Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕМИНЕ - КОМ - 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЕМИНЕ - КОМ - 2011

Имаше и камера на Варненското Мицобиши но нешто не виждам записи.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
      Имаше и камера на Варненското Мицобиши но нешто не виждам записи.
      стр.10 пост 195 - "Благодарности на Ончо и цялата група за прекрасното време заедно. Беше супер. Видеото от бордовата камера ще го пратя на Иво."

Коментар

Екипажът на Силвестър още обработва материала - има не за филм, а за цял сериал !?!

Коментар

Пичове със събрания материал от някои от вас материалът стана 10GB.СЕГА СЕЛЕКТИРАМ НАЙ-ДОБРОТО И ЩЕ НАПРАВЯ КЛИПЧЕ ИЛИ ЩЕ КАЧА НАЙ-0ДОБРИТЕ СНИМКИ....пОЗДРАВИ ОТ ЛЕГЕНДАТА "СИЛВЕСТЪР" И НЕГОВИЯТ ЕКИПАЖ Очаквайте СКОРОШНО ВКЛЮЧВАНЕ....ЧИЧО ТЕДО ПОТУПАЙ ЗЕЛЕНИЯ КАШОН ПО КАПАКА , КАТО ПОЗДРАВ ОТ СИЛВЕСТЪРА!!!!
          [SIGPIC][/SIGPIC] :cool:[I][B]Всяка индивидуалност е оригинална[/B][/I]:cool:

Коментар

Първоначално публикуван от hapolini Преглед на мнение
            ЧИЧО ТЕДО ПОТУПАЙ ЗЕЛЕНИЯ КАШОН ПО КАПАКА , КАТО ПОЗДРАВ ОТ СИЛВЕСТЪРА!!!!
            Мен ако питаш и двата джипа имат подобна форма - на кашон, само, че с различна големина и цвят, ама все пак Силвестър си е легенда и си затвърди славата, въпреки, че покрай него се моташе едно Паджеро.
            Последно редактирано от Tedo56; 16-08-11, 16:52.

Коментар

На отбор "Катеричка" им хареса връзката между Паджерото и Силвестъра.Пък и признай си-само едни хубави гуми ни липсваха.Проблемите с тока може да се случат на всеки!!!Мисля че достойно се представи нашият кашон!!!Трябва да повторим трака за да го затвърдим,само че този път по айляшката за да има време за всичко!!!

Коментар

Айде макло снимки и от Старозагорската група:

0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

Пичове, това е скалъпено набързо:

Ден 1 http://www.youtube.com/watch?v=A5r851uvXCs

ден 2 http://www.youtube.com/watch?v=V3jbpkVc5BI

Клипчето за 2-ия ден започва с кадри от първия!!?!?!?!?!!!!!

Коментар

Техниката си е техника........... Евала на Малкия за снимките !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                      и единствено Витарите, Силвестър и Нивата закъсваха, но и пригладиха трасето за следващите.
                      Не съм съгласен за мен. Закъсах на едно единствено място-именно на калта след Буковец, но това защото поради глупости в хъбовете-единия не включил, и минах калта само на задно. Е, почти я минах де, накрая спрях, и с лебедката се извадих. На друго място не съм оставал, освен на двете много стръмни изкачвания-до перките на Бузлуджа, и на лифта над Сопот. Ма то е щото не стигна мощност на мотора...

Като ми остане малко повече свободно време ще продължа разказа, доколкото си спомням, че напоследък започнах бързо да забравям.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Не съм съгласен за мен. Закъсах на едно единствено място-именно на калта след Буковец, но това защото поради глупости в хъбовете-единия не включил, и минах калта само на задно. Е, почти я минах де, накрая спрях, и с лебедката се извадих. На друго място не съм оставал, освен на двете много стръмни изкачвания-до перките на Бузлуджа, и на лифта над Сопот. Ма то е щото не стигна мощност на мотора...
                        Кольо, ти пък какво се засягаш. Да не би да си с най-високата и подготвена Витара в България ? На Буковец, къде кара - след мен, кой беше отпред - Витарите на Ончо, Пламен, Нивата на Иван и много други, които пригладиха. Пък и виж сам кво пишеш къде си закъсал, ама това е защото с Пламен все забравяте да пуснете ръчната. И пък като си закъсал какво - нали е оффроуд. Не ме ядосвай - ще те разходя пак да разгледаш Троянските сливи, ама два пъти.

Коментар

Хайде някой ,който знае как да качи трака тука във форума ,да ми прати имеила си на лично да му го пратя там ,че не знам как да го кача тука.

Коментар

Не бе, не се засягам. Но не слагай всички витари под общ знаменател.
                            Моята понеже е много прежалена-минава отвсякъде. Там където големите машини минават нормално, витарата минава с много засилка и мръсна газ. Ама минава. Стига да не ти е жал за машината

Троянските сливи ги видяхме, заповядай ти тук да ви разходим из Шуменските местенца.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от hapolini Преглед на мнение
                              Пичове, това е скалъпено набързо:

Ден 1 http://www.youtube.com/watch?v=A5r851uvXCs

ден 2 http://www.youtube.com/watch?v=V3jbpkVc5BI

Клипчето за 2-ия ден започва с кадри от първия!!?!?!?!?!!!!!
                              Виж сега - като за начало добре, даже и мен ме има достатъчно, а не само едно Паджеро, основно снимано отзад, но е недостъчно като се имат впредвид 10GB материал. Айде давай още.

Коментар

Първоначално публикуван от skoka Преглед на мнение
                                Хайде някой ,който знае как да качи трака тука във форума ,да ми прати имеила си на лично да му го пратя там ,че не знам как да го кача тука.
                                Пламене, пиши на някой от модераторите с молба, за да е сигурно - Чавдар, Златев.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X