От: На палатки в Родопите-3
Ден пети.
Станахме,закусихме и потеглихме към с.Борино,та да понапълним резервоарите.Това беше най-скъпата бензиностанция по време на пътуването ни.Навсякъде газта беше 1.22-23лв.,а там-1.30
.На въпроса ми "що така",бензинджията ми вика"ми много сме далече и за това"-луда работа.

Понапълнихме и поехме по черно към Чамла,а от там към Мугла и Смолян.

А катър, водач на стадо коне не бях виждал.

А от Чамла е останало само това-няколко пусти къщи и табун полудиви коне-жив човек няма.

Пристигнахме по познатия път в Мугла,

пихме по кафенце и продължихме по асфалт към Смолян.

Понапазарувахме,полутахме се по града,щото се бяхме разбрали да се срещнем на автогарата-ама там имало три,е видях ги всичките,но
накрая намерих правилната.След това поехме към езерата,та да строим катуна някъде.

Най-подходящото място за лагер беше до параклиса,обаче не го препоръчвам много и него-страшен ветрилник е.
Понаправихме лагера и се обадихме на колегата madshpic ако може да мине,да се видим и запознаем.Хубав човек.
Ей Ицка,онова нещо в тъмната бутилка-просто беше страхотно-майстор си.Браво.

Понаправихме хапване,

почерпихме се и по леглата.На другия ден ни чакаше културен туризъм
.
Ден пети.
Станахме,закусихме и потеглихме към с.Борино,та да понапълним резервоарите.Това беше най-скъпата бензиностанция по време на пътуването ни.Навсякъде газта беше 1.22-23лв.,а там-1.30

Понапълнихме и поехме по черно към Чамла,а от там към Мугла и Смолян.

А катър, водач на стадо коне не бях виждал.

А от Чамла е останало само това-няколко пусти къщи и табун полудиви коне-жив човек няма.

Пристигнахме по познатия път в Мугла,

пихме по кафенце и продължихме по асфалт към Смолян.

Понапазарувахме,полутахме се по града,щото се бяхме разбрали да се срещнем на автогарата-ама там имало три,е видях ги всичките,но
накрая намерих правилната.След това поехме към езерата,та да строим катуна някъде.

Най-подходящото място за лагер беше до параклиса,обаче не го препоръчвам много и него-страшен ветрилник е.
Понаправихме лагера и се обадихме на колегата madshpic ако може да мине,да се видим и запознаем.Хубав човек.
Ей Ицка,онова нещо в тъмната бутилка-просто беше страхотно-майстор си.Браво.

Понаправихме хапване,

почерпихме се и по леглата.На другия ден ни чакаше културен туризъм

Коментар