Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕМИНЕ - КОМ - 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЕМИНЕ - КОМ - 2011

Колеги, второто клипче от по-горния пост с калните коловози в кой участък от маршрута е снимано?

Коментар

Клипчетата са супер!Като ми остане малко време и аз ще пусна материала-извинявам се че до сега не съм качил нищо!!!
      Давайте още материалиии!!!
      [SIGPIC][/SIGPIC] :cool:[I][B]Всяка индивидуалност е оригинална[/B][/I]:cool:

Коментар

Малко критика
        Страхотна експедиция, страхотни снимки (колкото повече толкова по добре) и клипове. Но никой не написа разказ (или аз съм пропуснал, ако е така - моля за извинение, и за линк)
        Моля за повече подробности, в колко тръгвахте сутрин , по колко време карахте и други.

Коментар

Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнение
          Колеги, второто клипче от по-горния пост с калните коловози в кой участък от маршрута е снимано?
          На 15минути от х.Буковец.

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
            Малко критика
            Страхотна експедиция, страхотни снимки (колкото повече толкова по добре) и клипове. Но никой не написа разказ (или аз съм пропуснал, ако е така - моля за извинение, и за линк)
            Моля за повече подробности, в колко тръгвахте сутрин , по колко време карахте и други.
            Да, наистина ще е интересно за много хора от форума един такъв описателен разказ, а също и ако може по-подробно описние на изминатия маршрут в детайли. Иначе снимките и клиповете са страхотни, пускайте още ако има!

Коментар

Който има трака да свирка.......може да се организираме в калния период!Ноември декември!
              driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                Който има трака да свирка.......може да се организираме в калния период!Ноември декември!
                Като си със нови Силверстони, дай сега в калта, да ппокажеш какво можеш.
                Търси връзка с Кольо, той ще ти помогне да го намериш от Данчо.

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                  Търси връзка с Кольо, той ще ти помогне да го намериш от Данчо.
                  Доколкото разбрах-и той го няма...
                  А въпреки гумите(даже и с вериги да си) има места дето ако е кално не може да се качиш, или ще слизаш на шейна.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                    Малко критика
                    Тръгвахме сутрин 8.30-9 часа, карахме средно по около 140км. до около 19 часа и правихме бивак, ако не сме стигнали до хижа. На хижите - някои в хижите, нали трябва да се изкъпваме от време на време, други пак на палатки и съответно спявка с различна сила и продължителност - зависи калко сме се уморили или зажадняли.
                    Тъй като бях без навигатор, не можех да снимам много. Надявам се на хората които се скъсаха от снимане да пуснат някакъв репортаж.
                    Най интересни бяха дните в Централния Балкан. Изкачване на хубави баири по билото до Бузлуджа, от с. Тъжа-Кадемлийското пръскало до Табите - вр.Ботев(в мъгла, та не се видя нищо за жалост), качихме се и под лифта от гр.Сопот до х. Незабравка. Там от Централен Балкан, при положение, че обещаха да ни пуснат, ни върнаха. Та се получи в един ден качване и слизане на този маршрут, който за хора минаващи го за първи път си е адреналин. От там асвалт плюс черно та до х.Дерменка, където нощувахме. От Дерменка - Беклемето - спускане към Зеленика, с една премка за опознаване на Троянските сливови градини, с.Чифлик, с. Рибарица, та до райна на Дивчовото. И в този ден имаше добри спускания и изкачвания. Тъкмо направихме лагера и софрата в една хубава местност до рекичка,(имаше по горе постове със снимки от къпещи се), като ни запука един дъжд с гръмотевици, ела да видиш какво става. Имаше скоростно опъване на палатка в тъмно и дъжд - Светльо и Дени, а след дъжда имаше конкурс за най наводнена палатка - спечели Гено от Лозен-имаше в предните постове снимки какво му тече от възглавницата. След дъжда си доядохме и допихме.А след това отново здраво друсане та до Седемте престола където всичко беше затворено - манастир, кръчма, всичко. Хайде обратно до едно добро хотелче със хубава кухня и зоологическа градина. И като последна вечер познайте какво се случи в кръчмето, където Бойко от Лозен почерпи в аванс за рожденния си ден.
                    На другия ден друс-друс и пак друс с скорост - 3-4-5км/час до х.Ком, където ни посрещнаха с гранична полиция, музика и КАТ.
                    Ами в най кратък вид това е .

Коментар

... до х.Ком, където ни посрещнаха с гранична полиция, музика и КАТ.
                      ... и аз... малко по-надолу....
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                        П.С. Групата от Сандански още нищо не сме видяли, а Ангел щрака като за последно...
                        Ники, то щраках, щраках и само 1/3-та от снимките са добри. Скоро ще кача снимки и клипове...... може и озвучени с Лили Иванова .

Поздрави на цялата група!!!

Коментар

Да се опитам и аз, ще се постарая да е малко по-художествено(аз и художествено... ама карай).

