Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Турция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
    плажовете със ситни камъчета много ме кефят, но жената все мърмореше, че и боцкало
    в нашия случай беше обратно, жената се кефеше, а аз се опитах да мърморя. но най голямата изненада беше, че въпросните камъчета бяха абсолютно гладки и не бодяха, така че и аз спрях да мрънкам
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Re: Дявол Коледа

Ефес Пилсен може да се намери във всеки магазин на Рамсторе или Метро.
      дори го има и в някои магазини на фантастико (стрелбище)

Първоначално публикуван от Дявол Коледа
      Ти направо ми препокриваш мнението за Турция и по слецялно за Кушадасъ относно бирата добре че ме подсети всеки който отиде там задължително да изпие една бира Ефес ми е любима бира и до ден днешен но в България съм я виждал само на едно единствено място в едно заведение на магистрала Тракия малко след София

Коментар

Турция

Роден съм в България но живях 16 години в Турция, г.Измир (най-културния град в Турция)
        Ако имате въпроси спрямо Турция може да ме питате. На много места съм ходил там и мисля че ще съм ви в полза.

Коментар

Ми и аз сам ходил в турция N пъти даже съм работил в анталия да ви кажа най скъпия и наи хубавия курорт е анталия да не пропуснете да идете в Кемер в Magic Live, limra и най хубавия и нов хотел Кремал /копие на кремал в москва 1:1 само дет реката я няма/ за кушадасъ преди да стане така развит беше воена база за 10 на години го развиха. А бе да ви кажа Турция е ези курорти дет сички сте одили и ги знаете Истанбул /кв.Авджълар 500 000 българи има навскаде българска реч/ Бурса също само българи , от части Анкара се пак е столица - всичко друго е щкарто. Хахах макар 2 те ми по големи сестри да живеят там аз никога небих отишал за по дълго от 3 дена не сам и ходил де на мен не ми харесва там но бих ви предпорачал Фетие организират се някакви мини off-road турчета, най благоприятното място за парапланери /в света/ ниски цени. Но като идеш и вникнеш в същинския вид на Турция нямам думи. А нам мен лично и Танзания да ида първи пат ще ми е супер гот защото е 1 път . Се пак ако някои иска да оди да пита ще му кажа каде да иде и каде да пазарува при българи Също в Енез е много яко особено зимата пълно е с жипове кой за лов кой за off-road. А бе аз да си кажа на мен не ме кефи тва е.

Коментар

cepgap
            А защо се върна в България?

Коментар

Работa

Първоначално публикуван от iboni
              cepgap
              А защо се върна в България?
              Работя за на една Турска фирма от Измир, която произвежда керамични плочки. Представител съм за България.

Коментар

съжалявам че не мога да споделя мнението на 1% от българите които смятат че турция е великия рай, но поне като триеш ми пусни едно лично че да знам кой от тримата го е направил..

така че като това изтриеш, поне кажи кой си. редно е

Коментар

бях в Турция миналата година. В Анталия, хотел Грийн Палас.
                  Непостредствено до въпросния прехвален Кремъл.
                  Грийн Палас е супер хотел - и за размерите на околните комплекси си е направо малък - само 900 стаи.
                  Иначе има невероятни басейни + събствен плаж. И ОГРОМЕН парк. За тези които искат и да си имат естествена сянка това е от голяма важност. Ултра ОЛ Инклузива си е наистина УЛТРА и ОЛ ! - за разлика от някои от съседните хотели, където ти сервират некаква манджа и толко.
                  Само за сравнение мога да ви кажа че имаше невероятно разнообразие на риби, скариди октоподи и други морски неща на корем. Месата не го броим.
                  Ако някои иска да ходи натам ще му пратя снимки и прочие. Хотелът не е от евтините, но си струва определено. Внимавайте с офелтите - има и големи тесли. Заедно с нашия чартър пътуваха и едно семейство, настанени през един хотел от нашия .. върнаха се особено разочаровани и недоволни, а разликата в пакета ни беше 50 - 60 Е. !!!

