Кога ще е ясно къде ще е лагера преди тръгване или кога точно и от къде ще се тръгва? Сборен пункт демек и място за начално опознаване и проверка на готовността.
Събота 16.30 паркинга на МЕТРО Бургас за които ще потеглят от града за Иракли. Евентуално пристигане в Иракли около 18 часа. За Ахелоици КПП то на Сънито.
Аз от Стара Загора трябва да отида до Варна да оставя децата. След това тръгвам към Иракли. Има ли конкретно място, където да се търсим? Ако има и други, които тръгват от Варна на 30ти може да караме заедно.
Аз от Стара Загора трябва да отида до Варна да оставя децата. След това тръгвам към Иракли. Има ли конкретно място, където да се търсим? Ако има и други, които тръгват от Варна на 30ти може да караме заедно.
Ще има жената, ще свърши работа към 16:00 и към 17:00 може би потегляме от Варна на 30.07.
Ончо теб от тази кал ли те достраша През каква много по голяма си ни прекарвал това е все едно мини траялче
Двата модела радиа се чуват вече днес ще отключа и другото
А и от радиатора спряха да излизат балончета така , че трябва да се срещнем в калта
Където не стига Нива, се стига с хеликоптер.
LZ5MP KN32PQ loc. Aytos Михаил Малчев
СК "Геа офроуд 4х4" Лада Нива 4x2 и 4x1
gsm: 0888302036
Не остана, още един ден и почва калната седмица.Какво по хубаво от това да се окаляме като прасета.
Те нашите джипки забравиха какво е кал бре.Дават го цялата седмица дъжд,и ми се струва,че ще пада голямо дърпане.
Коментар