Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На палатки в Родопите-3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На палатки в Родопите-3

Лелеее. Големи сте гадове. Много ме дразните. Немате идея колко ме е яд, че не мога да тръгна и аз. М..ка му.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
      Бе вие както сте се надъхали ,да не вземете да тръгнете още тая седмица-кой ще ви гони?
      Не знам кой ще тръгне пръв, Перник не е особено гостоприемен след тази нощ. Надявам се да няма сериозни щети при вас и всички да сте добре?
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Никой нищо не споделя за интересни местенца по пътя? В с. Лещен ще видим глинената къща, нали?
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Маршрута е прекрасен, а интересните местенца... природата е уникална - кефете се на нея и спирайте по малките селца да плакнете гърлата с бира - хората също са богатство в Родопите!
          До Лещен и Ковачевица може и с колата да се стигне - аз лично бих ги пропуснал, ма еднаж трябва да се видят.
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Хайде...не остана...
            Ще очаквам с интерес таз годишното приключение!
            На добър час!
            Поздрави!
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Лек път и приятно да си изкарате. Пък за догодина кой знае знае ли се? Може и с повече хора.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ В ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ВКЛЮЧВАМ СЕ ДА ВИ УСПОКОЯ ЗАЩОТО СЪМ ОТ СМОЛЯН СНЯГ НЯМА МОКРО Е ВАЛИ ВСЕКИ ДЕН И ТО КАЧЕСТВЕНОМАРШРУТИ КОЛКОТО ИСКАТЕ КАЛ СЪЩО МНОООГО!АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ НЕЩО КАКВОТО И ДА БИЛО АЗ СЪМ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ С РАДОСТ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ!ЗВЪНКАЙТЕ БЕЗ КОЛЕБАНИЕ 0879311361-ХРИСТО(ИЦО)ПОЗДРАВИ И БЕЗАВАРИЙНО
                Христо Георгиев-0889022988
                Jeep Wrangler YJ 4.0l 1995г

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                  Сигурно си забравил като се запознахме преди две години,че беше на Гергьовден...И пак изкарахме чудно и беше прекрасно време!
                  Ами, в интерес на истината, съм забравил кога беше, затова съм писал, че по спомен казвам....
                  Точно на Гергьовден не е било, околу него(15ти ли 12ти ли), може, защото помня, че садях къртофи, след като тръгнахте..
                  Утре да ви чакам на Лукойл, за кафе??? Към колко мислите да сте там?Ще се радвам да се запознем
                  Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 01-06-12, 13:55.
                  За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от madshpic Преглед на мнение
                    ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ В ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ВКЛЮЧВАМ СЕ ДА ВИ УСПОКОЯ ЗАЩОТО СЪМ ОТ СМОЛЯН СНЯГ НЯМА МОКРО Е ВАЛИ ВСЕКИ ДЕН И ТО КАЧЕСТВЕНОМАРШРУТИ КОЛКОТО ИСКАТЕ КАЛ СЪЩО МНОООГО!АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ НЕЩО КАКВОТО И ДА БИЛО АЗ СЪМ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ С РАДОСТ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ!ЗВЪНКАЙТЕ БЕЗ КОЛЕБАНИЕ 0879311361-ХРИСТО(ИЦО)ПОЗДРАВИ И БЕЗАВАРИЙНО
                    Благодаря колега,като стигнем Смолян ще ти звъннем да се видим .По план трябва да направим лагер около Смолянските езера.

Коментар

Приятно изкарване и ще чакам:много снимки.
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                        Благодаря колега,като стигнем Смолян ще ти звъннем да се видим .По план трябва да направим лагер около Смолянските езера.
                        ЩЕ СЕ РАДВАМ!БЕЗАВАРИЕН ДО ТУК УТРЕ!

Коментар

Снабдени сте с комуникации, искаме и СНИМКИ!!!!
                          Прилично покритие има и на Момчиловата Крепост! (е, не много бързо де).
                          LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                          2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Така просто на групата:Илия,Румен,Либхерчето и семействата са мнооогоо добре бих казал даже за завиждане!Прекарват си чудесно за мен ми беше много приятно да се запозная с цялата група!Пийнахме хапнахме побъбрихме си много приятно да се срещнеш с хора от твоята кръвна група!!!А от тук на татък ще чакаме само снимки и техните разкази

Коментар

Тоо по принцип за целта си трябва пътепис ,ама ние още сме в движение.Това мобилната комуникация ,ама ич не ми я хвалете,щото ей сега имам нещо като връзка.Ретроспекция-добре сме ,променихме доста първоначалния маршрут,ама за един ден като изрежеш 10 кубика дърва по трасето ,почват да ти идват едни други мисли.
                              Към днешна дата останахме два джипа .Екипа либхер отпадна поради тежестта на трасето,но докато бяхме заедно си прекарахме чудесно.В момента сме на хижа Персенк.и за утре се роди идеята да се поразходим до хижа Кабата и едни страхотно място в околността и.Естествено идеята дойде от бушкрафтъри с които се срещнахме на Персенк.Спирам да пиша щото и трябва да се спи.Снимки после.
                              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Чакаме разказа с нетърпение
                                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X