Дойде време да обявим обиколка но Родопите-3.Сигурни участници до тук-аз и фамилия,Румен и фамилия и Либхерчето/Багерката/ и фамилия.Тръгваме на 2-ри юни-събота.Повдигнах миналогодишната тема за да спестя много въпроси и отговори-просто който иска преглежда я и вижда за какво става въпрос.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На палатки в Родопите-3
Свий
X
-
От: На палатки в Родопите-3
Това е трака,по който ще се движим.
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНе е ли рано. Вчера на Беглика наваляло 10 санта сняг!
Коментар
-
Тази година, наваля много сняг, не е лошо да го мръднете, по-назад във времето... Да не останете лошо изненадани...Дървета паднали....... БОЛ
Доколкото помня, миналата година беше околу 15-ти и имаше преспи по пътя, а сняг имаше много по-малко отколкото тази годинаНо вие си решавате
Предполагам, кафенце на Лукойл-а ще пием ???За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнениеАми то си е било за вчера-от другата седмица времето се оправя.До сега сме ходили винаги началото на юни ,тогава е най-красиво,всичко цъфти.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеЩе носим повече резачки значиНяма смисъл да мъкнете повече... Излищно място ще заемат
Само бензин да има
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеНе е ли рано. Вчера на Беглика наваляло 10 санта сняг!Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080
Коментар
-
Ейййййй,пълно е с писачи в тоя форум 'начи!Аз преди две седмици ръчках джипката до Пашалийца,Чудните мостове,Кабата,Персенк и на долу към Хвойна и Нареченски бани по черно.Имаше 5 паднали борчета,за които дори не си направих труда да слизам,а прегазих.... и две локви!4х4 не ми се наложи да включвам на нито едно място!Времето е чудно!!!!Смело напред!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение...Но вие си решавате
Предполагам, кафенце на Лукойл-а ще пием ???...И пак изкарахме чудно и беше прекрасно време!
Коментар
-
Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнениеЕйййййй,пълно е с писачи в тоя форум 'начи!Аз преди две седмици ръчках джипката до Пашалийца,Чудните мостове,Кабата,Персенк и на долу към Хвойна и Нареченски бани по черно.Имаше 5 паднали борчета,за които дори не си направих труда да слизам,а прегазих.... и две локви!4х4 не ми се наложи да включвам на нито едно място!Времето е чудно!!!!Смело напред!
На 1ви Август ме е затрупвал 5 санта сняг. Планината не бива да се подценява.
Коментар
-
Пуснах темата с цел,ако някой е минавал по маршрута да сподели интересни местенца или засадни такива,забележителности,хубави местенца за лагер и все неща от сорта.А не да си трупаме излишни мнения от сорта на горенаписаните/как имало сняг и паднали дървета/.Моля въздържайте се от безсмислени коментари.
Ако има желаещи нека не се спотайват.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар