До: Покана за разходка с Defender 110!
Естествено, още в самото начало на мат'риала ще пише че е със съдействието на приятните хора от тук и ще бъде линк-нато подобаващо
. С който е отговорен за тези неща ще се разберем преди да пусна материала (кой е този човек Сотир ще ми обясни довечера).
Всичко тръгна от това, че аз си признавам, че не мога да изпитам максимално добре възможностите на колата тъй като нямам достатъчно опит. За да направя нещо, което да е наиситна качествено и интригуващо помолих някой от вас, който може да кара добре в такива условия да ми помогне.
Колкото до материалите - Ей, хора дори и за миг не съм си помислял нещата, които ги казахте. Просто повдигнах въпроса, че ще попитам дали мога И АЗ да ги ползвам.
Всички материали, които хората снимат с техните апарати е напълно естествено че са техни и могат да правят с тях каквото си поискат
.
колкото до специалния линк - ще бъде оценен.
Първоначално публикуван от Венцислав Петров
Преглед на мнение
. С който е отговорен за тези неща ще се разберем преди да пусна материала (кой е този човек Сотир ще ми обясни довечера).Всичко тръгна от това, че аз си признавам, че не мога да изпитам максимално добре възможностите на колата тъй като нямам достатъчно опит. За да направя нещо, което да е наиситна качествено и интригуващо помолих някой от вас, който може да кара добре в такива условия да ми помогне.
Колкото до материалите - Ей, хора дори и за миг не съм си помислял нещата, които ги казахте. Просто повдигнах въпроса, че ще попитам дали мога И АЗ да ги ползвам.
Всички материали, които хората снимат с техните апарати е напълно естествено че са техни и могат да правят с тях каквото си поискат
. колкото до специалния линк - ще бъде оценен.
, извинения не се приемат
Коментар