Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за разходка с Defender 110!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за разходка с Defender 110!

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
    Девойката Галя ако прочете тази тема - край с разходката.
    Е,то това остава ся...Не ви ли е срам,бе.Злати,спокойно,не е идеята да правим идиотии и да трОшим наред,а да си направим кефа.Имаме си глави на раменете.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
      То си пише, ама няма кой да чете !
      Четвъртък , 10:00 на ОМВ Бояна.

п.с. Ама на Соти репутацията верно кърти мифки
      Имах впредвид къде ще ходят после, но май на място ще решават
      sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Имаме си глави на раменете.
        Това е под съмнение.
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Едно свободно място за начинаещи изпитатели има ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
            Това е под съмнение.
            е точно това не е под съмнение,а съвършено ясно,че нямаме(говоря за цялата група най-вече аз)

Коментар

просто усещам че вече сте решили тва дефендерче да го строшите.оппа покарате.
              ама тва си е същото.
              айде на хаарлия да е.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                То си пише, ама няма кой да чете !
                Четвъртък , 10:00 на ОМВ Бояна...
                Абе има и кой да чете, има и кой да чете между редовете.

А между редовете черно на бяло пише: "Тръгващият от Бояна в 10:00 има пред себе си богат избор от места, където най-късно в 13-14:00 да се е загубил, закопал, изподрал и т.н.".

Та не ми е ясен въпросът дали ще е тест-драйв, сиреч общо взето средна трудност, или се готви лебедков купон.

Поздрави!
                Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от simo_tonev Преглед на мнение
                  Едно свободно място за начинаещи изпитатели има ли?
                  Съжалявам колега, приемат се само ветерани
                  http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                    Съжалявам колега, приемат се само ветерани
                    с голям номер обувки.

Коментар

Аз четвъртък сутринта тръгвам от Банско за София и ще дойда да Ви надзирая какви ги вършите.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Това е добре ,ако не предоставят Defender 110 от представителството ,в следващият брой на списанието, ще излезе статия за Range Rover Classic 300 tdi .
                        B+

Коментар

TRIMATA, пиша ти тук, поради липса на ЛС. Ако идвам, което ще стане ясно утре вечер, ще взема хубава камера и статив. Статива не става за монтиране в кола и според условията ще го използвам за снимане отвън. Идеята ми е впоследствие с усилията на всички желаещи да сглобя кратък филм.
                          Моля те да му направиш няколко снимки, докато е чистичък /ако го вземеш чист - не знам процедурата/.
                          Последно редактирано от velio; 08-01-08, 10:56.

Коментар

Мале, какво предизвиках тук?!

Няколко изяснения:
                            1. Дифендъра ще е на моя отговорност - демек ще се върне в същото състояние на ламарините и двигателя, в което е взет (с по-малко дизел и повече кал).
                            2. Най-интересното е, че маршрута и аз не го знам. От това, което zzlatev казва ще си взема един голям note като го караме (благодаря много за инфо-то).
                            Довечера ще се виждам със Сотир, за да направим равносметка какво и как, къде и кой.

ОРГАНИЗАЦИОННО:
                            В Дифендъра с мен е Сотир, аз, и още един мои човек. Имаме нужда от един, който може да снима може с моята техника (камера и дСЛР).

Може ли другите, които ще идват със собствен превоз да напишат имат ли свободно място и желание да вземат пътници, за да знаем приблизително как ще се разпределим. Ако някой има свободно място нека плс пише, за да мога да взема още 1-2 приятели, на които много им се идва (да се правят на 4ували с картофи на задната седалка).

ФИЛМЧЕ - Аз мисля, че ще успея да намеря начин да бъде сглобено едно стига да имаме материал от повече от една камера. Velio - ако имаш желание ела с мен от Мото-пфое сутринта за "чистите" снимки, а може и аз да го снимам както си му е реда.

МОЛБА
                            Към снимащите - ще мога ли да ползвам Вашите снимкиови и видео материали за сайта моля?
                            Георги Гатев

Коментар

Тук да се намеся и аз с организационен въпрос. Моля след тестовете тук да се появят и коментари и снимки. Защото ако се направят тестове а след това всички материали се появят само на друг сайт ще считам това за нелоялна конкуренция и ще забраня подобни съобщения тук!

Всъщност редно е след като напишете статията специално да подчертаете че тя е направена със съдействие на съответните хора от OFFRoad-Bulgaria.com Това трябва да е включено в самата статия. По този повод ще сложим и специален линк към нея...
                              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                                Тук да се намеся и аз с организационен въпрос. Моля след тестовете тук да се появят и коментари и снимки. Защото ако се направят тестове а след това всички материали се появят само на друг сайт ще считам това за нелоялна конкуренция и ще забраня подобни съобщения тук!

Всъщност редно е след като напишете статията специално да подчертаете че тя е направена със съдействие на съответните хора от OFFRoad-Bulgaria.com Това трябва да е включено в самата статия. По този повод ще сложим и специален линк към нея...
                                Абсолютно подкрепям админа. Всички авторски материали принадлежат на авторите до момента на сключване на договор за използването им от трета страна. Пропускам подробностите около авторските права преди договора и впоследствие, защото могат да се прочетат в съответния закон. От горното следва, че всеки, който е автор на някакъв материал за този тест може да публикува материала си където желае /стига да не е в разрез с българското законодателство/ и няма сила под слънцето, която да му попречи да направи това /в случая според правилата на този сайт, с които юзърът се е съгласил при регистрацията си/.

Ако успея да дойда ще имам 3 или 4 места в Диското.
                                TRIMATA - благодаря за поканата! В случай че дойда, ще снимам от МОТО-ПФОЕ и ще се видим там. Аз съм с Диско 1 - тъмно син. Моля те да кажеш и удобен за теб час за евентуалната ни среща там.
                                Последно редактирано от velio; 08-01-08, 12:03.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X