Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЪРСИ СЕ: Ултра тежък offroad маршрут

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ТЪРСИ СЕ: Ултра тежък offroad маршрут

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
    Здравей Колега , да попитам туй пластмасово чудо има ?ли стабилни куки за извличане дърпане .И имам някаква идея за Ултра тежък offroad маршрут
    Здравей,

попринцип има лебедка и ще мога да те извлека където и да си затънал (това е само шега, разбрах ти питането). Има стабилни места за извличане и ако недай си боже затъна някъде ще може да ми се помогне, но честно казано не вярвам. Пиши на лично съобщение ако искаш да се разберем къде и кога да го тестваме : )

Относно другите коментари - имате право да ми правите забележка за липсата на каска. Вината е изцяло моя, но я забравих в София. Иначе има като опция да се сложат и твърда клетка, която предоставя отлична защита на возещите се.

Коментар

Споко бре сега пласмасата се купува на добра цена.
      Айдеее,закъсахме го-ама не ние,а Арго-то.

Коментар

Първоначално публикуван от ArgoBG Преглед на мнение
        Здравей,

попринцип има лебедка и ще мога да те извлека където и да си затънал (това е само шега, разбрах ти питането). Има стабилни места за извличане и ако недай си боже затъна някъде ще може да ми се помогне, но честно казано не вярвам. Пиши на лично съобщение ако искаш да се разберем къде и кога да го тестваме : )

Относно другите коментари - имате право да ми правите забележка за липсата на каска. Вината е изцяло моя, но я забравих в София. Иначе има като опция да се сложат и твърда клетка, която предоставя отлична защита на возещите се.
        Здравей , нека малко времето да придобие есенна картинка в смисъл да падне няколко капки дъжд .Предпочитам да пи..а тук както и всички снимки и видя си остават с авторско право на форума .Дай тел .. моят е в потписа. п.п не ми работят клави..и от ..и до к.
        Последно редактирано от Пламен Ковачев (zaiko1234); 10-10-13, 20:33.
        Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Линка е от форума НА ЛОВ горе...то препоръчвам да се изчете изцяло темата. http://www.nalov.com/forum/index.php...c=9340&page=13
          Последно редактирано от Пламен Ковачев (zaiko1234); 10-10-13, 20:55.

Коментар

Линка е от форума НА ЛОВ горе...то препоръчвам да се изчете изцяло темата. http://www.nalov.com/forum/index.php...c=9340&page=13
            На трета страница се отказах..

Коментар

Леле мале, изчетох я .Язък,че са изтрили линка с теста...Няма такава тема...
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Леле мале, изчетох я .Язък,че са изтрили линка с теста...Няма такава тема...
                Обещавам скоро да има немалко нови линкове с тестове. Както каза Пламен малко по-нагоре - нека поне се понамокри почвата малко повече.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от ArgoBG Преглед на мнение
                  Обещавам скоро да има немалко нови линкове с тестове. Както каза Пламен малко по-нагоре - нека поне се понамокри почвата малко повече.

Поздрави
                  ЗДРАВЕЙ да попитам в, или във коя ? ли му част в КРИВОПИСА във пост 93 не ме разбрахте ?

Коментар

Момчета, някой от вас ще идва ли към 4х4 Екстрийм в Разград?

Коментар

• От: ТЪРСИ СЕ: Ултра тежък offroad маршрут

Другата седмица ще организираме тест драйв. Има ли желаещи в района на София?

Коментар

Къде ще е теста?
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                          Къде ще е теста?
                          При мен, ти какво питаш ? не си ли се чул с Марто ама ще бъде след моето и твоето мерипроятие аз съм се чул с Колегата нека времето се вговняса .

Коментар

ОК
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Малко да съживим темата. Направихме супер тест драйв в най-голямата киша като започнахме в района около Суходол и минахме през долината на закъсалите виетнамки и се върнахме отново до суходол. Бяхме в компанията на едно Cherokee 5.9 и на един Wrangler, като се качихме, спуснахме и преминахме през всичко за което те се досетиха. Не сме ползвали лебедка. Но без вериги нямахме сцепление на леда и се наложи 3ма души леко да подръпнат въжето, за да излезем от единия ров. Дълбоките коловози бяха детска игра, а покрити със сняг тревисти баири (много хлъзави) не създадоха почти никакви грижи. За сравнение черокито също издрапа по баира но с котва и лебедка, помощ от няколко човека, а за последните метри и помощ от Wrangler-а. Видео и снимки ще има в следващите няколко дни когато успя да ги събера от всички присъстващи. Нека до тогава хората, които бяха там разкажат сами : )

Коментар

Ето и малко мат'рял : )

Още клипчета скоро : )

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X