Коментар

Аз съм карал няколко тура с мотор в района западно от Зонгулдак-Анкара-Коня-Анталия, минавал съм през почти всички забележителности. А там има какво да се види - Аспендос, Термесос, Мира, Памуккале, Троя - и това са само най-известните, има и десетки други не толкова известни места. Аз затова не ходя на организирани екскурзии, предпочитам собствения транспорт (желателно мотор). Препоръчвам ви шосето през Измир-Фетие-Каш-Анталия, много е красиво и върви над морето през горички или по ръба на скалите, над самите вълни.
                    Относно курортите, пред Кушадъсъ, Мармарис и Бодрум предпочитам Кемер, място предимно за млади хора (80% са дружинки от самотни рускини, възпламеняващи си от вълшебните думи "Болгарские байкерьi" ).
                    Вмимавайте с глобите, един екип ви снима и вторият ви спира след 2-3 км. Няма възможност за договаряне, направо ви отсичат главата с 180 YTL. Това май правеше около USD 150. Единият път ме изтърсиха USD 600 на Дерекьой-М.Търново, чак на турчина му стана мъчно за мен
                    Ride to arrive.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen WR
                      Аз съм карал няколко тура с мотор в района западно от Зонгулдак-Анкара-Коня-Анталия, минавал съм през почти всички забележителности. А там има какво да се види - Аспендос, Термесос, Мира, Памуккале, Троя - и това са само най-известните, има и десетки други не толкова известни места. Аз затова не ходя на организирани екскурзии, предпочитам собствения транспорт (желателно мотор). Препоръчвам ви шосето през Измир-Фетие-Каш-Анталия, много е красиво и върви над морето през горички или по ръба на скалите, над самите вълни.
                      Относно курортите, пред Кушадъсъ, Мармарис и Бодрум предпочитам Кемер, място предимно за млади хора (80% са дружинки от самотни рускини, възпламеняващи си от вълшебните думи "Болгарские байкерьi" ).
                      Вмимавайте с глобите, един екип ви снима и вторият ви спира след 2-3 км. Няма възможност за договаряне, направо ви отсичат главата с 180 YTL. Това май правеше около USD 150. Единият път ме изтърсиха USD 600 на Дерекьой-М.Търново, чак на турчина му стана мъчно за мен
                      за Кемер и рускините си прав ! Абе в Анталия рускините са навсякъде (в горната изгладняла конфигурация) Даже и от жена ми, която си беше до мен не се посвениха
                      А тия глоби къде ти ги изплющяха човече ??
                      600 УСД ! малиии

Коментар

за 600 зелени нарушението ще да е било такова, за което в други държави прибират на топло
                        човек като е в чужда държава, поне малко трябва да се съобразява с правилата... /абе то и в БГ щеше да е хубаво, ако повече хора се съобразяваха/...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen WR
                          Пламен, теб малко са те обрали. Не съм чувал за такава глоба която да е 600 $.
                          Какво си направил че са те глобили така? Не може да е за повишена скорост?

Коментар

Първоначално публикуван от cepgap
                            Пламен, теб малко са те обрали. Не съм чувал за такава глоба която да е 600 $. Какво си направил че са те глобили така? Не може да е за повишена скорост?
                            Защо да не може? Може и да няма глоба $ 600, ама колегата пък може на няколко пъти да е карал с, да речем, $150 в час
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93
                              Първоначално публикуван от cepgap
                              Пламен, теб малко са те обрали. Не съм чувал за такава глоба която да е 600 $. Какво си направил че са те глобили така? Не може да е за повишена скорост?
                              Защо да не може? Може и да няма глоба $ 600, ама колегата пък може на няколко пъти да е карал с, да речем, $150 в час

Коментар

Естествено - 4 снимки между Кютахия-Адапазаръ (Комшу, триптик вар мъ? Вар... ), и на Дерекьой го сдаваш на абито на гишето. Той те поглежда съчувствено... "Вай, вай... Алтъ юз долар, лютфен...." Че такива работи

И забравих да спомена, че там за мотор извънградско е 80 км/ч ограничението (това никъде не го пише по границите), а мен последните два пъти ме засякоха с 93 и 96 км/ч! Не съм карал като бесен, но българин с мотор явно скача веднага в най-горната категория.
                                Ride to arrive.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X