Обява

Свий
Няма добавени обяви.

събор в копривщица тръгване от априлци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: събор в копривщица тръгване от априлци

Никой не се майтапи. А ако намериш човек който минава там по-често от Калоян/коко11, моля ти се, запознай ме с него А и до вчера, преди да завали не мисля че беше кой знае ква трудност....Обаче атмосферни условия вносят свои корективи.
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

По информация от www.accuweather.com за региона се очаква да вали на 25.09, след това се очаква да е сухо. Но дотогава има още време за доуточняване на прогнозата.
      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
      Walter Rohrl
      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
        Никой не се майтапи. А ако намериш човек който минава там по-често от Калоян/коко11, моля ти се, запознай ме с него А и до вчера, преди да завали не мисля че беше кой знае ква трудност....Обаче атмосферни условия вносят свои корективи.
        Лично аз нямам никакви съмнения, че Калоян си познава добре задния двор и няма никакви проблеми да минава оттам.
        Въпросът обаче не е за него, а за колеги, чиито коли не са подготвени за офроуд и карат, например, със шосейни гуми.

Пътчето от Табите към Ботев наистина не е някакъв екстрем, но страничният наклон си е солиден, има коловозчета на 2 нива и на едно - две места може да стане весело, особено ако е мокро и става въпрос за коли с гуми "за мъгла".
        В същност, проблеми могат да възникнат дори и на сухо и с кални гуми, както показва опитът на колегите от Варна ...

Освен това, ще ми е интересно как биха се държали шосейни гуми на този баир при дъждовно време.

Като цяло не бих казал, че този участък от пътя е особено подходящ за хора без опит в карането офроуд. Дори да се абстрахираме от възможните проблеми, продължителното каране по тясното пътче при този страничен наклон е малко ... хм ... изнервящо. Така че ще е по-добре, ако в групата има колеги с неподготвени машини и без опит, да им се покаже предварително откъде трябва да се мине, пък те да си решат дали искат да карат оттам. Щото, ако установят че не искат да минават от това място, когато групата е поела по пътя, вече ще е късно за връщане ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Чавдар ме изпревари за секунди

Напълно съм съгласен с него. Не става дума за съмнения в нечия смелост. Става дума за опит и състояние на машините. Защото понякога природата не се интересува от това кой колко е смел, а просто си взема своето. И не бива да й се дават авантажи.
          Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
          NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

верно кофти е пътя на места.но като се качим на тъжа и ще видим кой на къде ще кара.от тъжа може да се слезе в село тъжа.там може и да мине неподготвен джип.други които преценят могат да минат и към ботев.мисля че докато се качим до табите ще проличи кой може да мине и към ботев.досега много пъти съм водил джипове по тоя маршрут.както и на хора от форума.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
              ако се обадиш че си тръгнал ще те изчакаме
              Е сега чак ми излезе интернета и затова се забавих с отговора.
              Благодаря много за готовността да ме изчакате. Часа 8.45 го написах, защото някъде споменахте тръгване от Априлци в 9.00. Ако смятате да потеглите по-рано, ние ще дойдем съответно.
              За колата : гумите са Малатеста Кобра, иначе нищо не е правено по нея. Ако прецените на място, че ще сме проблем за групата, ще минем по нормален път. Като гледам и javoresku e готов за този вариант.
              Малко ме протесни една снимка на бял Патрол с голям наклон на дясно, изпратена от V93. Да не вземе да изпадне някъде жена ми , че и без това тръгва с големи резерви.
              Шегата на страна, но ако това е единствения вариант на маршрута, ще дойдем до Априлци само за да видим сами ли ще се връщаме през Беклемето /примерно/.Колицата ни е тесничка и онзи път за мен си е проблем.

Коментар

Последното вкючване на коко11 /в11.25/ внася много яснота за мен. На Тъжа ще се решава на къде ще хванем ние с госпожата, а до там сме с вас. Ако може един телефон за връзка и кажете към кого да се обърна, за да ни вкючи в списъка за Копривщица / ако все още може де /.
                Моя телефон е 0888 131 261 - Йордан Йорданов.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                  ТЩe видим какво време ще бъде, Калоян ще прицени на място кой може да мине кой не
                  Никой не иска да прави експерименти с живота на хора...
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от Mitsu Преглед на мнение
                    Малко ме протесни една снимка на бял Патрол с голям наклон на дясно, изпратена от V93. Да не вземе да изпадне някъде жена ми , че и без това тръгва с големи резерви.
                    Спокойно! При движение към вр. Ботев наклонът ще е на ляво, т.е. ти ще си от долната страна.
                    На снимката е на дясно, защото ние карахме в обратната посока.

Без майтап, като цяло пътят (с изключение на отделни места) не е толкова страшен, но е тесен, голо е и страничният наклон е приличен. Така че, ако човек има притеснения от такива обстоятелства, 3.5 км може да му се видят малко дълги ...

Горе-долу можеш да се ориентираш как изглежда от нашите снимки и от снимките на Pursie
                    Последно редактирано от Чавдар (V93); 20-09-07, 19:22.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Там сме!
                      LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Mitsu Преглед на мнение
                        Последното вкючване на коко11 /в11.25/ внася много яснота за мен. На Тъжа ще се решава на къде ще хванем ние с госпожата, а до там сме с вас. Ако може един телефон за връзка и кажете към кого да се обърна, за да ни вкючи в списъка за Копривщица / ако все още може де /.
                        Моя телефон е 0888 131 261 - Йордан Йорданов.
                        Отвори Разходки - Събор в Копрившица на еди кога си, там търси един дявол, пусни му едно ЛС, или направо звъни на телефона в подписа, и той ще те запише.....

Коментар

засега тръгваме .
                          аз .злой.авореску.
                          спането на явор е осигурено.
                          тръгваме в събота около 9.неуточнено още.
                          който иска да идва с нас да пише или ми звънне.
                          0895 683 283 калоян

Коментар

Здравейте.Да се включа и аз със нагледния материал.Патролът от Ст. Загора,за който пише Пърси от прехода на варненската група е моят и аз висях на степенката на Петьо докато джипът беше измъкнат от клопката.Снимките много лъжат.Изглежда че джипа е поднесъл на не много голям наклон,но всъщност ето ви една снимка която направих от моя Патрол миг преди да мина през същото препятствие.

Така че НЕ на самонадеяността или на глупосттада се опиташ да минеш от някъде само и само да не би да кажат после,че си шубелия.Всеки би разбрал колегата до себе си ако той трезво прецени,че не може или не се наема да мине от дадено място.Поздрави .
                            П.П.Много ми се иска и аз да се присъединя към мероприятието тази седмица,но ...........може и да успея да се присъединя в неделя сутрин към групата в Копривщица.Чао.
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                              засега тръгваме .
                              аз .злой.авореску.
                              спането на явор е осигурено.
                              тръгваме в събота около 9.неуточнено още.
                              който иска да идва с нас да пише или ми звънне.
                              0895 683 283 калоян
                              Група подгответе се.
                              Ще минаваме по-тежкото....
                              Надявам се да качиме цялата група по-екстрема.
                              Поне аз ще мина от там.
                              LZ1VMH

Коментар

И аз искамммм бе хораааа ех няма нищо искам ви на линия в неделя
                                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                                тел.088четири 9едно9 4нула4
                                -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X