Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На палатки в Родопите-3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На палатки в Родопите-3

Дойде време да обявим обиколка но Родопите-3.Сигурни участници до тук-аз и фамилия,Румен и фамилия и Либхерчето/Багерката/ и фамилия.Тръгваме на 2-ри юни-събота.Повдигнах миналогодишната тема за да спестя много въпроси и отговори-просто който иска преглежда я и вижда за какво става въпрос.

От: На палатки в Родопите-3

Това е трака,по който ще се движим.
    Прикачени файлове

Коментар

Не е ли рано. Вчера на Беглика наваляло 10 санта сняг!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Ами то си е било за вчера-от другата седмица времето се оправя.До сега сме ходили винаги началото на юни ,тогава е най-красиво,всичко цъфти.

Коментар

Тази година, наваля много сняг, не е лошо да го мръднете, по-назад във времето... Да не останете лошо изненадани... Дървета паднали....... БОЛ
          Доколкото помня, миналата година беше околу 15-ти и имаше преспи по пътя, а сняг имаше много по-малко отколкото тази година Но вие си решавате
          Предполагам, кафенце на Лукойл-а ще пием ???
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
            Ами то си е било за вчера-от другата седмица времето се оправя.До сега сме ходили винаги началото на юни ,тогава е най-красиво,всичко цъфти.
            Аз ходя от началото на Юли и пак е имало сутрини с минусови температури. Както и да е - приятно изкарване.

Коментар

Ще носим повече резачки значи
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                Ще носим повече резачки значи
                И една ще ви свърши работа Няма смисъл да мъкнете повече... Излищно място ще заемат Само бензин да има
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Лошо ние вторник трябва да сме там. Ако е вярно това не може да стане.
                  Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Ейййййй,пълно е с писачи в тоя форум 'начи! Аз преди две седмици ръчках джипката до Пашалийца,Чудните мостове,Кабата,Персенк и на долу към Хвойна и Нареченски бани по черно.Имаше 5 паднали борчета,за които дори не си направих труда да слизам,а прегазих.... и две локви!4х4 не ми се наложи да включвам на нито едно място!Времето е чудно!!!!Смело напред!

Коментар

С удоволствие бихме дошли и ние, но ако бяхме разбрали 2-3 седмици по-рано, че вече поехме ангажимент за въпросната седмица
                      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                        ...Но вие си решавате
                        Предполагам, кафенце на Лукойл-а ще пием ???
                        Сигурно си забравил като се запознахме преди две години,че беше на Гергьовден...И пак изкарахме чудно и беше прекрасно време!

Коментар

Каквото-такова. Отпуските са планирани и връщане няма Ще носим гардеробите с дрехи и обувки, повечко ракийка и така. Най-много да върнем бирата, ако е прекалено студено
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                            Ейййййй,пълно е с писачи в тоя форум 'начи! Аз преди две седмици ръчках джипката до Пашалийца,Чудните мостове,Кабата,Персенк и на долу към Хвойна и Нареченски бани по черно.Имаше 5 паднали борчета,за които дори не си направих труда да слизам,а прегазих.... и две локви!4х4 не ми се наложи да включвам на нито едно място!Времето е чудно!!!!Смело напред!
                            Явно за мен иде реч, ама не се връзвам. И аз по 1ви Май изкарах чвтирите дни на 32градуса на сянка, ама то си е според зависи.
                            На 1ви Август ме е затрупвал 5 санта сняг. Планината не бива да се подценява.

Коментар

Пуснах темата с цел,ако някой е минавал по маршрута да сподели интересни местенца или засадни такива,забележителности,хубави местенца за лагер и все неща от сорта.А не да си трупаме излишни мнения от сорта на горенаписаните/как имало сняг и паднали дървета/.Моля въздържайте се от безсмислени коментари.

Ако има желаещи нека не се спотайват.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X