Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за разходка с Defender 110!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за разходка с Defender 110!

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    Тук да се намеся и аз с организационен въпрос. Моля след тестовете тук да се появят и коментари и снимки. Защото ако се направят тестове а след това всички материали се появят само на друг сайт ще считам това за нелоялна конкуренция и ще забраня подобни съобщения тук!

Всъщност редно е след като напишете статията специално да подчертаете че тя е направена със съдействие на съответните хора от OFFRoad-Bulgaria.com Това трябва да е включено в самата статия. По този повод ще сложим и специален линк към нея...
    Естествено, още в самото начало на мат'риала ще пише че е със съдействието на приятните хора от тук и ще бъде линк-нато подобаващо . С който е отговорен за тези неща ще се разберем преди да пусна материала (кой е този човек Сотир ще ми обясни довечера).

Всичко тръгна от това, че аз си признавам, че не мога да изпитам максимално добре възможностите на колата тъй като нямам достатъчно опит. За да направя нещо, което да е наиситна качествено и интригуващо помолих някой от вас, който може да кара добре в такива условия да ми помогне.

Колкото до материалите - Ей, хора дори и за миг не съм си помислял нещата, които ги казахте. Просто повдигнах въпроса, че ще попитам дали мога И АЗ да ги ползвам.
    Всички материали, които хората снимат с техните апарати е напълно естествено че са техни и могат да правят с тях каквото си поискат .

колкото до специалния линк - ще бъде оценен.
    Георги Гатев

Коментар

Плюс авторските права които колегата по-горе е обяснил перфектно нашият портал ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде цитиран при изготвянето на каквато и да е статия... Защото е дал инфраструктурата за среща с тези хора...

Винаги и с удоволствие сме помагали и ще помагаме на наши колеги но много държа на коректните взаимоотношения...!
      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
        Естествено, още в самото начало на мат'риала ще пише че е със съдействието на приятните хора от тук и ще бъде линк-нато подобаващо . С който е отговорен за тези неща ще се разберем преди да пусна материала (кой е този човек Сотир ще ми обясни довечера).

Всичко тръгна от това, че аз си признавам, че не мога да изпитам максимално добре възможностите на колата тъй като нямам достатъчно опит. За да направя нещо, което да е наиситна качествено и интригуващо помолих някой от вас, който може да кара добре в такива условия да ми помогне.

Колкото до материалите - Ей, хора дори и за миг не съм си помислял нещата, които ги казахте. Просто повдигнах въпроса, че ще попитам дали мога И АЗ да ги ползвам.
        Всички материали, които хората снимат с техните апарати е напълно естествено че са техни и могат да правят с тях каквото си поискат .

колкото до специалния линк - ще бъде оценен.
        Вие сте писали докато и аз съм писал. Прекрасно! Разчитайте на пълна подкрепа от наша страна!
        VPetrov.photography

Коментар

ГУмите

Току що получих информация от мото пфое - както пита Сотир - какви ще са гумите?

Отговор: "Иначе автомобилът е оборудван с гуми Goodyear MTR за лош терен."
          -----------------------------------------------
          Имам едно чуство, че това са гумите.
          Последно редактирано от Георги-trimata; 08-01-08, 14:26.
          Георги Гатев

Коментар

Да, те са.
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение

ОРГАНИЗАЦИОННО:
              В Дифендъра с мен е Сотир, аз, и още един мои човек. Имаме нужда от един, който може да снима може с моята техника (камера и дСЛР).
              Ето ме, на линия съм
              LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                Ето ме, на линия съм
                Скромничък...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                  Ето ме, на линия съм
                  Пепи, още не съм 100% сигурен дали ще мога да се измъкна, но ако успея и дойда, може да се качиш при мен.

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                    Пепи, още не съм 100% сигурен дали ще мога да се измъкна, но ако успея и дойда, може да се качиш при мен.
                    offtopic:

О.К. Вики, за четвъртък ясно, благодаря за поканата, но само да ти напомня, че днес е вторник, след 22:00ч, знаеш къде сме, ще се радвам да те видя.
                    До довечера, извинения не се приемат
                    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                      А аз
                      RB Patrol Team

Коментар

зАРЕЖДАМ радиостанцията че нямам търпение да се видим и разходим.Хъбовете ми са полумъртви та докато ми донесат ръчните да дочупя сегашните,за да не ме е яд че ги сменям"работещи".
                        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Гадна работа. Как може такава разходка да е в мой работен ден. Те (работните ми дни) са толкова рядко и вие баш такъв да уцелите. Много съм разочарован, но ще се опитам да го преживея.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                            Гадна работа. Как може такава разходка да е в мой работен ден. Те (работните ми дни) са толкова рядко и вие баш такъв да уцелите. Много съм разочарован, но ще се опитам да го преживея.
                            Смени се с някой колега, ще ни липсваш
                            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Запознахме се с Тримата ,но той беше сам , пихме по една напитка и обсъдихме маршрута, повече на мястото на срещата

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                              А аз
                              Ти, на трамвая
                              LZ1PER

Коментар

Ако някой познава трасето, моля да напише нещо. Например - през какви препятствия ще се минава, колко пъти ще се мине, затворено ли е... Такива работи. Благодаря!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X