Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за разходка с Defender 110!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покана за разходка с Defender 110!

Здравейте,

Другия четвъртък ще ми се удаде да взема един Defender 110, за да го покарам малко и да напиша няколко думи за него (аз пиша за /авто-сайт/. ПОнчало беше запланувано за края на Януари, но предвид падналия сняг реших да го издърпам по-рано.

Джипът ще бъде в мен поне за един работен ден, може да успея да го взема за 24 часа (ще се разбере по-нататък). Идеята е да направим един "сериозен" офроуд, да направим известно количество снимки, видео материали и да си направим кефа.

Въпросът ми към вас е: Някой от наистина опитните шофьори дали има желание да се присъедини към нас, за да може на ни помогне с маршрути, каране по пресечен терен и напътствия? Ще бъда много благодарен.

който проявява интерес може да ми пише ЛС, да звънне - 0888 932144 или мейл.
    Също така ще бъда благодарен и за идеи за маршрут.
    Последно редактирано от Венци- малкия; 04-01-08, 17:00. Причина: Премахване на рекламите
    Георги Гатев

До: Покана за разходка с Defender 110!

Ми...да си предложа услугите...Мисля,че съм в състояние да демонстрирам на какво е сбособен един "служебен" Дифендър,който най-вероятно няма да е обут "подходящо",но се надявам,че имаш здрави нерви.А и съм сигурен,че накрая ще си доволен...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

И аз ще дойда да сеирствам
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
        И аз ще дойда да сеирствам
        аз мога да снимам...
        LZ1RED

Коментар

А аз ще стискам палци.

Коментар

А аз ще докарам публика
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Тримата,

Вече мисля ,че имате най-добрият подходящ екип.
              Веселите емоции и оффроуд изживявания са Ви 100% гарантирани.

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                Здравейте,

Другия четвъртък ще ми се удаде да взема един Defender 110, за да го покарам малко и да напиша няколко думи за него (аз пиша за /авто-сайт/. ПОнчало беше запланувано за края на Януари, но предвид падналия сняг реших да го издърпам по-рано.

Джипът ще бъде в мен поне за един работен ден, може да успея да го взема за 24 часа (ще се разбере по-нататък). Идеята е да направим един "сериозен" офроуд, да направим известно количество снимки, видео материали и да си направим кефа.

Въпросът ми към вас е: Някой от наистина опитните шофьори дали има желание да се присъедини към нас, за да може на ни помогне с маршрути, каране по пресечен терен и напътствия? Ще бъда много благодарен.

който проявява интерес може да ми пише ЛС, да звънне - 0888 932144 или мейл.
                Също така ще бъда благодарен и за идеи за маршрут.
                Колега,пиша ти тук,защото нямаш информация за ЛС...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Колега,пиша ти тук,защото нямаш информация за ЛС...
                  Споко бе Соти, човека не е на линия
                  Като прочете ще те разбере.
                  http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

то вече сме виждали кво може да прай такъв служебен без гуми и шофьор дифендер.
                    нищо

Коментар

Сотии..... не плаши човека, че после сигурно куршум ще трябва да му леем ....
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Леле като гледам каква компания се оформяте какво го чака "служебното" Дефендърче
                        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                        A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                          то вече сме виждали кво може да прай такъв служебен без гуми и шофьор дифендер.
                          нищо
                          Не всички.............. Народа трябва да бъде осведомен подробно......С краски и багри
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

СУПЕР! Благодаря много за ентусиазма. Отчел съм отговорите, но предвид колко е напреднала нощта, нямам възможност да се разпростра в много подробности. Ще напиша нещата в неделя.
                            Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                              Ми...да си предложа услугите...Мисля,че съм в състояние да демонстрирам на какво е сбособен един "служебен" Дифендър,който най-вероятно няма да е обут "подходящо",но се надявам,че имаш здрави нерви.А и съм сигурен,че накрая ще си доволен...
                              Соти приятелю,прочети внимателно поста на човека,а там ясно пише за един работен ден,време крайно недостатъчно според мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X