Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Турция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Plamen WR
    Естествено - 4 снимки между Кютахия-Адапазаръ (Комшу, триптик вар мъ? Вар... ), и на Дерекьой го сдаваш на абито на гишето. Той те поглежда съчувствено... "Вай, вай... Алтъ юз долар, лютфен...." Че такива работи

И забравих да спомена, че там за мотор извънградско е 80 км/ч ограничението (това никъде не го пише по границите), а мен последните два пъти ме засякоха с 93 и 96 км/ч! Не съм карал като бесен, но българин с мотор явно скача веднага в най-горната категория.
    Пламен доста добре се справяш с турския

Коментар

Никой не казва как стои въпроса с манафлъка.
      Трябва ли да си нося вазелин като посещавам Турция?
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев
        Никой не казва как стои въпроса с манафлъка.
        Трябва ли да си нося вазелин като посещавам Турция?
        Георги, ако си падаш по мана'в'и и тук в България можеш да ги намериш. Няма нужда да ходиш чак в Турция!

Коментар

Засега не си падам, но съм слушал някои сентенции от рода на:" Жената е за разплод, а мъжът за удоволствие" и пр. А съм чел и " Житие и страдание грешнаго Софрония", където младия Софроний Врачански има доста силни преживявания в Истанбул..... там мекици едни....
          А ти не го приемай толкова лично. Просто човек трябва да е подготвен за това, какво може да очаква. Ако тези традиции все още съществуват ние трабва да знаем.

Коментар

чувал съм, че с Вазелин, зора е двоен
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

бахахаха
              Вазелин Григориевич .... проходите пожалуйста !

Коментар

" Жената е за разплод, а мъжът за удоволствие"
                Поговорката е "Мъжка дупе - печена ябълка"

Ако имаш такива увлечения, мястото е подходящо да сбъднеш мечтите си... хем няма да те види някой комшия/познат
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ако трябва да цитирам Башмайстора " Айде нема нужда..."

Коментар

Ако трябва да цитирам Башмайстора " Айде нема нужда..."
                    не забравяй, че ти зачекна темата "От веднъж става ли се..." сигурно си имал нещо наум

Преди 2 седмици си говорих с турски милионер на едно търговско изложение в Мюнхен... Нищо останало от времето турското робство не видях у него За разлика от няколко БГ-колеги, които обикаляха щандовете и пиеха бира с вурстчета на аванта "ала Бай Ганьо"

Коментар

Дяволе сложи си чалма па тогава Off-road

Коментар

Преди 2 седмици си говорих с турски милионер на едно търговско изложение в Мюнхен... Нищо останало от времето турското робство не видях у него За разлика от няколко БГ-колеги, които обикаляха щандовете и пиеха бира с вурстчета на аванта "ала Бай Ганьо"
                        А твоите колеги милионери ли са? Щото ако не са не ги сравнявай с турския милионер. Милионерите имат друг поглед върху света.

А тема " От веднъж става ли се ........?" въобще не съм зачеквал.
                        Просто както Тайланд е известен с "масажите" и девойките са включени в цената на нощувката( заедно със закуската), така и на Турция и се носи славата ( може и да е стара слава, незнам).

Коментар

А твоите колеги милионери ли са? Щото ако не са не ги сравнявай с турския милионер. Милионерите имат друг поглед върху света.

Просто както Тайланд е известен с "масажите" и девойките са включени в цената на нощувката( заедно със закуската), така и на Турция и се носи славата ( може и да е стара слава, незнам).
                          Много интересно, 16 години съм живял там но не сам чувал такава традиция до сега.
                          [иначе има някои филми кадето хомосексуализма между мъжете е била тема (като "Хамам").Хамам=турска баня.
                          Представителя на всичките хамами в Турция стачкува как може да се направи такъв филм, хората не са идвали на хамам заради този филм. Питали го дали е гледал филма, той отговорил "НЕ". После са го закарали на галта на филма и след филма са го питали какви са му впечатленията. Отговора е бил : "Филма си го бива, но само едно нещо не ми хареса; "Защо Турчина беше долу, нали е турски филма трябваше да е от горе"

Коментар

...
                            а... сигурно някой друг е питал дали да си носи вазелин?

между другото, точно в Тайланд, ако те заговори "момиче" високо над 1.55м, най-вероятно е травестит :x

а масажите ВЪОБЩЕ не са включени в цената!!! Мои познати платиха по 500гущера за "масаж" на плажа... Идват момичетата и започват да ти масажират раменете както си лежиш в шезлонга на плажа /нищо ХХХЛ-ско/ и после "500 долара, плийз!" Наште хора казали "Кви 500 долара? Я си..." и след пет минути пристигнала тумба сводници-главорези и наште освен, че дали парите, даже благодарили вежливо

Въобще трябва да се има едно наум в Тайланд

Коментар

За Георги Василев ......

Колега, направи си труда да отидеш в Турция .....

Първо
                              Посети ГРАД с 16 000 000 жители (официално) реално над 22 000 000 поживей 4-5 дена в него ... виж какво ядат, пият ... е.ат хората
                              Запознай се с историята, забележителностите ..
                              Усети духа, атмосферата ..... па ела ..... да се лъжем ....
                              Но не на организирана екскурзия.

После иди някъде по морето сам с кола .... в европейската.... може и в азиатската част .... спи 2-3-5 дена в хотел, после наколко дена на палатка .... търси си храна и вода САМ! ....

Разкажи ..... тогава!!
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

за помощ !

В Турция мисля че единственния ви проблем ще е езика. Готов съм да помогна на всеки който има проблем с езика в Турция. Тези които ще ходят в Турция и имат нужда от помощ ще си дам мобилния телефон да ми се обадят. Искам да кажа че може да ми се обадите и да ми кажете това което искате и аз да се разбера с въпросните хора на турски.
                                Ако мислите че ще съм в полза изпратете ми съобщение тук и ще ви дам номера си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X