Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

Ситуацията е следната:Тъй като станахме повече хора като бройка от колкото мястото което бях решил може да поеме и ще е адски неудобно запазих места в Механа 20 Април която е изцяло обновена и без проблем ще ни направят дълга маса на която се събират 40 човека те ще осигурят и приготвят агнето като цената е по 9 лева за порция от нас се изисква да си поръчаме една салата една ракия или кои каквото пие и разбира се яденето за които не яде агнешко каквото иска и след това можем да си внесем и наш алкохол можем да разчитаме на техния както си предценим така ми обещаха цената която ми дадоха е оптимално и приемлива защото навсякъде по другите ресторанти порцията върви от 10 лева нагоре.Механа се намира на центъра на града.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
      Ситуацията е следната:Тъй като станахме повече хора като бройка от колкото мястото което бях решил може да поеме и ще е адски неудобно запазих места в Механа 20 Април която е изцяло обновена и без проблем ще ни направят дълга маса на която се събират 40 човека те ще осигурят и приготвят агнето като цената е по 9 лева за порция от нас се изисква да си поръчаме една салата една ракия или кои каквото пие и разбира се яденето за които не яде агнешко каквото иска и след това можем да си внесем и наш алкохол можем да разчитаме на техния както си предценим така ми обещаха цената която ми дадоха е оптимално и приемлива защото навсякъде по другите ресторанти порцията върви от 10 лева нагоре.Механа се намира на центъра на града.
      Бравос Гяволе, напредваш в организацията!!!
      Въпреки, че ако купим шиле 22кг., при рандеман 60/40 и ако консумираме 30 човека, при цена 6лв.(живо тегло) на килограм, порцията би ни струвала 4.40лв. на човек + всички дреболии, които трябва да се намират в дроб-сърмата по презумпция!!!
      Май ще трябва да дойда от петъка...!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
        Бравос Гяволе, напредваш в организацията!!!
        Въпреки, че ако купим шиле 22кг., при рандеман 60/40 и ако консумираме 30 човека, при цена 6лв. на килограм, порцията би ни струвала 4.40лв. на човек + всички дреболии, които трябва да се намират в дроб-сърмата по презумпция!!!
        Май ще трябва да дойда от петъка...!!!
        ОТИВАЙ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
          ОТИВАЙ!!!
          Така ще стане!!!!

Коментар

Агнешко няма да ядем!!!
            Току-що проверих, шилетата в Копривщица са по 50-60 кг. в момента, което ще рече овце.
            На място, който иска да си поръчва в ресторанта,
            но аз с овцевъдство не се занимавам!!!
            При съседа Геов в момента има две двойки и една тройка стаи, на цена 35лв. на стая, директно без туроперетор, щото иначе са по 40лв.! Ако има желаещи да се обаждат, до края на седмицата(петък вечерта)!!!
            Телефона ми е 0889 307 133(Груев).

Коментар

Последните неща относно угощавката които трябва да се уточнят са съгласни ли сте преди да дойдем на масите да са заредени по една шопска салата на всеки защото ми казаха че ако идем и почнем да поръчваме по отделно за всеки салата и ще се получи неприятния момент първия поръчал да си получи салатата почти веднага а последния чак след час да речем
              което няма да е приятно и тъй като шопската салата е най-масово консумирната те ми предложиха нея като има и вариант тя да се смени с овчарска да речем,искам ако е възможно до сряда четвъртък всеки да реши ще ядели агнешко или не за да може да решим колко порции агнешко и дроб сърма да се подготвят цената съм я дал по горе това са единствените неща които ще трябва да се уточнят предварително другото те ще си го подсигурят а купона си е от нас,
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Агнешко няма да ядем!!!
                Можем да минем и на вариант скара или нещо подобно също ще питам и утре ще ви дам предложение.

Коментар

Салатите може да са всякакви,не е проблем.
                  Обаче ако агнето е ОВЦА..... По-добре пържоли или друга мръвка. Незнам там има ли възможност за BBQ да мятаме пържоли

Коментар

Салатите са без проблем - каквото има, това е!! Важна е ракията!!
                    Агнешко вече няма 2-3 месеца! Вервайте ми!!
                    Ярешко може и да излезе, ама едва ли!
                    Абе свинското май печели по всички фронтове!!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

• До: Събор в Копривщица 29.09.07-30.09.07

Току що това обсъдихме с ГАД агнешко реално от това време няма и ще ни пробутат ярешко или овче така че утре ще обсъдя с тях варианта за свободна консумация и ще ви дам подробности

Коментар

Всичко е уточнено на свободна консумация ще сме ще бъдат осигурени места според бройката ни и огущавката ще е по ваш собствен избор от наличното в менюто съжалявам за масата излишни мнения който изписах но смятам че вече всичко е уточнено и няма да има смени в движение останалото зависи изцяло от нас.

Коментар

И аз съм твърто с групата!
                          Ми то това си е нашия балкан !
                          И аз преди седмица пообиколих, тая седмица пак бях там :

http://images21.snimka.bg/004027590.jpg

http://images21.snimka.bg/004027596.jpg
                          http://images21.snimka.bg/004027592.jpg

Следващата снимка я слагам само заради ГАД,който веднага щеше да напише ,че съм ходил да бракониерствам по тези места!Както се вижда това не е така.
                          http://images21.snimka.bg/004027598.jpg
                          http://images21.snimka.bg/004027600.jpg
                          Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Я, който ще пристига от петък вечер, да си каже и телефоните тук, че да не се търсим по кръчмите до полунощ.
                            Аз ще си сложа форумната черна фланелка,
                            на гърба с надпис GAD, ама дали ще ме познаете,
                            или ще ме бият не знам...?!

Коментар

Първоначално публикуван от e100 Преглед на мнение
                              И аз съм твърто с групата!
                              Ми то това си е нашия балкан !
                              И аз преди седмица пообиколих, тая седмица пак бях там :

http://images21.snimka.bg/004027590.jpg

http://images21.snimka.bg/004027596.jpg
                              http://images21.snimka.bg/004027592.jpg

Следващата снимка я слагам само заради ГАД,който веднага щеше да напише ,че съм ходил да бракониерствам по тези места!Както се вижда това не е така.
                              http://images21.snimka.bg/004027598.jpg
                              http://images21.snimka.bg/004027600.jpg
                              Оооо да!!!
                              И на 9-ти Септември бяхте на "манифестация" в гората...???!!!
                              Ако идваш, в Копривщица ли ще спим, или в Стрелча(обиковено в дискотеката, до зори)?!

Коментар

Я, който ще пристига от петък вечер, да си каже и телефоните тук, че да не се търсим по кръчмите до полунощ.
                                Аз ще си сложа форумната черна фланелка,
                                на гърба с надпис GAD, ама дали ще ме познаете,
                                или ще ме бият не знам...?!
                                И аз съм в петък!!
                                0887918365 - Анатолий
                                Също с форумна фланелка - отзад си ми пише ника!
                                Ще се намерим! Сигурен съм! Краставите магарета ......!!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X