Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Як маршрут (март 2007)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Як маршрут (март 2007)

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
    Нещо не схващам идеята ,ЧОВЕКА 5 пъти ви се извини а ВИЕ продължавате да го МАЧКАТЕ все пак не ви е карал ТОЙ паркетниците , като видяхте ,че не ви устройва маршрута що не се върнахте още в началото, то не е трудно "поставяш лоста на буквата R и подаваш ЛЕКО газ. Живеем в СВОБОДНА държава и все още ВСЕКИ ходи където си иска и когато си иска,и с каквото си иска, обърнете внимние на думата ИСКА означава "изрично волеизявление"

И аз мисля, че не си прав, тръгнах си по-рано, но до колкото разбирам никой на никой не се сърди.
    Аз виждам в момента как Чавдар и Асен се разправят за глупости. Асен и Соти се извиниха няколко пъти, но на Чаво май не му стига ( нищо, че не беше и не го засяга ) и иска още и още да им натрие носовете, това е.
    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
      И аз мисля, че не си прав, тръгнах си по-рано, но до колкото разбирам никой на никой не се сърди.
      Аз виждам в момента как Чавдар и Асен се разправят за глупости. Асен и Соти се извиниха няколко пъти, но на Чаво май не му стига ( нищо, че не беше и не го засяга ) и иска още и още да им натрие носовете, това е.

Като гледам, не си прав отникъде.
      Както добре се вижда от написаното от Vladi333 и Grand, това "никой на никой не се сърди" хич не е вярно.
      Освен това, за последвалите коментари Асенчо може да се сърди само на себе си. Защото, вместо да се ограничи с едно извинение, тръгна да проявява неуместно чувство за хумор, с което просто сипа сол в раната.

Не си прав и за това, че въпросът "не ме засяга". Засяга ме и още как! По простата причина, че често се случва да караме с тия младежи. И тяхното неумение да оценяват трезво обстановката засяга абсолютно всички, които участват.
      Случката в неделя изобщо не е изключение и не им е за първи път.
      Миналия месец, при разходката в Стара планина, двамцата не само се юрнаха през един хубав и хлъзгав страничен наклон (въпреки предупрежденията на Голди, че това може да е опасно) ами и настойчиво ни кандардисваха групата да кара след тях. Добре, че Голди и аз знаем достатъчно за да не им тръгнем по акъла.
      Иначе в това положение нямаше да е една джипка, а може би цялата група ...

За мен това е безотговорно поведение, което може да бъде и опасно, и те трябва да го разберат.
      Ако ти смяташ другояче - прави им евала и ги поощрявай. Само че ще им направиш много мечешка услуга ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз искам да се извиня на Чавдар (той си знае защо) и се радвам че обстоятелствата се стекоха така че сега сме от една страна на барикадата така да се каже...
        Чавдо, имаш бира от мен!
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Аз искам да се извиня на Чавдар (той си знае защо) и се радвам че обстоятелствата се стекоха така че сега сме от една страна на барикадата така да се каже...
          Чавдо, имаш бира от мен!
          Аз викам, че е най-добре да няма барикади. А за бирата - винаги готов
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
            Егоисти само за вас 2-та бира а ?????
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Тъй де, правилно си ме разбрал.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                Егоисти само за вас 2-та бира а ?????
                Нямаш проблем бре! Ще те включим и тебе.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                  Това лого ще ме е срам да си го лепна на колата Измислете нещо по готино и с по-малко надписи!
                  тебе те е срам,ама аз с удоволствие ще си го сложа.някой друг одобрява ли бутчето и термометъра ?
                  В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Нямаш проблем бре! Ще те включим и тебе.
                    Е те това е приказка !
                    Знаех си аз че не сте такива хора ама...
                    LZ1HKW

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                      тебе те е срам,ама аз с удоволствие ще си го сложа.някой друг одобрява ли бутчето и термометъра ?

А бе, аз ви се чудя на акъла. Къде ще слагате лепенки по лъскавите возила?!? Такива работи си слагат тия, дето боята им е надрана. (Съвет, прочетен в руски офроуд форум - "Хич не се коси за драскотините по боята! Слагай няколко лепенки на офроуд тематика и си карай така!" )
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

тя мойта Чавдаре от доста време не е лъскава .
                        В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

А бе, аз ви се чудя на акъла. Къде ще слагате лепенки по лъскавите возила?!? Такива работи си слагат тия, дето боята им е надрана. (Съвет, прочетен в руски офроуд форум - "Хич не се коси за драскотините по боята! Слагай няколко лепенки на офроуд тематика и си карай така!" )
                          Аз моята лепенка на offroad-bulgaria си я сложих преди драскотините, лелеее как съм се прецакал
                          LZ1HKW

Коментар

Чаво, никой не поощрявам, просто момчетата са сбъркали и се извиниха, защо вие като сте от "един отбор" не взмете да се разберете и готово, само спам направихте да обяснявате кой, как и къде сбъркал, ми всеки бърка, всеки греши, не знам да се е случило нещо непоправимо, което да предизвиква такива негативни емоции.

В неделя ако искат пак да дойдат, аз нямам против, ще си покараме и ако нямерим място за хард изпълнения с удоволствие ще ги погледам, пържолите ще си ги хапнем и приказките както обикновено няма да са ни скучни.
                            LZ1PER

Коментар

Колеги стига със споровете. Облизахме раните, купихме си барбекю и отново сме на линия, дали с бутче на емблемата или пържола ние сме с групата!
                              My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

Ама естествено че Соти пак ще дойде, иначе как ще си отмастим с пържоли накиснати в бира
                                LZ1HKW

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X