хмм, незнам аз, ама оглеждането на терена е важно... щото във висока растителност всичко може да има... аз например извадих як късмет 1-ъж... карам си и нищо не виждам и така бая време. и ми става се по-притеснено... и изведнъж удър със сташна сила, отдолу на дясното колело дан, дан... слизам да глдеам и побелях. виждата се само 2-те ми дири и в 1-та камък, огромен, 30 см поне висок... и съм минал през него с лявото колело
предствих си за миг да не бях, да да се паднеше в средата и да ми махне дифа
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лека спасителна акция с много кал
Свий
X
-
Що бе, аз изкъртих един такъв бетонов блок в една висока трева с дифа, през гредата, раздатката и задния кардан...резултата - само драскотини...А парчето беше от онези циментовите основания за дирек за ограда.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Вранглера и в сняг до коляно се качваше почти до горе, а на такова като сега даже не разбираше за наклона обачеПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовТова е минаван път при това доста пъти лично от мен. Тук въобще не говориме за случайно пускане в неизвестноста.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
зависи каде удари и как...
няма как да се сравни серийната машиа и тази, към която е подходено с разбирана и подготвяне за конкретни цели
оф/Голди, аз се замислям, че не сме се виждали пък ми допада отношението ти към "разходките", като ти дойде редукторната може да намина към сервиза. само дай координати. разбира се ако не се самопоканвам твърде грубо
. 100% имам нужда от малко диагнозтика за наболяли проблеми :О
Коментар
-
Няма проблеми да се видиме. Нали знаеш че краставите магарета от далеч се надушват.Първоначално публикуван от Насовзависи каде удари и как...
няма как да се сравни серийната машиа и тази, към която е подходено с разбирана и подготвяне за конкретни цели
оф/Голди, аз се замислям, че не сме се виждали пък ми допада отношението ти към "разходките", като ти дойде редукторната може да намина към сервиза. само дай координати. разбира се ако не се самопоканвам твърде грубо
. 100% имам нужда от малко диагнозтика за наболяли проблеми :О
LZ1VMH
Коментар
-
Авто център" Голди"
Кв. Г. Баня.
Бул. " Никола Петков" № 54
Срещу комплекс "Глория Палас"
Раб. време от 9.00 до 18.30
тел. 957 61 09
Между другото тази събота продължихме разходките. Групата беше от спасителна кола тип Йори, бързоходна-Куадра, постоянно разваляща се-Миро и младата смяна Соти-Киа и едно Диско. По късно се включи и Голф 4х4.LZ1VMH
Коментар
-
А бе то стана малко инцидентно без уговорки. Ние с Дима бяхме тръгнали да печем мръвки на бонсови поляни и тогава случайно звъннаха и другите. Обаче стана страшен купон, наядохме се като прасета. Влади не издържа дълго в сервиза и дойдоха с Миро. Имаше страхотна кал. Кията се въртеше като пумпал. На края имаше и щети. Изкривих левите вежди и един пън влезе през задната врата.
Коментар
-
Баща ми имаше такава Киа и един пър трябваше да я изкара от постоянното и местообитание един сервиз!
А пред сервиза имаще лек наклон на асвалта и жипа неможа да трагне даже и с двоиното,та се наложи леко побутване от 3 ма души!
това беше на Асвалт.Не ми се мисли ако беше кално![size=7][color=GREEN]EnDuRo[/color][color=blue] & [/color][color=green]OFF_rOaD[/color][color=blue] TeAm[/color][color=green] BiStRiCa[/color][/size]
[img]http://www.autonet.bg/Offroad/deso%20tuning.jpg[/img]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар