Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Як маршрут (март 2007)
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
-
Re: Як маршрут
Ооо ама аз съм си тукаПървоначално публикуван от GRAND Преглед на мнениеЦвети по често посещавай темата на паркета,за да разберем тези момичета и деца, където идват на разходки с колегите тяхни ли са,или само ги возят.
Ще ги разкрием всичките
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Мани ги тия, ходили на море през зиматаПървоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеТи пък занеш ле касиерките на Технополис как скачат в движение, знаеш ли дали не се е вкопчила някоя чак до гората ?
LZ1PER
Коментар
-
Лека и от менПървоначално публикуван от disem Преглед на мнениеЛека нощ момчета. Отивам да сънувам Фрилендъра
И ест че Фрилендъра ще сънуваме
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Ергена си е ерген,женените си лягат,ергените оставатПървоначално публикуван от disem Преглед на мнениеЛека нощ момчета. Отивам да сънувам Фрилендъра
Коментар
-
Само гледай фрилендъра в какъв еротичен сън се превърна, а си беше обикновен кошмарПървоначално публикуван от GRAND Преглед на мнениеЕргена си е ерген,женените си лягат,ергените остават

Коментар
-
OMV дето е точно до КАТ бутката, нали така ? Точно там да ме гледат с мойте румени номерца и да им звънкат касичкитеПървоначално публикуван от GRAND Преглед на мнениеАсен предложи срещата да бъде в 10,30ч..До колкото разбирам ще се излиза от София през Панчарево,и за това предлагам сборен пункт на ОМВ което е в дисно след околовръстното по посока за Панчарево.VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Лепни се зад някой, минеш ли светофара на бензиностанцията вече няма страшноПървоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеOMV дето е точно до КАТ бутката, нали така ? Точно там да ме гледат с мойте румени номерца и да им звънкат касичките
LZ1PER
Коментар
-
хохохо значи аз ядене и пиене да не взимам, а ?Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнениеЩе правим конкурс за най-мъгливи гуми, най-малко проходим джип, най-малко драскотини, най-лъскава кожа и други такива (от сега казвам,че Севдо ще е на последно място) първа награда ще яде и пие накорем

VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Чакай, наваксвам с текста. Вие сте се опущили - 6 страници за един ден бре !Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнениеА организатора tutin си трае и пак ако не дойде..............

Днес направих ключов ход - смених си гумите !
Но не с нови - сложих задните отпред а предните отзад
VW Touareg V10, 5000cc
Коментар
-
Ти направо ни матира с тоя ход! Сега зверски ще му увеличиш проходимостаПървоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеЧакай, наваксвам с текста. Вие сте се опущили - 6 страници за един ден бре !
Коментар
-
Ще стане нещо таковаПървоначално публикуван от tutin Преглед на мнениеЧакай, наваксвам с текста. Вие сте се опущили - 6 страници за един ден бре !

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар