Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Як маршрут (март 2007)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Як маршрут (март 2007)

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
    Това първо. Второ, наистина когато ние сме минавали, колата ни не е била одраскана ( може би се дължи и на размерите и ). Калта, където я има, много добре знаеш, че съвсем спокойно се заобикаля - терена дава тази възможност. Още един път се извинявам, че подведохме групата, но бяхме с твърдото убеждение, че маршрута ще бъде преодолян без проблеми от цялта група. Уви, още в началото разбрахме, че не сме прави и при първа възможност, обърнахме и се върнахме към асвалта.

Първо: Този маршрут за първи път го карах през нощта на 5 ноември м.г. След това съм го карал и на 17 декември, което минаване е заснето на филмчето. Част от него минахме и на 07 януари т.г. Не съм забелязал преди да е бил в по-добро състояние отколкото напоследък. Т.е. минава се спокойно, но на места, ако искаш да избегнеш по-дълбоки локви и камъни - трябва да се натискаш отстрани, а там са клоните. На други места калта може да е такава, че да ти трябват кални гуми, каквито джипките, които сте повели оттам, нямат ...

Второ: Когато претендирате да сте водачи на група, ще е добре да мислите като водачи и да се откажете от разсъждението и приказката "Аз нямам проблеми, значи проблем няма". Защото това, че вие минавате без проблеми, по никакъв начин не означава, че някой друг няма да има проблем. Проходимостта на групата се определя от най-малко проходимата джипка в нея, а не от водача.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Добре мир да има. Съжалявам за разваления ден. Явно само ние сме си изкарали добре. Може и Вие ( Софт-а ) да си правите тайно разходките, за да няма такива като нас навлеци да ви провалят деня. Земете пример от Чавдар. Лек ден.
      RB Patrol Team

Коментар

Това първо. Второ, наистина когато ние сме минавали, колата ни не е била одраскана ( може би се дължи и на размерите и ). Калта, където я има, много добре знаеш, че съвсем спокойно се заобикаля - терена дава тази възможност. Още един път се извинявам, че подведохме групата, но бяхме с твърдото убеждение, че маршрута ще бъде преодолян без проблеми от цялта група. Уви, още в началото разбрахме, че не сме прави и при първа възможност, обърнахме и се върнахме към асвалта.
        По този маршрут просто няма начин да не си издраскаш колата,дори да е съвсем сухо,да не говорим за камъните които също неможе да се избегнат/естественно с неподготвен джип/.Но както казах по горе нямам намерение да го подготвям за хард.На мен така си ми ХАРЕСВА.

Коментар

аз верно май тамън навреме си съм се изнесъл..

Значи със сигурност тази емблема набира подръжници
          Прикачени файлове
          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Добре мир да има. Съжалявам за разваления ден. Явно само ние сме си изкарали добре. Може и Вие ( Софт-а ) да си правите тайно разходките, за да няма такива като нас навлеци да ви провалят деня. Земете пример от Чавдар. Лек ден.
            Двама от хората, които сте повели онази вечер, изрично ти казаха тук, че изобщо не им е харесало. Третият просто не се е обадил, но като видях на една от снимките колата му, едва ли и той е във възторг. Т.е. наистина само вие сте си направили кефа. За чужда сметка ...

Така че, вместо да се правиш на обидена ущипана госпожица, по-добре вземи да си направиш изводи какво и защо се случва ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
              аз верно май тамън навреме си съм се изнесъл..

Значи със сигурност тази емблема набира подръжници
              Браво Мите,страхотна сентенция.Като надпис на емблемата смятам че всички ще я приемат,но в логото трябва все пак да има и някакъв щар по щар.

Коментар

Това лого ще ме е срам да си го лепна на колата Измислете нещо по готино и с по-малко надписи!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                  Двама от хората, които сте повели онази вечер, изрично ти казаха тук, че изобщо не им е харесало. Третият просто не се е обадил, но като видях на една от снимките колата му, едва ли и той е във възторг. Т.е. наистина само вие сте си направили кефа. За чужда сметка ...

Така че, вместо да се правиш на обидена ущипана госпожица, по-добре вземи да си направиш изводи какво и защо се случва ...
                  Така - Ние не си направихме кефа на това място, а си прекарахме добре самия ден ( като цяло ). Както казах не един път - СЪЖАЛЯВАМ. Явно сме останали с грешно впечатление за маршрута и за това с какви коли сме тръгнали. Аз извода съм си го направил, но не знам - ти явно очакваш нещо Явно има хора, който са с убеждението че сме го направили нарочно: НЕ - НЕ СМЕ !!! Всеки греши, но както виждаш, поне се извиняваме, а не се оправдаваме и не казваме, че сме били прави. Станалото станало. Нека си остане във времето.
                  RB Patrol Team

Коментар

Явно аз съм го подвел Сотир.
                    Минавал съм го този маршрут в два часа през ноща без никакви поражения по колата.

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                      Това лого ще ме е срам да си го лепна на колата Измислете нещо по готино и с по-малко надписи!
                      стига бе, това е за майтапа.
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                        А бутчето да остане ли?

Коментар

Нещо не схващам идеята ,ЧОВЕКА 5 пъти ви се извини а ВИЕ продължавате да го МАЧКАТЕ все пак не ви е карал ТОЙ паркетниците , като видяхте ,че не ви устройва маршрута що не се върнахте още в началото, то не е трудно "поставяш лоста на буквата R и подаваш ЛЕКО газ. Живеем в СВОБОДНА държава и все още ВСЕКИ ходи където си иска и когато си иска,и с каквото си иска, обърнете внимние на думата ИСКА означава "изрично волеизявление"
                          Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
                          "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Браво на redair много хубави снимки(като изключиме последната ) Натали верно е голяма сладурана
                            А иначе недейте се кара,наистина много кофти стана за тези с ранените джипки,но просто колкото и да спорите няма да върнете нищо назад Просто за друг път ще знаете не вярвайте на хардаджия за определение за софт
                            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                            A2 (+)

Коментар

Аз искам да кажа, че никой не ни е карал на сила да минаваме от там.
                              И че можеше и ние като Севдо и другите да си тръгнем по асфалта на време, но всички искахме да избегнем задръстванията и за това тръгнахме от там.
                              И аз лично благодаря на Иван Алексиев, че остана с нас до край и помага със каквото можа въпреки работата, която имаше
                              П.П.
                              Все пак избегнахме задръстването в 22ч. нямаше въобще
                              LZ1HKW
                              Реглаж на преден и заден мост
                              My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
                                Нещо не схващам идеята ,ЧОВЕКА 5 пъти ви се извини а ВИЕ продължавате да го МАЧКАТЕ все пак не ви е карал ТОЙ паркетниците , като видяхте ,че не ви устройва маршрута що не се върнахте още в началото, то не е трудно "поставяш лоста на буквата R и подаваш ЛЕКО газ. Живеем в СВОБОДНА държава и все още ВСЕКИ ходи където си иска и когато си иска,и с каквото си иска, обърнете внимние на думата ИСКА означава "изрично волеизявление"
                                Никого не обвинявам и на никого не се сърдя.Пламнах когато прочетах че даже ни било харесало.Обърни внимание че до този момент не съм повдигал въпроса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X