Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Як маршрут (март 2007)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Як маршрут (март 2007)

Все маики на дървета и камъни се споменават.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Все маики на дървета и камъни се споменават.
      Най-вече на камъните. Клоните не ни впечатляват толкова след като сме прежалили боята.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Бееее,не съм сигурен,че това е същия маршрут.Даже,хич не е...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
          Бееее,не съм сигурен,че това е същия маршрут.Даже,хич не е...
          ГПС-ът ми твърди друго Последната част на филмчето е точно спускането към Искър.

Ние не сме неутрални!

Коментар

Ало "Софт-а" Вие сте вече много печени и щом се интересувате от "червени" пътища ще се осмеля да ви "предложа" един:

Много е красив и живописен, но (особено в мокро време) се минава Трудно и са възможни щети, така че вниметелно по картата, червени пътища - Разни - за всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
              Ами горе-долу по това време се паркирах в Железница и поехме нагоре пешачката.
              А сложил ли си си нова предна броня? Че тази жипка, дето я видях беше с метална оффроуд броня?
              Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Брях, какъв е тоя страшен маршрут, бе хора! Аз минавам по едно нежно маршрутче Лозен - Пасарел, по което има 4-5 локви с калчица и другото е като бул. Цариградско шосе
                Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Ето и обещаните снимки:
                  http://htftp.offroad-bulgaria.com/vl.../offroad_Ukol/
                  LZ1HKW
                  Реглаж на преден и заден мост
                  My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
                    Брях, какъв е тоя страшен маршрут, бе хора! Аз минавам по едно нежно маршрутче Лозен - Пасарел, по което има 4-5 локви с калчица и другото е като бул. Цариградско шосе
                    Не е страшен! Има някое и друго място, в което и виетнамка може да затъне при подходяща калчица, но пък за тези места се намират и обходи.

Само че маршрутът е тотално неподходящ за хора, които не искат да се калят и да си драскат боята.

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
                    А сложил ли си си нова предна броня? Че тази жипка, дето я видях беше с метална оффроуд броня?
                    Аз нова броня си имам от 2 месеца. Сега детевозът изглежда така и трудно може да бъде сбъркан с друг Галопер, защото си е уникален и отпред и отзад ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                      Ето и обещаните снимки:

Аха, баш там сте се напъхали. И аз го карах това пътче за първи път по тъмно. И понеже не се виждаше, и не го познавах, си карах по коловоза, та на едно място така запънах на някакъв камък, че ми трябваха поне 5 минути да се измъкна назад.
                      А пък по нагоре сигурно си е имало и по-хубава калчица, ама не сте стигнали до нея ...

Нищо, за друг път ще си знаете ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                        Ало "Софт-а" Вие сте вече много печени и щом се интересувате от "червени" пътища ще се осмеля да ви "предложа" един:

Много е красив и живописен, но (особено в мокро време) се минава Трудно и са възможни щети, така че вниметелно по картата, червени пътища - Разни - за всекиго по нещо

Ей, ти го беше показал това местенце и преди. Ще трябва да отидем да го погледнем с едно оченце ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                          Ето и обещаните снимки:
                          Супер, мерсаж !

Влади евала, има супер снимки ! Много добре ти работи апаратчето, отличен фокус и цвят ! Със сигурност и зад-апаратното устройство си го бива
                          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Коце какво е това ве )
                            Прикачени файлове
                            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

• Re: Як маршрут

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              Ето и снимките от мен, не са ресайзнати затова не ги качвам директно тук:https://htftp.offroad-bulgaria.com/q...%2018.03.2007/
                              Ей пусти мързел бе! Взимай пример от Влади333. Един път му показах на човека и вече си пуска снимките в удобен за разглеждане вид.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                                Коце какво е това ве )
                                Поза за снимане на чисти маратонки и дрехи,каквито не трябва да има един софтаджия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X