До: събор в копривщица тръгване от априлци
по темата
на другия ден събота тръгнахме от априлци
азс паджеро.злой с жена си с джееп.голди и дъщеря с уаза.явореско с роки.двама колеги от бяла слатина с л200.и един колега с дълго паджеро от софия.
аз и голди и колегите с л200.тръгнахме по прекия път.другите по обиколния.срещнахме се по средата и продължихме до табите.ама и по пътя имаше акшон
снимките са ми в злой и като ми ги даде ги качвам.
малко на места беше стръмничко
от табите поехме директно към ботев.никакъв проблем с пътя и машините.
по пътя срешнахме още поне 6 джипа.и много мотористи и атв.
от ботев слязохме през паниците.голди води надолу по гпс само екстрем.ама то един екстрем разходчица.явно който е правил трака е бил с кола
по едно време се отделихме аз и голди от групата щото другите прецениха че там не е за тях
и накрая излязохме на магистралата
снимки моите като ми ги дадат.
голди и той има.
по темата
на другия ден събота тръгнахме от априлци
азс паджеро.злой с жена си с джееп.голди и дъщеря с уаза.явореско с роки.двама колеги от бяла слатина с л200.и един колега с дълго паджеро от софия.
аз и голди и колегите с л200.тръгнахме по прекия път.другите по обиколния.срещнахме се по средата и продължихме до табите.ама и по пътя имаше акшон
снимките са ми в злой и като ми ги даде ги качвам.
малко на места беше стръмничко
от табите поехме директно към ботев.никакъв проблем с пътя и машините.
по пътя срешнахме още поне 6 джипа.и много мотористи и атв.
от ботев слязохме през паниците.голди води надолу по гпс само екстрем.ама то един екстрем разходчица.явно който е правил трака е бил с кола
по едно време се отделихме аз и голди от групата щото другите прецениха че там не е за тях
и накрая излязохме на магистралата

снимки моите като ми ги дадат.
голди и той има.
Веднага се сетих какво е намислил, но докато взема фотоапарата и го включа, той вече беше слязъл стотината метра до пътя по-надолу.

Коментар