В северната част на Африка - нормално - са само Тойоти, по на юг е иначе.
Чети и други теми, не само свързаните с Тойота и ще разбереш, че не си първият тръгнал из черният континент, някои и повечко са пропътували
Примерно преди почти две години от север на юг го прекоси Иван Въжаров. Не прочетох нещо лошо за друга марка в неговата тема.
Въпрос на възпитание, явно.
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Лошо или добро възпитание изпотрошените Лендита, които видях не бяха никак малко....без значение кой под ред съм в Африка.
Започвам да съжалявам,че изобщо подех тази тема.....не за ленд ровърите, темата изобщо! Нито съм я пускал аз, нито съм искал да пускам тема за пътуването ми. Качил съм над 350 снимки почти в реално време. Отне ми много часове да ги кача и 'кво? Започнахте да се засягате на джип. Баси лигльовците! 'Никви теми за пътуванията ми повече.
Никога не съм бил роб на марка....просто намерих возило, което ме вози от точка А до точки Б,В,Г...Я и ме прибира на точка А.... Чиста случайност, че е Тойота.....намерих я за без пари и я купих...
Я кажи ти защо си такъв противник на бензинките. Каза, че има причини на такова пътуване да си с дизел и не ги сподели.
Предполагам поради факта че са икономични, а стрите дизели са и почти всеядни, което е голям плюс при пътувания във места с неясни доставки на горива.
Със 200л. Дизел ще измине повече километри от същата кола със бенизов двигател и 200л бензин.
Чети и други теми, не само свързаните с Тойота и ще разбереш, че не си първият тръгнал из черният континент, някои и повечко са пропътували
Примерно преди почти две години от север на юг го прекоси Иван Въжаров. Не прочетох нещо лошо за друга марка в неговата тема.
Въпрос на възпитание, явно.
Понеже го давате за пример ще помоля да уточните въпросният Иван колко менения има по темата и колко снимки е качил лично?
Понеже го давате за пример ще помоля да уточните въпросният Иван колко менения има по темата и колко снимки е качил лично?
Аз само да напиша, че не Иван пътува, а колегата му от Мото пфое Сашо Костадинов... И си беше епична езда с Ленди. И въобще, разгледайте оная тема, щото е стойностна и еквивалентан на пътуването на Бойко и Мони през 2010 г. но с джип...
Едно е да тръгне НОВ Ланд Ровър със всички видове спомоществувателства и ремонти и т.н от Спонсора, на първото си и последно пътуване, а друго е да тръгне 20 годишна Тойота..и да се върне...здрава ...не строшена...и пак да може да тръгне...Бяха Ланд Ровърите...преди 80-та, а производството на истинските Тойоти продължи още цели двадесет години...
По мое мнение трябва да сме благодарни на човека, осъществил това пътешествие и направил ни съпричастни с цялата подготовка, всички детайли и най-важното-с бюджета. Бюджет, който доказва че всеки може да се справи, стига да подготви колата си.
Той се пошегува за Ровърите, а те се обидиха.
Винаги съм вярвал, че в офроуда е важно сърцето и споделянето на преживяното, а не марката на колата..................е, за шеги става, ама тук нещата се взеха на "нож".
Просто поредицата от такива писания води само до отлив на хора, имащи какво да кажат. вече доста такива знам.
Чети и други теми, не само свързаните с Тойота....
В тукашния раздел на Тойота съм влизал два или три пъти....И по принцип чета рядко теми за Тойота.По-интересни са ми за Вранглерите, че са като ЛЕГО и имат какви ли не превъплъщения.
Я кажи ти защо си такъв противник на бензинките. Каза, че има причини на такова пътуване да си с дизел и не ги сподели.
Никога не съм казвал, че съм ПРОТИВНИК, чети правилно Не бих избрал бензина заради по-капризния по принцип бензинов мотор и разхода. Същата Тойота с 4.5 бензин щеше да изгори точно два пъти повече гориво. Аз изгорих около тон и половина...смятай сам разликата
Аз само да напиша, че не Иван пътува, а колегата му от Мото пфое Сашо Костадинов... И си беше епична езда с Ленди. И въобще, разгледайте оная тема, щото е стойностна и еквивалентан на пътуването на Бойко и Мони през 2010 г. но с джип...
Мерси Ице! Следих тогава разходката с интерес. Аз имам малко по-различни разбирания за начина на провеждането и. Най-малкото нямаше да ползвам самолет толкова често Това държа да отбележа няма НИЩО ОБЩО с марката автомобил използван! Дифендър + Африка = Класика! Харесвам да гледам класика, не да съм участник в нея
Винаги съм вярвал, че в офроуда е важно сърцето и споделянето на преживяното, а не марката на колата..........
И аз вярвам в това и за това съм готов да продължа разказа. Не, че остана много. Дано не ми се налага да раздавам пак дамски превръзки и тоалетна хартия
Не се излагайте, карайте си кой каквото си е избрал и проявете уважение към избора на колегите си....
Мойте уважения към всички избрали да карат 4Х4 и към изборът им!
Малко пояснение за Ровърите. Често споменавани са в тази тема просто защото ги имаше много Най-много след Тойотите, които срещнах...едва 3-4 Нисан Патрула...няколкото Паджеро 3 и 4...едва две Геги и то на "Цариградско шосе"
Специално препрочетох цялата тема( не, че ми е интересна) И не видях НИКЪДЕ да плюя Ленд Ровър или която и да било друга марка. Поправете ме ако греша!
И такаааааа, който иска още да си играем тук, да си вдигне ръката!
Коментар