Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОМ-ЕМИНЕ 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КОМ-ЕМИНЕ 2013

Имаш ли трак на този участък?
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Заповядай: трак Върбица - Чумерна

Коментар

Първоначално публикуван от Йордан Йорданов Преглед на мнение
        Преди няколко дни минахме по част от маршрута - между Върбица и Чумерна. Разчистихме доста паднали дървета, други заобиколихме. Връх Чумерна може да не се заобикаля през Бяла Паланка - може да се мине с 4х4 покрай Права река (приток на Крива река). Пътя по-нагоре излиза на моторджийския трак и по него до връх Чумерна. Задължително моторна резачка в оборудването.
        Вчера карах вр."Чумерна"-"Агликина поляна"-проход "Вратник".
        Пътят е проходим,действително има много паднали дървета,но е чистено.
        Предния ден карах на Запад,т.е. х."Чумерна"-х."Буковец"-заслон "Караиваново хорище".Участъкът се минава без проблем.
        На места има дълбоки коловози,но влизането в тях е по желание,т.е.има откъде да се заобиколят.
        Ето и няколко снимки от вчера...
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Йордан Йорданов Преглед на мнение
          Благодарско, ще черпя
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Добре какво става - Има ли ДАТА на евентуално тръгване?

Коментар

Минавали сме Ком-Емине с джипове, АТВ, кросове и .....

Коментар

Първоначално публикуван от sa6ko_stunt@abv.bg Преглед на мнение
                Минавали сме Ком-Емине с джипове, АТВ, кросове и .....
                Кога сте минавали за последно?

Ако може актуален трак, че има много съборени дървета.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Все още няма точна дата.Мислим да е края на юли или началото на август.Може би ще направим прехода и в двете посоки офроуд(до колкото е възможно)! Поздрави!!!

Коментар

И ние ще се включим с две АТВ-та от Монтана а сигурно ще има още мераклии.Ако ще е в началото на август сме сигурни.Аматьори сме с атв но ще пробваме

Коментар

Организацията е в прогрес, но ме бройте и мен с един джип. Иначе относно предпочитанията - аз също мисля, че не трябва да е лудо състезание с времето, а все пак да имаме време и да се насладим на красотата на природата през която минаваме. Далеч съм от мисълта да спим до обяд и да караме по 3-4-5 часа на ден, но мисля че е добре да се предвиди вечер време за разпъване на палатки, за огън, пържолки, за ракийка и тези три неща . Относно периода - само споделям мое мнение - ако предвидим седмица със двете съботи и недели около нея са си 9 дни, което мисля е идеално.
                      тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Голямо разпитване се разпитвате и каните, като че ли ще ходите на северния полюс !
                        След състезанието "Чесън и скариди" ще ви дам хубав трак за джипове и АТВ-та от Бузлуджа до Емине и е напълно проходим.

Коментар

E това е хубава приказка! Чакаме за трака...

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
                            E това е хубава приказка! Чакаме за трака...
                            Елате да покарате и така ще опознаете поне часта от Габровския Балкан до морето.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

пиша до колегата NIGHTMARE, защото доколкото разбирам той е организатор: Бях казал, че ще дойда, но после видях че ще има Експедиция Родопи и тази година, а аз съм със слабо сърце и не мога да устоя на Родопите, затова не ме бройте мен за Ком-емине. Може би следващия път.

Много приятни емоции пожелавам.
                              тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

За съжаление, няма да ми остане време за плануваната разходка- Ком-Емине. Надявам се другите проявили интерес да продължат темата с много снимки и интересни случки. Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X