Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОМ-ЕМИНЕ 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КОМ-ЕМИНЕ 2013

За четери дни става ама нетрябва да спираш за почивка , удоволствието отива по дяволите. Добре е преход 6-7 дни. Ако участниците са много по-добре е да се разделят на компактни групи. През 2008 бяхме 15 автомобила и нещо не беше както трябва.
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Минава се спокойно за 4 дена и групата колко е по малка толкова по добре(макс 5 ч).

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...C5%CC%C8%CD%C5

Коментар

Първоначално публикуван от ВЕНЦИ КЛЮЧ Преглед на мнение
          Минава се спокойно за 4 дена и групата колко е по малка толкова по добре(макс 5 ч).
          За 4 дни спокойно не става , требе си пуна газ дето вика Чинела и големи отклонения от маршрута на доста места.Ако се спазва маркировката са необходими 7 дни и готовност за разправии със охраната на "Централен Балкан".
          Последно редактирано от Гълъбин Колев; 27-02-13, 23:31.
          offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Как за 4 дена ве! То по-добре да си караме около блока 4 дена. То трябва да спреш да се насладиш на природата да изпиташ 4Д-то(някой се сещат за какво говоря). Така го разбирам аз и именно затова не можахме да минем целия етап, защото нямахме отпуск за една седмица.

Така и неможах да си довърша разговота в Стара Загора с Тедо. Попитах го до къде по билото може да се стигне по тоя маршрут като се тръгне от Емине в смисъл докато се стигне забранена зона. Сигурен съм, че има хора, които могат да отговорят на тоя въпрос.

Коментар

Без да слагаме пътуването от Варна до стартовата точка(ако се тръгва от Ком) за връщане си мисля,че 4-5 дена стигат.За един ден съм ходил до Трявна там нощувка и втория ден до вр.Ботел(Райското пръскало).Това ако не се лъжа е 50% от целия път. Слагам под внимания,че съм карал съвсем нормално(даже бавно)с доста спирания за почивка,ядене или гориво.
              Може би за колегите с коли маршрутите са по различни и трудни(бавни)! Затова помолих всеки да каже с какво МПС смята да ходи!
              Последно редактирано от NlGHTMARE; 28-02-13, 00:03.

Коментар

Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнение
                Без да слагаме пътуването от Варна до стартовата точка(ако се тръгва от Ком) за връщане си мисля,че 4-5 дена стигат.За един ден съм ходил до Трявна там нощувка и втория ден до вр.Ботел(Райското пръскало).Това ако не се лъжа е 50% от целия път. Слагам под внимания,че съм карал съвсем нормално(даже бавно)с доста спирания за почивка,ядене или гориво.
                Може би за колегите с коли маршрутите са по различни и трудни(бавни)! Затова помолих всеки да каже с какво МПС смята да ходи!
                След Котел кой път хвана? Трявна въобще не е по маршрута!!! Всъщност, колега с какъв мотор си ?
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Ама ти с мотор ли смяташ да правиш прехода? Пиши предварително, не всявай смут в редиците. Четери или пет дни с кола е гадно и накрая на деня си пребит от път.
                  Преди няколко години няколко човека направиха прехода с кон,маршрута е различен така че уточнявай се.
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

2011 направихме прехода 7 дни. Малко са. Като спрем вечерта докато разпънем палатките, и то мръкнало. Не можем да седнем с колегите и да се наприказваме, а не е хубаво така. Не сме тръгнали на състезание, а на поход. Според мен трябва да се кара най-късно до 2-3 след обяд, за да има време да си починем, да се видим, да пием по ракия, да запалим огънче, абе все такива хубавини. Пък ако ще да се проточи до 8 или 9 дни.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      2011 направихме прехода 7 дни. Малко са. Като спрем вечерта докато разпънем палатките, и то мръкнало. Не можем да седнем с колегите и да се наприказваме, а не е хубаво така. Не сме тръгнали на състезание, а на поход. Според мен трябва да се кара най-късно до 2-3 след обяд, за да има време да си починем, да се видим, да пием по ракия, да запалим огънче, абе все такива хубавини. Пък ако ще да се проточи до 8 или 9 дни.
                      Ето за това говоря!

Коментар

Явно всички имате доста свободно време.....за което ви завиждам!Аз джипове имам мерак също/даже бих казал че това ми е мечта/но време никакво за жалост..........
                        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                          След Котел кой път хвана? Трявна въобще не е по маршрута!!! Всъщност, колега с какъв мотор си ?
                          Обикновенно карам без определен маршрут!въпросното каране съм го правил с хр400.За сега сме 3 ма един мотор Едно атв и един джип. Явно трябва компромисен маршрут и повече време!

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                            Явно всички имате доста свободно време.....за което ви завиждам!Аз джипове имам мерак също/даже бих казал че това ми е мечта/но време никакво за жалост..........
                            OFF- аз време имам всичкото на света може да се комбинираме .. имам и няколко камери ще ми дадеш жипа си аз ще го мина и ще пратя клипчета от първо лице
                            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Обикновенно карам без определен маршрут!въпросното каране съм го правил с хр400.За сега сме 3 ма един мотор Едно атв и един джип. Явно трябва компромисен маршрут и повече време!
                              Питам , защото общо взето познавам трасето по билото (истинския туристически маршрут) в детайли. Ако има и джип с вас е почти изключенп да карате по билото.Още на Ришки проход трябва да слзете надолу към яз.Камчия и да заобиколите малко.После до Котел нямате проблеми.След Котел трябва да заобиколите през Бяла Паланка връх Чумерна.После на Хаинбоаз отново трябва да слезете надолу и да заобиколите през Лява река към гара Кръстец.От Кръстец до Узана нямате грижи, но след това тново долу.С неподготвена джипка не става.Носете си и резачки.
                              offroad фен
                              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                                Питам , защото общо взето познавам трасето по билото (истинския туристически маршрут) в детайли. Ако има и джип с вас е почти изключенп да карате по билото.Още на Ришки проход трябва да слзете надолу към яз.Камчия и да заобиколите малко.После до Котел нямате проблеми.След Котел трябва да заобиколите през Бяла Паланка връх Чумерна.После на Хаинбоаз отново трябва да слезете надолу и да заобиколите през Лява река към гара Кръстец.От Кръстец до Узана нямате грижи, но след това тново долу.С неподготвена джипка не става.Носете си и резачки.
                                Важна информация!Още нищо не е сигурно,но ако има джип ще караме заедно!Даже може да направим два прехода Първо оот Ком Емине И после обратно Карането по пътя не ми се нрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X