Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОМ-ЕМИНЕ 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КОМ-ЕМИНЕ 2013

Здравейте Колеги.Живот и Здраве за това лято обмислям да направя прочутия в България преход от вр.Ком до нос Емине.Разгледал съм темите за предходните години и мисля,че е едно интересно преживяване.Пускам темата за да се види има ли други колеги,който мислят да го правят през тази година.От изчетеното разбрах,че за мотори,атв и коли има различни маршрути.Поради тази пречина ако може да всеки да опише Кога иска да тръгне и с Какво превозно средство мисли да бъде ! Поздрави!!!
    Прикачени файлове

От: КОМ-ЕМИНЕ 2013

Аз с това:
    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=36896&highlight=%EA%EE%EC+%E5%EC%E8%ED%E5+%EC%E0%E3%E0%F0%E5
    .
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    -----------------------------------------------
    0887770735

Коментар

И тази тема съм я виждал!Лично мен ме интересуват колеги с ендуро,атв или джип за да мога да реша къде,кога и с какво да се включа към някоя група за да бъде по забавно!

Коментар

Пеш. Това, което съм разбрал от четенето на темите, че Ком-Емине вече не е същото и няма как да бъде. Не може да се премине с джип. Я заради паркове, я заради растителност.
        Атв, мотор...не знам. Пеша се минава и май най-главното е да не тръгваш с 10000кг. храна с идеята да ти стигне до края на преживяването.

Успех. ще следя темата.

Коментар

За пеша мисля,че ще е много трудно да се намери компания...иначе бих пробвал! Лошото е,че ще отнеме два пъти повече време (или повече).Това с храната не ми изглежда като голям проблем.Малко диета и лишения са от полза на 100%. Честно казано,идеята с ендуро ми допада най-много!

Коментар

Във Варна имате колега Дамян с Тераното които е минавал част от трасето през 2011. Мисля че има и трака. А Скитника мина цялото разстояние и има пикантни истории от разните му забрани бариери ловни стопанства нац.паркове и какво ли не. Иначе начинанието ви е добро желая ви успех.Аз лично съм минавал 2 пъти от Емине до Ком но и двата пъти по различни трасета . Винаги има промени едни трасета отпадат излизат нови затова пък приключението е пълно. А и за централен Балкан по добре забравете . Я по добре звънни на 0888852923 да ти уточня детаилите.

Коментар

Както винаги Ончо е готов да помогне. На мен трайно ми остана в главата тоя маршрут дето го направихме(лично аз стигнах до Котел). Даже тая година споменах на колеги, че искам пак от Дюлинския проход до Котел че и малко нататък с едно две преспивания пак да покараме. Даже обмислям да се включа в разходките на Сливен и Ямбол когато имам време за да покараме до Чумерна и околия когато им се ходи.
              Истината е, че си подготвям джипа точно за такива преходи само дето много отрицателни фактори ми пречат. Я дай да се запознаем и поговорим.
              Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                Както винаги Ончо е готов да помогне. На мен трайно ми остана в главата тоя маршрут дето го направихме(лично аз стигнах до Котел). Даже тая година споменах на колеги, че искам пак от Дюлинския проход до Котел че и малко нататък с едно две преспивания пак да покараме. Даже обмислям да се включа в разходките на Сливен и Ямбол когато имам време за да покараме до Чумерна и околия когато им се ходи.
                Истината е, че си подготвям джипа точно за такива преходи само дето много отрицателни фактори ми пречат. Я дай да се запознаем и поговорим.
                Еи веднага те зачеса стар мерак.

Коментар

Благодаря на Оника за отзивчивостта!Ще звънна! За Дамян ....0888734166 обади се !

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
                    Еи веднага те зачеса стар мерак.

Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнение
                    За Дамян ....0888734166 обади се !
                    Непременно! А за коя дата става въпрос?
                    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Мисля,че още е рано за дата.

Коментар

Що не помислите за Рила-Родпите-Странджа-Сакар..?!!! Хем се кара, хем е по-красиво, хем е по-интересно...

Коментар

Щото е на другия край на България. А така-отива се по асфалт до Берковица, и после по Балкана, по Балкана, та до паркинга пред блока
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

По маршрута е хубаво през месец август когато са горещниците. В низините е 40-42градуса а в балкана не повече от 20градуса.
                            От къде ще се тръгва, от Годеч или от Берковица? Аз си мислех да се пусна отново Емине-Ком защото Ком-Емине съм го минавал два пъти. Три пъти по маршрута съм минавал с различни трасета,всеки път ме е кефило.
                            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                            Дий Снайдер

Коментар

Ами то в цяла България е красиво! Като се замисля маршрутите от тук до вр.Ботев съм ги минавал с мотора.И Родопите също... Така,че няма да е нещо невиждано.Харесва ми самата идея КОМ-ЕМИНЕ! Някакъв горе долу определен маршрут,по голяма организация със повече участници!Колкото повече ,толкова по добре! Някой правил ли го е за 3-4 дена ? 7 ми се струват много за това разстояние.Кой вариант е за предпочитане Ком-Емине или обратно>?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X