Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОМ-ЕМИНЕ 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КОМ-ЕМИНЕ 2013

Първоначално публикуван от emil84 Преглед на мнение
    Някои може ли да пусне трак проходим за джипове. Най вече ме интересува прехода от Етрополе(или по точно вр.Баба) до Бузлоджа.
    Ех как ми се искаше и на мене да има такъв ама няма там където е истинския маршрут още не е измислено 4-ри колесно средство което да го премине освен някоя бебешка количка да я бутаме друго няма.Иначе в ниското има ама само посоката е тази.
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

+1 За маршрута Бузлуджа-Емине!Мечта ми е да го мина..а пропо..Жоро нямаше ли да прави състезание, тази година точно този маршрут "Скариди с чесън" ?
      Yamaha Dt 125 R > Suzuki DRZ 400 E > Beta Rev 3 "06" > KTM 520 EXC

Коментар

Първоначално публикуван от Vendettius Преглед на мнение
        +1 За маршрута Бузлуджа-Емине!Мечта ми е да го мина..а пропо..Жоро нямаше ли да прави състезание, тази година точно този маршрут "Скариди с чесън" ?
        Само дето трябва да го тестваме.Последно съм минавал 2010
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
          Само дето трябва да го тестваме.Последно съм минавал 2010
          Няма да има разлика.Миналата година ходихме до Котел.Няма проблем.А тази зима беше мека,не вярвам да е направила много золуми .

Коментар

... Един ден общо взето ни отне прехода от х.Мургана до х.Ехо.
            То май този участък е един от основните "препъни камъни" по маршрута!

Първоначално публикуван от emil84 Преглед на мнение
            Някои може ли да пусне трак проходим за джипове. Най вече ме интересува прехода от Етрополе(или по точно вр.Баба) до Бузлоджа.
            Ей Емо, ти не разбра че джипа ти е за разходки и осигуровка по маршрута!
            Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
              То май този участък е един от основните "препъни камъни" по маршрута!
              Не точно! Между х.Ехо и Беклемето е здравия секс (Козята стена)
              offroad фен
              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                Няма да има разлика.Миналата година ходихме до Котел.Няма проблем.А тази зима беше мека,не вярвам да е направила много золуми .
                Джарта, щом до Котел е ОК, то остава да се тестват само едни 20-ина км преди Ришки проход. Нататък е твърдо черен път който се ползва общо взето и мисля че ще е безпроблемен.

Между другото, чух че бензиностанцията на Дъскотна вече не работи, а това означава задължителен съпорт!
                offroad фен
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Джарта, щом до Котел е ОК, то остава да се тестват само едни 20-ина км преди Ришки проход.!
                  Да да.Онзи гора преди спускането на асвалта ако не е чистена миналата година ще е кошмар.Предполагам че ще е непрестъпна !

Коментар

Кола с провизии ще е от полза на 100%.Тъй като най-вероятно в групата ще има кола,атв и тежко ендуро ... главният маршрут трябва да е достъпен за всички.Отделно за желаещите ще се предвидят отбивки за минаване през по-екстремните места и среща с останалите за почивка/банкет.За да се реализира този план трябва по-запознатите с маршрута да дадат малко по подробна инфо и предложения за отделни отсечки.Има доста време...всичко ще се нареди!
                    Последно редактирано от NlGHTMARE; 14-03-13, 21:48.

Коментар

Джарта, щом до Котел е ОК, то остава да се тестват само едни 20-ина км преди Ришки проход. Нататък е твърдо черен път който се ползва общо взето и мисля че ще е безпроблемен.

Между другото, чух че бензиностанцията на Дъскотна вече не работи, а това означава задължителен съпорт!
                      По трасето най-близката бензиностанция след Котел посока морето е в Руен. Всички останали малки бензиностанции като Тича, Веселиново, Сини рид са затворени заради отчитащите у-ва и НАП.

Ако ми пратите конкретен трак за тези 20-тината км. мога да се ангажирам и да го проверя, само че няма да е много скоро. Но след Енина мога да направя една уйкенд разходка. По съвсем прясна информация от бушуващия ураган имало много изпочупени и даже изтръгнати дървета в нашия район.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                        По съвсем прясна информация от бушуващия ураган имало много изпочупени и даже изтръгнати дървета в нашия район.
                        Бих казал.че след снощния ураган всичко се обезмисля.
                        Разходката ще заприлича на дърводобив.При нас е като след гола сеч !

Коментар

Бензиностанция работеща има в Сунгурларе , Руен и Просеник за този раион.Не проходимо за джип е от Каменско до изоставеното с.Рупча . Има обиколен път кара се около 2км.по асвалта и после в ляво по краи една беседка.Доло до язовира има бариера.

Коментар

Искам да се включа и аз.Очаквам развитие на идеята.

Коментар

Здравейте, лятото дойде има ли организация за тази година.

Коментар

Преди няколко дни минахме по част от маршрута - между Върбица и Чумерна. Разчистихме доста паднали дървета, други заобиколихме. Връх Чумерна може да не се заобикаля през Бяла Паланка - може да се мине с 4х4 покрай Права река (приток на Крива река). Пътя по-нагоре излиза на моторджийския трак и по него до връх Чумерна. Задължително моторна резачка в оборудването.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X