Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мароко 2015

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Мароко 2015

Голям кеф сте си направили,поздрави.
    878511557

Коментар

В северната част на Африка - нормално - са само Тойоти, по на юг е иначе.
      Чети и други теми, не само свързаните с Тойота и ще разбереш, че не си първият тръгнал из черният континент, някои и повечко са пропътували
      Примерно преди почти две години от север на юг го прекоси Иван Въжаров. Не прочетох нещо лошо за друга марка в неговата тема.
      Въпрос на възпитание, явно.
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Лошо или добро възпитание изпотрошените Лендита, които видях не бяха никак малко....без значение кой под ред съм в Африка.
        Започвам да съжалявам,че изобщо подех тази тема.....не за ленд ровърите, темата изобщо! Нито съм я пускал аз, нито съм искал да пускам тема за пътуването ми. Качил съм над 350 снимки почти в реално време. Отне ми много часове да ги кача и 'кво? Започнахте да се засягате на джип. Баси лигльовците! 'Никви теми за пътуванията ми повече.

Никога не съм бил роб на марка....просто намерих возило, което ме вози от точка А до точки Б,В,Г...Я и ме прибира на точка А.... Чиста случайност, че е Тойота.....намерих я за без пари и я купих...

Коментар

• Мароко 2015

Я кажи ти защо си такъв противник на бензинките. Каза, че има причини на такова пътуване да си с дизел и не ги сподели.
          Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
          Drag Grand Canyon Daily
          Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
          LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
            Я кажи ти защо си такъв противник на бензинките. Каза, че има причини на такова пътуване да си с дизел и не ги сподели.
            Предполагам поради факта че са икономични, а стрите дизели са и почти всеядни, което е голям плюс при пътувания във места с неясни доставки на горива.
            Със 200л. Дизел ще измине повече километри от същата кола със бенизов двигател и 200л бензин.

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              В северната част на Африка - нормално - са само Тойоти, по на юг е иначе.
              Бихте ли пояснили как така става иначе?
              Чети и други теми, не само свързаните с Тойота и ще разбереш, че не си първият тръгнал из черният континент, някои и повечко са пропътували
              Примерно преди почти две години от север на юг го прекоси Иван Въжаров. Не прочетох нещо лошо за друга марка в неговата тема.
              Въпрос на възпитание, явно.
              Понеже го давате за пример ще помоля да уточните въпросният Иван колко менения има по темата и колко снимки е качил лично?
              [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от iansto Преглед на мнение
                Бихте ли пояснили как така става иначе?

Понеже го давате за пример ще помоля да уточните въпросният Иван колко менения има по темата и колко снимки е качил лично?
                Аз само да напиша, че не Иван пътува, а колегата му от Мото пфое Сашо Костадинов... И си беше епична езда с Ленди. И въобще, разгледайте оная тема, щото е стойностна и еквивалентан на пътуването на Бойко и Мони през 2010 г. но с джип...

Коментар

Едно е да тръгне НОВ Ланд Ровър със всички видове спомоществувателства и ремонти и т.н от Спонсора, на първото си и последно пътуване, а друго е да тръгне 20 годишна Тойота..и да се върне...здрава ...не строшена...и пак да може да тръгне...Бяха Ланд Ровърите...преди 80-та, а производството на истинските Тойоти продължи още цели двадесет години...
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

По мое мнение трябва да сме благодарни на човека, осъществил това пътешествие и направил ни съпричастни с цялата подготовка, всички детайли и най-важното-с бюджета. Бюджет, който доказва че всеки може да се справи, стига да подготви колата си.
                    Той се пошегува за Ровърите, а те се обидиха.
                    Винаги съм вярвал, че в офроуда е важно сърцето и споделянето на преживяното, а не марката на колата..................е, за шеги става, ама тук нещата се взеха на "нож".

Просто поредицата от такива писания води само до отлив на хора, имащи какво да кажат. вече доста такива знам.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                      Едно е да тръгне НОВ Ланд Ровър... Бяха Ланд Ровърите...преди 80-та...
                      Не се излагайте, карайте си кой каквото си е избрал и проявете уважение към избора на колегите си. Съвсем извратихте темата.

Коментар

Чети и други теми, не само свързаните с Тойота и ще разбереш, че не си първият тръгнал из черният континент
                        Че той кога е казвал такива неща? Нали знаеш като не ти харесва какво се прави?
                        Иво (таксито) Андреев
                        0988 91 80 50
                        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Чети и други теми, не само свързаните с Тойота....
                          В тукашния раздел на Тойота съм влизал два или три пъти....И по принцип чета рядко теми за Тойота.По-интересни са ми за Вранглерите, че са като ЛЕГО и имат какви ли не превъплъщения.

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                          Никога не съм казвал, че съм ПРОТИВНИК, чети правилно Не бих избрал бензина заради по-капризния по принцип бензинов мотор и разхода. Същата Тойота с 4.5 бензин щеше да изгори точно два пъти повече гориво. Аз изгорих около тон и половина...смятай сам разликата

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                          Аз само да напиша, че не Иван пътува, а колегата му от Мото пфое Сашо Костадинов... И си беше епична езда с Ленди. И въобще, разгледайте оная тема, щото е стойностна и еквивалентан на пътуването на Бойко и Мони през 2010 г. но с джип...
                          Мерси Ице! Следих тогава разходката с интерес. Аз имам малко по-различни разбирания за начина на провеждането и. Най-малкото нямаше да ползвам самолет толкова често Това държа да отбележа няма НИЩО ОБЩО с марката автомобил използван! Дифендър + Африка = Класика! Харесвам да гледам класика, не да съм участник в нея

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                          Винаги съм вярвал, че в офроуда е важно сърцето и споделянето на преживяното, а не марката на колата..........
                          И аз вярвам в това и за това съм готов да продължа разказа. Не, че остана много. Дано не ми се налага да раздавам пак дамски превръзки и тоалетна хартия

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                          Не се излагайте, карайте си кой каквото си е избрал и проявете уважение към избора на колегите си....
                          Мойте уважения към всички избрали да карат 4Х4 и към изборът им!

Малко пояснение за Ровърите. Често споменавани са в тази тема просто защото ги имаше много Най-много след Тойотите, които срещнах...едва 3-4 Нисан Патрула...няколкото Паджеро 3 и 4...едва две Геги и то на "Цариградско шосе"
                          Специално препрочетох цялата тема( не, че ми е интересна) И не видях НИКЪДЕ да плюя Ленд Ровър или която и да било друга марка. Поправете ме ако греша!

И такаааааа, който иска още да си играем тук, да си вдигне ръката!

Коментар

Вдигам.

Коментар

И двете горе
                              Каза , че имало стоков джип в групата , ще споделиш дали сте му асистирали по пътя , или се е справил самостоятелно ?
                              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Давай по натам Гога ...
                                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X