Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕМИНЕ - КОМ - 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЕМИНЕ - КОМ - 2011

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
    Виж сега - като за начало добре, даже и мен ме има достатъчно, а не само едно Паджеро, основно снимано отзад, но е недостъчно като се имат впредвид 10GB материал. Айде давай още.
    Следващото клипче ще е само с твоя сливов кашон
    [SIGPIC][/SIGPIC] :cool:[I][B]Всяка индивидуалност е оригинална[/B][/I]:cool:

Коментар

Първоначално публикуван от skoka Преглед на мнение
      Хайде някой ,който знае как да качи трака тука във форума ,да ми прати имеила си на лично да му го пратя там ,че не знам как да го кача тука.
      Eто го трака, разбит в няколко файла.
      Прикачени файлове
      Ние не сме неутрални!

Коментар

[IMG]file:///C:/Users/Home/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
        ТуК дали се вжда кои кого дърпа?

Коментар

С каква програма се отваря това?
          [SIGPIC][/SIGPIC] :cool:[I][B]Всяка индивидуалност е оригинална[/B][/I]:cool:

Коментар

Като гледам някакъв незнаен формат.Преименувай файловете на .gdb и ги отваряш с Мапсорс.
            Ако се съчетаят маршрутите от 2008-ма и 2011-та ще стане невероятен преход
            Последно редактирано от banjo; 19-08-11, 00:02.
            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
            Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
              Като гледам някакъв незнаен формат.Преименувай файловете на .gdb и ги отваряш с Мапсорс
              По-лесно е просто да ги цъкне 2 пъти.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от hapolini Преглед на мнение
                Следващото клипче ще е само с твоя сливов кашон
                Губи се обаче един епизод, а много хора го снимаха - зелен кашон дърпа едно самонадеяно Паджеро от една невинна кал.

Коментар

Има го втората снимка на старозагорци, аз това исках да покажа малко по-горе но неуспешно.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    На друго място не съм оставал, освен на двете много стръмни изкачвания-до перките на Бузлуджа, и на лифта над Сопот. Ма то е щото не стигна мощност на мотора...
                    Е колко е стръмно това изкачване ве????
                    Някой Няма ли клип та да се добие доло-горе някъква представа.

Коментар

На клип няма да се разбере. Имаше снимка по-нагоре, но и тя не дава представа. Както се знае-снимките лъжат. Или по-скоро не лъжат, а показват какво е видял обектива. Но ние не можем да възприемем като на живо.

Да се опитам да обясня с думи.

Като започнахме изкачването(някой май каза, че е 7-8 км) си казах "баси баира, ама ще го качим, скоро трябва да дойде малко по-равно". Е, дойде, ама след няколко километра. Изкачване на първа бавна(витарата е с "бързи" бавни), и ми се струва сериозен наклон. Е, не е кой знае какво, но щом не мога да вървя на по-висока скорост значи не е и малко. И така докато дойдем на 200-300 метра под станцията на лифта. В сравнение с тази стръмнина другата, дето я качвах дотам ми се струваше равна. Газ колкото може(до ламарината), ама на витарата толкова и е душичката, и малко преди да свърши това по-стръмното и увяхна. Обърнах на бензин, за малко повече мощност, но по баира не ще да тръгне. Така с газ до ламарината(съвсем буквално) и на полусъединител с много миризма на феродо, и малко пушек, педя по педя успях да се кача. А няма назад-пътя е тесен, и не могат да се разминат два джипа. Зад мен имаше няколко машини, и ай съм изтървал спирачките-ай съм връхлетял отгоре им. Само напред, и така и стана. После на спускането не ми се видя толкова страшно.

Качвал съм и по-стръмни баири, но къси-до 20-25 метра, и там със засилка неюата стават. Тук за да се засилиш трябва да се върнеш 6-7 км назад...

Ето снимка на изкачването. Обърни внимание на стълбовете на лифта. Те винаги са вертикални както се знае. На това изкачване гадното е не толкова наклона(освен в онази част дето не ми стигна мотор), а дългия участък с постоянен наклон. И почти липсващата възможност за отбиване встрани и пропускане на колоната.
                      А както Пламен(skoka) каза-те сега са оправили пътя. Не ми се мисли какъв е бил преди...

Последно редактирано от Кольо; 19-08-11, 23:27.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                        Губи се обаче един епизод, а много хора го снимаха - зелен кашон дърпа едно самонадеяно Паджеро от една невинна кал.

Тедо, заповядай!

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                          Е колко е стръмно това изкачване ве????
                          Някой Няма ли клип та да се добие доло-горе някъква представа.

По-друго стои като си там ...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            На клип няма да се разбере...А както Пламен(skoka) каза-те сега са оправили пътя. Не ми се мисли какъв е бил преди...
                            По тоя път, преди да го оправят се качваше един московец дефорсак, с леко модифицирана система за охлаждане и с три почивки по петнайстина минути. Лифтът не работеше и нямаше друг транспорт за парапланерите.
                            Всъщност правена е само долната част на пътя. Горната част, истински стръмната си е същата. Може и да имаше повече трошляк преди, щото на слизане беше голям бобслей тоя московец.
                            I get High by going Down

Коментар

Като един от любимите ми маршрути гр.Сопот - х.Добрила - х.Дерменка - Беклемето * (или обратно) през последните 4 години съм го минавал поне по един път в година. Пътят под лифта действително е оправен по забележимо само в началото - под оправяне се разбира приглаждане с гребло, защото имаше големи вади от стичащите се води. Сега по цялото трасе има отточни канали напречно на пътя за отвеждане на водата. След гората си започва камък и там общо взето пътя трудно се променя значително. Трудноста на трасето се изразява основно с постоянния и сравнително голям наклон дълъг приблизително 14км. - трябва да се вдигнеш от 400-500м - гр.Сопот до около 1800м х. Добрила - това си е добра денивилация. Първото изкачване и слизане си е емоция.

Коментар

Еи "Тедо56" пак ме нареди.Имам едно видео със твоя кашон ама нещо не мога да го кача .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X