Обява

Свий
Няма добавени обяви.

събор в копривщица тръгване от априлци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: събор в копривщица тръгване от априлци

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    Тъй, идеята беше следната: събираме се в Априлци петък 28 вечерта, и на сутринта организовано в группа поемаме през х.Тъжа - връх Ботев към Калофер, и от там към Копривщица....Щи видим какво време ще бъде, Калоян ще прицени на място кой може да мине кой не Ако ще се съберем повече коли, значи ще имаме народ да се помагаме А из аз до тогава живот и здраве ще съм с по-сериозни гуми, което рече ще имаме една кола по малко за дърпане, и една повече за помощ за други
    А за петък вечерта ще има ли организирани софра и спане?
    Иначе аз съм с МТ-та, имам въжета, колани, дотогава трябва да имам и джак. Проблема е че съм нисък - гумите са 215/75R15, ресорите са омекнали. Ако се прецени че не мога да мина, ще карам по асфалт.
    “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
    Walter Rohrl
    GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
      А за петък вечерта ще има ли организирани софра и спане?
      Иначе аз съм с МТ-та, имам въжета, колани, дотогава трябва да имам и джак. Проблема е че съм нисък - гумите са 215/75R15, ресорите са омекнали. Ако се прецени че не мога да мина, ще карам по асфалт.
      Хотели и ресторанти бол Прати едно лично на Калоян, или на мен и ще ти резервираме легло и маса
      А за друга част - ти си по-подготвен от мен, тъй че по-вероятно Калоян да отпише мен
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Идеята ви е много хубава! Само бих искал да попитам:
        Какви са очакванията ви за маршрута? Ще има ли по-хард места, защото ако има ще се включа на драго сърце.
        LZ1VMH

Коментар

мене ако питаш ще избера най калните и стръмни места.ама с тия грандове и други колици с гуми за мъгла направо незнам няма да се навият.

Коментар

Значи може да се направи нещо средно като трудност трасе!
            Въпреки, че на мен ми се ходи на по-хард места.
            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
              мене ако питаш ще избера най калните и стръмни места.ама с тия грандове и други колици с гуми за мъгла направо незнам няма да се навият.
              Ще ги теглиме.
              LZ1VMH

Коментар

Може ли да включите и нас втази група.Ще сме аз и жена ми с Паджеро Спорт. Можем да тръгнем обаче в събота сутринта от София и ще сме в Априлци към 08.45.

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                  Ще ги теглиме.
                  става.аз съм навитак.

Коментар

Първоначално публикуван от Mitsu Преглед на мнение
                    Може ли да включите и нас втази група.Ще сме аз и жена ми с Паджеро Спорт. Можем да тръгнем обаче в събота сутринта от София и ще сме в Априлци към 08.45.
                    ако се обадиш че си тръгнал ще те изчакаме

Коментар

Ако има колици с гуми за мъгла и времето е мокричко, аз не бих ги прекарал по онова пътченце от Табите към Ботев ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        Ако има колици с гуми за мъгла и времето е мокричко, аз не бих ги прекарал по онова пътченце от Табите към Ботев ...
                        то това пътченце е магистрала спрямо онова което съм им приготвил.
                        коловози от по метър.
                        дано не карат в тях

Коментар

то това пътченце е магистрала спрямо онова което съм им приготвил.
                          коловози от по метър.
                          В дълбоки коловози можеш най-много да се заровиш. Ама ако има накъде да се изтъркаляш ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                            В дълбоки коловози можеш най-много да се заровиш. Ама ако има накъде да се изтъркаляш ...
                            хм що им мислиш лошото.
                            да се плашат а
                            другия начин
                            пеш

Коментар

Ей, каво сте намислили брей Калояне, ще се разправяш ти с Виолета,усещам от сега.....Сменил съм си гуметки, ама недейте така Ако дойдат и други хора, направо да ги фърляте в дълбоките води, някой ще вземе да се откаже по среда на маршрута, и кво праим? Доколко разбирам при тоя вариант дето сте го намислили трябва да има соотношение 50/50 на подготвени/опитни екипажи, към "лаици", да не стане некаква "инфекция". Иначе аз съм ЗА всеки вариант, отдавна искам да се кача на Ботев
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Вие се майтапите, ама в това време пътя между Табите и билото никак няма да е хубав. И ще е много опасен. Не бива да подвеждате колеги с неподготвени коли по този път. Може да изглежда като разходка минаването му, но наистина в коловозите само можеш да затънеш, а там спирката е чак долу в Калофер.....
                                Преди да скочите и да разправяте, от какви места по-страшни сте минавали, поговорете с колеги , който са минавали по този път и могат да ви разкажат.

Все пак става дума за елементарни мерки за безопастност.
                                Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                                NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X