Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Як маршрут (март 2007)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Як маршрут

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
    Днес направих ключов ход - смених си гумите !
    Но не с нови - сложих задните отпред а предните отзад

Леле Мите, ти направо ме смаза, как не съм се сетил и аз ги разменя
    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
      Чакай, наваксвам с текста. Вие сте се опущили - 6 страници за един ден бре !

Днес направих ключов ход - смених си гумите !
      Но не с нови - сложих задните отпред а предните отзад
      В кой супер сервиз те посъветваха за този страхотен упгреид,приемат ли още клиенти или е тъпканица при тях?

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение

Леле Мите, ти направо ме смаза, как не съм се сетил и аз ги разменя
        Искренно се надявам да ме запознае с майстора-съветник,после ще те уредя и теб.

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
          Значи последно:
          Неделя 10:30ч. на OMV-то след караулката на околовръстното посока Панчарево !
          Напомням за утре
          П.П.
          Някой знае ли колко човека/джипа ще сме, за да не се окаже че ще чакаме някой, който няма да идва
          Предлагам изчакването да е от 10:30ч. до 10:45ч.
          Който закъснее да догонва !
          LZ1HKW
          Реглаж на преден и заден мост
          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Точна бройка се не знае, но така като гледам ще да сме едно 7-8 коли поне.
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Земете повечко пържоли,че и аз ше дойда...с жената и детето,малииии.Едно "софт"-че утре...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

До сега приготвях пържолите сол,меродийки и лучец.Утре само да ги метнем на скарата ида ги полеем с подходяща течност при папкането.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Земете повечко пържоли,че и аз ше дойда...с жената и детето,малииии.Едно "софт"-че утре...
                  Да не би да сте се наговорили с Голди, и ти само да вдигаш джангар
                  LZ1HKW

Коментар

Не,доколкото знам,то ше 'оди някъде другаде.Аз съм с жИната и детето-НИКАКЪВ ХАРД...
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                      Не,доколкото знам,то ше 'оди някъде другаде.Аз съм с жИната и детето-НИКАКЪВ ХАРД...
                      Е тогава добре дошъл на разходката !
                      LZ1HKW

Коментар

Вземете скара(и) ! Че да не печем всичко на дървени шишове.
                        VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Явно аз пръв съм се прибрал
                          Днес беше един ден изпълнен с доста емоции.
                          Покарахме малко с нашия нов водач Соти, намерехме доста приятно място по-височко в Плана и се установихме, в далечината видяхме пушек и се чудехме какво е, но не му обърнахме кой знае какво внимание. Запалихме огън, намяткахме скарата, казахме си по едно наздраве, Соти реши, че му е скучно и заедно с Quadra и още едно момче решиха да се поразходят. Речено сторено.
                          След 15-20 мин обаче се обаждат по станцията установили, че това е голям пожар и се разразства за секунди ( тук не съм очевидец, те като се появят да разказват подробностите), междувременно задуха вятър точно към нас и за много кратко време се озовахме сред бял дим, който ставаше все по-гъст, вече бяхме взели решение да се местим. Бързичко събрахме и обратно, след кратка консултация поехме по едно от предложенията на Соти и направихме втори лагер малко преди Пасарел по посока София. Там и завършихме, е поиграгме си малко на едни дюни ( намя да казвам колко са хард и колко подготвени автомобили многат да се ръчкат през тях защото ме е срам)

Чудесно беше все пак, надявам се да ни стане навик и да не пропускаме, бяхме единатдесет джипа и беше весело, другият път да сме повече

Слад малко пускам видеото гледайде внимателно особенно накрая мноооого е интересно
                          Последно редактирано от Peppy; 18-03-07, 20:36.
                          LZ1PER

Коментар

Ето и обещаното видео - 210МБ
                            Последно редактирано от Peppy; 18-03-07, 19:39.
                            LZ1PER

Коментар

Малко по-късно и аз ще кача отчет и снимки. Иначе пожара си беше свиреп, движеше се с невероятна скорост (поне аз не съм предполагал че огън може да се разпространява толкова бързо) и в един момент беше много критично защото ни приклеши в едно дере от което нямаше изход освен ако не минехме през едно блатце...Чебуратора мина на косъм, просто ако се движеше с 1км/ч по-бавно щеше да остане вътре, а огъня напредваше по-бързо от тичащ човек...Опитах се да направя снимки но проблема беше в това че всичко се развиваше много скоротечно, докато се отдалеча на бегом от джипа и се обърна да снимам отзад вече имаше само огромни кълба дим... Групата горе не ни повярва че положението е сериозно и че огъня върви към тях, та се наложи накрая да си събират парцалите със страшна скорост... Е, все пак всичко мина без инциденти, но жалко за гората...
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

искам да попитам каде горе долу се намира този терен кадет сте карали заштото аз имам вила в саштата посока на кадет беяхте тругнали сутринта а и пожара които видях ме притеснява ако е бил в моя раион да не е минал и пез вилите там (аз сутринта слизах точно на това омв да зареда моита нива и видях колегата с нивата и си викам гледаи кво я очаква моита единственото което сам направил за са е добро озвучение и е на гас че да е по евтино).Моита вила се намира над кокаляна във вилния район.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.

Зареждам...
                                X