ разбрах, че част от колегие са продължили вечерта в бара. В неделя сутринта водата, която сервираха в кафенета беше много сладка.
              В заключение ще кажа, че много се радвам, че между това мероприятие и тест драйва на Ренегата предпочетох Обзор. Още един път много благодаря на Явор Вромос за добрата организация и за прекалено здравото спонсорство, без което нямаше как да стане това събитие.
              Надявам се да стане традиционно по това време на годината и в района на Обзор, Емине, там където планината слиза в морето.
              Може за догодина да помисли и за озвучаване на старта, както и за малки игри за софт учасниците, но като за първи път от мен оценката е 6+

Коментар

Изкарахме си един незабравин уикенд наситен с много емоции и адреналин, хиляди благодарности за перфектната организация!
                ........ немога да кача снимките
                [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
                [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                  Благодаря на всички уважили нашата покана за участие в играта!!
                  23 екипа се наредиха на старта на новата игра която представляваше смесица от ориентиране в гората което налягаше да се слиза от колите и да се търсят инструкциите скрити на странни места достижими само пеша, естествено бяха нужни и умения за offroad шофиране, участниците трябваше да открият 5 части от текст който представлява инструкция(карта) на съкровището, но нямаха право да взимат инструкциите с тях трябваше или да ги помнят или да снимат, става и с преписване, но се губи време. Без да подозират, че маркера от който почва търсенето на съкровището е точно до финала всички участници в крайна сметка се върнаха пак на финала където беше и BBQ-то и всички "сеирджии" очаквахме да почнат с меренето на крачки и лутането из огромното плато . В крайна сметка съкровишето бе отрито от екипа на Иво с бяла ТЛК пристигнала на финала 30мин. след първите.
                  Всички пържоли бяха изядени не простихме и на кюфтетата, вечерта се събрахме в ресторант Севастопол да свършим и другата работа за която бяхме там, а именно да изядем 2 те прасета пренесени в жертва в името на източния offroad . Не съм очаквал и съм изключително полъскан от факта, че се събрахме над 110 запалени офроудари. Ще направя всичко възможо това мероприятие да стне традиционно по това време на годината. Вече имам малък опит и се надявам до година да ви изненадам с още по-голямо трасе и по-интересни загадки и капани в гората.
                  В момента качвам видеото снимано от потдържащата виетнамка, има уникални кадри, моля и всички които имат снимков материал да го споделят с нас.
                  Адаш,от думите ти излиза,че следващата игра ще е чак догодина,а си мисля,че подвеждаш мераклиите.Вече се обмисля кога и къде ще е следващата като има вече някакъв план за който още не питайте..Сигурното е че ще е по-дълго трасето,че те тез софтажии много бързи излязоха.
                  Радвам се,че сте останали доволни и дано се вижаме по-често от тук нататък!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                    Адаш,от думите ти излиза,че следващата игра ще е чак догодина,а си мисля,че подвеждаш мераклиите.Вече се обмисля кога и къде ще е следващата като има вече някакъв план за който още не питайте..Сигурното е че ще е по-дълго трасето,че те тез софтажии много бързи излязоха.
                    ...абе докато хапвах кюфтенцата някой спомена нещо за интересн терен около Карнобат Яворе, я сподели за какво става дума ? Интересни места има и на Карандила, я да организираме нещо за февруари
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

къде са снимките а !!!!....
                      [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
                      blood group 0+

Коментар

Първоначално публикуван от dizi Преглед на мнение
                        къде са снимките а !!!!....
                        Има колега, има

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...CE%E1%E7%EE%F0
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Мнение на s_s1
                          Намериха съкровището две момчета от Русе с бяла Тойота.
                          Не бе Светльо, първата група пристигнали реши, че по-голямо съкровище от топлата скара няма, кой е луд да се щура да търси ваучер, като под носа му са печените кюфтета и виното?
                          NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Първоначално публикуван от petio-beliata Преглед на мнение
                            ...първата група пристигнали реши, че по-голямо съкровище от топлата скара няма, кой е луд да се щура да търси ваучер, като под носа му са печените кюфтета и виното?
                            Аплодисменти за "първата група"! Момчетата не само показаха майсторско скоростно управление, но и доказаха, че работа в екип е най-ползотворна, а на края се доказаха и като купонжии...

Явор(dorzi), вече подаде жокерчето, ще има продължение! Тепърва ще има още подобни игри, било край Карнобат, било край Средец (Грудово), а защо не и на двете места...
                            Относно играта в Обзор, Явор (Wromos), реши да я направи традиционна (ежегодна), въпреки, че само той си знае какво му струваше, не само като пари и време...
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                              Това е много добре, като идея, но за да станат тези игри ПЕРИОДИЧНИ, ще трябва да обмислим финансирането на клубни начала.
                              Спонсорството на тази състезателна игра, беше сериозно. Аз лично си бях предвидил бюджет с 100 лева отгоре.
                              Не си правя илюзии, знам че тези 100 лева , дето си ги върнах в София, някой друг ги е платил. Опита ми на предприемач, показва , че една форма на организация оцялява, само ако е финансово мотивирана, или поне в нашия случай равновесна. Извинявайте че ви занимавам с това, мисля че всички знаем тези азбучни истини, но ако искаме да се кефим и за в бъдеще трябва да се въведе, не само такса участие но и някакъв куверт за банкета. Между впрочем, така беше организирано първото състезание от клуб Еди Моторс, и аз с кеф си платих куверта.
                              А за сега огромни благодарности на ВРОМОС, на Явор и Явор, на Джорджо и другите замесени в перфектната организация.
                              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ники,ще се търсят спонсори най-вече.Такава е идеята.Ще видим какво ще стане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X