Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕМИНЕ - КОМ - 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЕМИНЕ - КОМ - 2011

Ехх Тедо започвам да си мисля че съжеляваш за този зелен кашон за сливи дето си го купил .От както видя Силвестъра все за него милееш .Сигурен съм че ще го помниш доста време,както и всички останали .Следващият път обещавам да го обуем!!!А ако желаеш някой път може да ти дам да го покараш да видиш какво е в комустическа японска уазка.Само да ти кажа,че бартери за зелени кашони не правя,ще трябва да си потърсиш друг самурай!!! Поздрави от морето и се надявам да се видим на Приморско!!!
    [SIGPIC][/SIGPIC] :cool:[I][B]Всяка индивидуалност е оригинална[/B][/I]:cool:

Коментар

Тедо, то хубаво обещах да озвуча клиповете с Лили Иванова, но забравих за авторските права, които се държат от Ники с Великотърновския Патрол. Ако позволи, веднага качвам снимките с музикален съпровод .

Коментар

Първоначално публикуван от hapolini Преглед на мнение
        Ехх Тедо започвам да си мисля че съжеляваш за този зелен кашон за сливи дето си го купил .От както видя Силвестъра все за него милееш .Сигурен съм че ще го помниш доста време,както и всички останали .Следващият път обещавам да го обуем!!!А ако желаеш някой път може да ти дам да го покараш да видиш какво е в комустическа японска уазка.Само да ти кажа,че бартери за зелени кашони не правя,ще трябва да си потърсиш друг самурай!!! Поздрави от морето и се надявам да се видим на Приморско!!!
        Илияне братко, отдавна се опитвам да го сменя с нещо истинско тоз кашон, ама на, никой не иска бартер.
        Ще се видим на Приморско и ще видиш какво се прави от троенски сливи расли на баир.

Коментар

Първоначално публикуван от dokholiday Преглед на мнение
          Тедо, то хубаво обещах да озвуча клиповете с Лили Иванова, но забравих за авторските права, които се държат от Ники с Великотърновския Патрол. Ако позволи, веднага качвам снимките с музикален съпровод .
          Ако позволи, за да е по автентично и припомнящо за експедицията, трябва да пуснеш съпровода през радиостанция.

Коментар

Абе Тедо след години когато моето пажеро стане за вторични, ще те потърся да направим бартер за твоя кашон, ставали.

Коментар

Забравих да напиша,че трябва да е пълен със сливи за да си заслужава бартера.

Коментар

Първоначално публикуван от maniaaka Преглед на мнение
                Забравих да напиша,че трябва да е пълен със сливи за да си заслужава бартера.
                Ей видя се светлина в тунела, най-после един иска бартер - ще стане бе.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:9.08 (4).jpg
Прегледи:3
Размер:63.4 КБ
ID:5295767Натиснете снимката за да я уголемите

Име:9.08 (3).jpg
Прегледи:2
Размер:76.1 КБ
ID:5295768 Ей това е мечтата му................но 33ки
                  driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от dokholiday Преглед на мнение
                    Ето няколко клипа и от мен....
                    .
                    Eвала,Геле,много добри клипове си направил.Поздрави на цялата група.

Коментар

Гришане незнам дали потропва каренце ама зелената витара мина без да включва каквито и да е блокажи
                      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                        Гришане незнам дали потропва каренце ама зелената витара мина без да включва каквито и да е блокажи
                        Те Витарите караха и на ръчна, щото едвам ги удържаха. А пък на Колъо на Витарата не само каренце и потропваше, а и купенце - вързано с тел да не избяга и какво ли още не, ама пък стигна докрая. Това е то Витарата - религия, а Дайхацуто, нашиия Силвестър - леген(да).

Коментар

Браво колеги!Чудесно преживяване с много адреналин и красота!
                          Да задам няколко въпроса и аз.Трака поне организаторите нямат ли го?Не ми се вярва че са ви водили все по памет...
                          Миналата година карахме от х. Българка до морето на експедицията на Заралий и ми е интересно откъде сте минали вие.Така че и аз се присъединявам към молбата на колегите за трака!
                          На второ място ме интересува къде точно както отговори един колега на 15мин. от х. Буковец са клиповете с калните коловози в гората?
                          Ако се движите в обратна посока /т.е. към морето/ съм съгласен с този отговор,там и ние затънахме до уши и имаше лебедки,но...при положение че сте ходили на х. Чумерна/а тя е на въпросните 15мин./,от там до х. Буковец може и с лимузина/че и асфалт има на места/
                          От експедицията ни миналата година разбрах че Ст. Планина е доста трудна за преминаване особено на определени места.Няма нищо общо примерно с Родопите и за това питам за интересните местенца,за да мога да съм наясно къде ще има предизвикателство при следващи авантюри.Виждам че и на други колеги им е интересно,така че....очаквам някой да реагира колегиално..
                          П.П.Коле....очаквам с интерес да продължиш разказа си нататък!
                          Поздрави!
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ИваннН Преглед на мнение
                            На 15минути от х.Буковец.
                            Мдаа....като се зачитам по-внимателно от мнението на колегата всъщност не става ястно преди или след хижата са коловозите.Вероятно става въпрос за след х. Буковец и мястото е същото в което и ние миналата година се окаляхме качествено....
                            Ако е така....по пътя не стигнахте ли бариера...и как преминахте от там,че за нас беше голяма дилема/не че не намерихме решение де/....
                            Поздрави!
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Любо, освен по памет, има ги означени черните пътища на картата на GPS - държиш посоката - исток запад. Ако си чел моя пост - най-интересно и трудно е в Централна Стара планина, т.е най-високата - от преди Бузлуджа - до х.Мургана. Има вече и неприятни изненади - като бариери в нищото. За целта се носи секач или ножовка, в краен случай флекс. Пък стига с тая кал бе, нищо особенно - отдоло е твърдо и единствено Витарите, Силвестър и Нивата закъсваха, но и пригладиха трасето за следващите.

Коментар

Калта се намира на 5 мин. от х.Буковец посока Иваново хорище.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X