Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Як маршрут (март 2007)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Як маршрут (март 2007)

Посока Самоков, отбивката за Долни / Горни Окол. След Горни Окол - право в планината, има кален път, катерене по хълмове, през гората.. красива гледка към Рила... и бая места за барбекю !

Кара се +-30км по Самоковския път, преди да поемем по селския. По селския и из планината още примерно час или повече в едната посока. Според зависи колко ни стиска, пътищата варират от лесно проходими до бая хард.

Викам да се организираме и да направим едно качване

Как ви звучи ?
    VW Touareg V10, 5000cc

Re: Як маршрут

Мите ти смени ли кънките Ако искаш мога да попитам горският дали да ходим с твоят "гръчав" жип.

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
      Мите ти смени ли кънките Ако искаш мога да попитам горският дали да ходим с твоят "гръчав" жип.
      Там, дето го е написал, и с лека кола може да се ходи. Срещал съм ловци с коли.
      Нагоре в Плана от Г. Окол само дето на някое и друго място беше поизровен пътят. Иначе - никакви грижи. Особено, ако не е имало някакви по-сериозни валежи.
      Горе на билото също проблеми никакви. Там, дето може да стане проблем, едва ли ще влезе, щото пътищата са през гората и има клони ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Май ще стане като последната неделя, карахме карахме и като спряхме да хапнем Севдо вика: " каква е тази 4х4 разходка, ми аз до сега карам на 4х2"
        Да не ти казвам, че по "трасето" се разминахме с две леки коли и един бус а най-горе на високото дето имаше сняг гордо си стоеше паркирана една жигула
        Разходкаджии такива хи-хи-хи-хи-хи

НО АЗ СЪМ -ЗА
        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
          Там, дето го е написал, и с лека кола може да се ходи. Срещал съм ловци с коли.
          Нагоре в Плана от Г. Окол само дето на някое и друго място беше поизровен пътят. Иначе - никакви грижи. Особено, ако не е имало някакви по-сериозни валежи.
          Горе на билото също проблеми никакви. Там, дето може да стане проблем, едва ли ще влезе, щото пътищата са през гората и има клони ...
          Именно За това и казвам че си е идеален за паркетна разходка, но пък може да стане и хард. В гората е много тегаво, не е за металик боя
          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
            Да не ти казвам, че по "трасето" се разминахме с две леки коли и един бус а най-горе на високото дето имаше сняг гордо си стоеше паркирана една жигула
            Разходкаджии такива хи-хи-хи-хи-хи
            Че то над Бухово си е направо магистрала ...

Ама нещо като гледам Севдо ще го изпуснете. Вдигнал се, лебедка сложил, и на всичкото отгоре се обзавел и с драскотини по боята. Ми той вече тръгнал да излиза от категорията "паркетник" ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Че то над Бухово си е направо магистрала ...

Ама нещо като гледам Севдо ще го изпуснете. Вдигнал се, лебедка сложил, и на всичкото отгоре се обзавел и с драскотини по боята. Ми той вече тръгнал да излиза от категорията "паркетник" ...

аааа Севдо не си го даваме, кой ще ни прави вкусните скари?
              той към харда за сега няма опсаност да премине, поне още 5-6 разходки ще му трябват да му стане по-матова боята , че все още можеш да се огледаш в нея, та тогава може и да се прежали, НО едва ли.
              LZ1PER

Коментар

Пепи, дай да си купим една уазка за 46 лева и да я водим по паркетни разходки - така съвсем ще объркаме света на хардаджиите !
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                  Пепи, дай да си купим една уазка за 46 лева и да я водим по паркетни разходки - така съвсем ще объркаме света на хардаджиите !
                  За колко?
                  Дай да вземам повече
                  LZ1PER

Коментар

Не е сано Севдо-има и други заподозряни.
                    My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

На Севдо драскотините са от листенца, пък и да знаете той е със спортен филтър и други глезотийки.
                      За сега няма да го изключваме от Софт-а
                      LZ1HKW
                      Реглаж на преден и заден мост
                      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                        На Севдо драскотините са от листенца

Ваааайййй, какви са тези листенца бре?!? Да не е намерил някоя кактусова горичка?
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Като гледам на Чавдар подписа се чудя дали и аз да не включа някои екстри в моя. Например че джантите са ми без винтили.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                            Като гледам на Чавдар подписа се чудя дали и аз да не включа някои екстри в моя. Например че джантите са ми без винтили.
                            Ми пиши бе! Примерно: "Гранд Чероки, петорно пастиран, гуми за мъгла, -найсти комплект амортисьори"
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Ми пиши бе! Примерно: "Гранд Чероки, петорно пастиран, гуми за мъгла, -найсти комплект амортисьори"
                              Сега го боядисват.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X