Не можах да хвана началото защото бях в Сливен на съустезанието на antiroad. Плана беше да се присъединя към групата някъде край Върбица на първата нощувка. Данчо(Йордан Йорданов) трябваше да ми даде точно място за среща, ама стана друго...
                          На връщане от Сливен той се обади и каза, че не са могли да стигнат до Върбица, и решихме да оставим срещата ми с групата за понеделник сутринта. В 9:30 трябваше да съм в центъра на градчето, а после лесно.
                          Да, ама нееее...
                          Докато се връщах от кауфланд в понеделник сутринта(а там ходих да си купя две столчета, специално за прехода като впоследствие се оказа,ч е само ги разкарах из половин България, ама как да е...) астрата скъса ангренажен ремък. Мамицата и, точно сега ли намери да прави въртели-когато времето ми е разчетено до последната минута. С помощта на Румен Милков(freeflyer) замъкнахме колата до гаража, яхнахме витарата и газ към Върбица. Загубих може би над половин час. По пътя звъни Данчо да каже, че ме чакали... Стана ми малко кофти-цяла група да чакат мен, ама витарата толкова си върви.
                          Най-накрая стигнах до там където ме чакаха, и разбрах, че едната част от групата е тръгнала, а друга(лозенци) са останали да оправят спукана гума. С клещи и фитил гумата беше залепена, малко компресор, и тръгнахме и ние.
                          На Данчо на Диското му се развигайката която държи задния носач към рамата:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0102 (Medium).jpg
Прегледи:1
Размер:88.1 КБ
ID:5295687

Няколко човека се върнаха да търсят изпадалите детайли, но се върнаха само с жълтия тампон. Добре, че носех колан и тресчотка, стегнахме моста към рамата, и така дискавърито стигна до Котел където в сервиз оправиха всичко да е като трябва да бъде.
                          Оттам без особени премеждия стигнахме до Котел където се присъединихме към останалите. Получих си стикери и тениски, малко майтапи, малко хапване, че беше минало обяд и хайде пак по маршрута.
                          Стигнахме до хижа Чумерна. Но там преди нас се настанили пешеходни туристи тръгнали по същия маршрут, но в обратна посока. Леглата в хижата нямало да стигнат за всички, и ни посъветваха да отидем в друга съседна хижа-Буковец. Там ни посрещнаха топло, имаше и баня с топла вода за тези които искат да се къпят. Ние като любители на палатките си намерихме удобно местенце, и след вечеря в общата столова на хижата се предадохме на Морфей.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Тръгвахме сутрин 8.30-9 часа, карахме средно по около 140км. до около 19 часа и правихме бивак, ако не сме стигнали до хижа. На хижите - някои в хижите, нали трябва да се изкъпваме от време на време, други пак на палатки и съответно спявка с различна сила и продължителност - зависи калко сме се уморили или зажадняли.
                            Тъй като бях без навигатор, не можех да снимам много. Надявам се на хората които се скъсаха от снимане да пуснат някакъв репортаж.
                            Най интересни бяха дните в Централния Балкан. Изкачване на хубави баири по билото до Бузлуджа, от с. Тъжа-Кадемлийското пръскало до Табите - вр.Ботев(в мъгла, та не се видя нищо за жалост), качихме се и под лифта от гр.Сопот до х. Незабравка. Там от Централен Балкан, при положение, че обещаха да ни пуснат, ни върнаха. Та се получи в един ден качване и слизане на този маршрут, който за хора минаващи го за първи път си е адреналин. От там асвалт плюс черно та до х.Дерменка, където нощувахме. От Дерменка - Беклемето - спускане към Зеленика, с една премка за опознаване на Троянските сливови градини, с.Чифлик, с. Рибарица, та до райна на Дивчовото. И в този ден имаше добри спускания и изкачвания. Тъкмо направихме лагера и софрата в една хубава местност до рекичка,(имаше по горе постове със снимки от къпещи се), като ни запука един дъжд с гръмотевици, ела да видиш какво става. Имаше скоростно опъване на палатка в тъмно и дъжд - Светльо и Дени, а след дъжда имаше конкурс за най наводнена палатка - спечели Гено от Лозен-имаше в предните постове снимки какво му тече от възглавницата. След дъжда си доядохме и допихме.А след това отново здраво друсане та до Седемте престола където всичко беше затворено - манастир, кръчма, всичко. Хайде обратно до едно добро хотелче със хубава кухня и зоологическа градина. И като последна вечер познайте какво се случи в кръчмето, където Бойко от Лозен почерпи в аванс за рожденния си ден.
                            На другия ден друс-друс и пак друс с скорост - 3-4-5км/час до х.Ком, където ни посрещнаха с гранична полиция, музика и КАТ.
                            За нещо такова говорех. Благодаря

Коментар

Ето няколко клипа и от мен....
                              .

Коментар

А така Ангеле. Браво! Но и ти като политиците - "Може клиповете да са озвучени с Лили Иванова." Да, ама, не.
                                От първия клип се вижда, както вече бе казано, че Силвестър си е оборудван с Паджеро и хич не му пука от калта и овразите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X