Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Турция

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    Абе хора кво правите???!!! Ква е тая тема и какво общо има с оф роуда /камо ли с БГ/? Няма ли в България достатъчно тур агенции за реклама на югоизточната ни съседка?! Тук има достатъчно кючек и ориенталщина/ за което Европа ни е крайно признателна/ за да превъзнасяме и в този форум романтична Анадола. А за вазелина темата е излишна- на повечето българи не им трябва, те сами си разтварят....

    Коментар


    • #47
      Уважаеми deian,

      Темата е за Турция. По света лоши страни няма, има само лоши хора но пък те нямат прерогатива да живеят само в определени страни.

      Темата има общо и с офроуда. Много от нас със сигурност в следващите години ще карат в по-близки и далечни дестинации сред които е вероятно да бъде и Турция.
      VPetrov.photography

      Коментар


      • #48
        Sapanca-intercity trophy 2006

        привет,
        сега видях новия дизайн на сайта


        но за Турция,
        може би съм един от първите участници на Off Road
        в Турция от България
        Бяхме в гр. Измит
        Sapanca-intercity trophy 2006
        ако се интересувате за .........
        на адрес ние сме онагледили как е в Турция

        www.4x4shumen.ro-ni.net
        ......................................................................
        siko

        Коментар


        • #49
          Турция: Ичмелер-Мармарис

          Лагуната в Ичмелер до Мармарис е нещо което трябва да бъде видяно, следващата такава е оная под хълма на спасителя в Рио де Жанейро. Мисля че тая в Мармарис е по близко нам. А и като втора дестинация точно от там горещо ще ви препоръчам Родос. Уникален е !!! Относно гостоприемство и обслужване няма да обсъждам, нашите ресторантьори и хотелиери могат само да се учат от колегите си там. Именно от там като допълнителни дестинаций можете да видите : гроба на Дева Мария, храма на Артемида, Памук кале - стария римски град с басейна с уникална термална вода, Ефес с амфитеатъра, острова на Клеопатра с неговия изумителен по ситен от пилинг, пясък.
          тези които се доверят на думите ми и направят тази дестинация ще са пре-доволни от видяното, а отделно ще им е по тънко от всякакъв тип летуване в БГ.
          най добра цена за хотел и като качество и като линия на плажа ще имате в х-л Л'етоал на първа линия на плажа. Единствения наказан хотел в Ичмелер от 5 на 4 звезди...сега се борят да си върнат звездата и а си кихнал 3ма летят със сълфетки и въпрос имате ли проблем сър
          S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
          или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
          пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

          Коментар


          • #50
            Re: Турция

            Погледнете и 2canadiansonbikes.com, има доста снимки от Турция и Близкия Изток, заедно със информация за пътни условия и цени. Те са с мотори, но просто да си набележите цели за пътувания.
            Ride to arrive.

            Коментар


            • #51
              До: Турция

              Колеги имали някои прясна информация относно посещение вТурция.По конкретно по маршрут :Одрин ,Дарданелите,Троя,Пергам,Измир,Ефес,Памуккале,Мармарис.Мивслиме нещо за Гергьовден.Как са пътищата ,такси ,хотели ,полиция,грабежи и друго, каквото се сетите.Темата е стара та рекох малко прясна информация да почерпя.

              Коментар


              • #52
                До: Турция

                Моята информация е от октомври месец 08 год, но едва ли нещо се е променило. Пътят е хубав, нищо, че е натоварен. Препоръчвам да карате по него, а да не се качвате на ферибот, защото очарованието ще изчезне. Полицаи има и следят строго, често виждах спрени коли и не само с техни номера...Спахме в Колин хотел в Чанаккале-апартамент 130 долара, но имахме 4 нощувки, иначе цената е около 15 долара повече + олл инклузив / храна, басейни, др. простотии/. Другите хотели бяха по-малки единия беше 25 евро на човек, др 20. Гледай да плащаш в турски лири или долари, че с еврото излиза през трънски курс. Относно обмяната в чейндж бюра-не сме имали проблем-май нямаше почти разлика с банките.За грабежи в туристическите региони дума не става изобщо- те са си полицейска държава и законът май си е закон!Храната е хубава, напитките са по-скъпи, но зависи от големината на курортното място.
                Туристическите обекти са перфектно описани и организирани.Отделете време за Измир-огромен и хубав град! Ако имате време в яхтеното пристанище на Чанаккале е троянския кон, който американците са оставили след снимките на филма.Пазарете се задължително, щото м/у другото руските туристи направо развратиха търговците-такива цени слагат, че ме хваща яд на тях, но това е търговията ...
                Смело грабвайте куфарите и весели празници!

                Коментар


                • #53
                  До: Турция

                  Първоначално публикуван от deian Преглед на мнение
                  Абе хора кво правите???!!! Ква е тая тема и какво общо има с оф роуда /камо ли с БГ/? Няма ли в България достатъчно тур агенции за реклама на югоизточната ни съседка?! Тук има достатъчно кючек и ориенталщина/ за което Европа ни е крайно признателна/ за да превъзнасяме и в този форум романтична Анадола. А за вазелина темата е излишна- на повечето българи не им трябва, те сами си разтварят....
                  Туристическа Турция с лъскавите хотели е предостатъчно рекламирана и известна.
                  Но в тази близка страна има такива природни феномени, толкова древна култура, че да я гледаме пренебрежително не е хубаво.
                  Реших тази пролет да мина през Анкара, на юг Туз Гьол, Аксарай, Кониа - древна турска столица, Испарта, и после - информативно по курортното крайбрежие.
                  Всякакви предразсъдъци падат, като се потопиш сред хората, като ти се наложи да ти помогнат...

                  Коментар

                  Активност за темата

                  Свий

                  В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                  Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                  Зареждам...
                  X