поради проявения интерес правим маршрут.априлци хижа тъжа връх ботев калофер копривщица.засега сме двама аз и злой.който иска да се присъедини към нас да заповяда.осигуряваме спане в априлци.тръгване на другия ден към 9 сутринта.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
събор в копривщица тръгване от априлци
Свий
X
-
До: събор в копривщица тръгване от априлци
Писах и в другата тема - и аз съм навит да се включа, стига да не се окаже, че джипката ми е недостатъчно подготвена.“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
-
Първоначално публикуван от stevancochev Преглед на мнениеКалояне зад х Тъжа ли имаш предвид
няма проблем с парковата охрана.ако някой го притеснява това.
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениеот априлци хижа тъжа и ботев.
няма проблем с парковата охрана.ако някой го притеснява това.
Коментар
-
Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнениеАко няма, да порибарим(бракониерстваме) малко на Тъжа, а?!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениена тъжа няма риба.какво имаш впредвид.забранено е да се носи също така ловно оръжие по балкана.
Освен оръжие и въдиците са забранени.
Имам в предвид едни минали години,
а балкана, на български се пише винаги Балкана!!!
Не се сърди, полвината съм от Карлово,
а дядо ми е притежавал 17 000 дка по билото на Стара планина, от Козница до р.Тъжа, на Беклемето е имал три мандри. Нейсе.....!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениесега в реката само можеш да си измиеш лицето и ръцете.
само едната охрана остана......!!!!
Нейната м..а бракониерска!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениене е от бракониерите.просто няма вода.пръскалото се е скрило под скалите даже.
Коментар
-
Тъй, идеята беше следната: събираме се в Априлци петък 28 вечерта, и на сутринта организовано в группа поемаме през х.Тъжа - връх Ботев към Калофер, и от там към Копривщица....Щи видим какво време ще бъде, Калоян ще прицени на място кой може да мине кой неАко ще се съберем повече коли, значи ще имаме народ да се помагаме
А из аз до тогава живот и здраве ще съм с по-сериозни гуми, което рече ще имаме една кола по малко за дърпане, и една повече за помощ за други
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар